intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit a szex és New Yorkból tanultam

5 dolog, amit a szex és New Yorkból tanultam

Nemrég láttam a Szex és New York összes évadát. Bevallom, így közel a 40-hez, ez már kicsit későn jött el, de így alakult. Almodóvart jobban bírom. Azért mégis leszűrtem a lényeget ebből a kultuszsorozatból.

Nem is akarom semmihez hasonlítani Carrie és barátnői történetét, mert azt hiszem, nem is lehet. Azt gondolom, hogy minden ellenkezésem ellenére vannak dolgok, amelyeket jól az eszembe véstem. Íme, az 5 legfontosabb.

1.   Carrie Bradshaw minden nőben benne él

Igen, abban is, aki tagadja. 38 évesen is szingli, sikeres író/újságíró, csodás lakással az Upper East Side-on, luxuscuccok a hatalmas gardróbban, Jimmy Choo és Manolo Blahnik. Ki ne szeretne ilyen életet (én csak kipróbálnám, úgy 2 hétre)? Valld be, hogy te is elábrándoztál már arról, hogy a pezsgő-nyüzsső New York szívében, partiképes agglegények közt „tengeted” az életed, miközben a legnagyobb bajod az, hogy mit vegyél fel reggel.

2.   Soha nem kérünk kölcsön a volt pasinktól!

Carrie minden pénzét designercipőkre és –ruhákra költi, ami azért elég meredek. Képes odáig is elmenni, hogy amikor már minden pénze elfogyott, és totálisan kiszolgáltatott helyzetbe került, Mr. Bigtől kér pénzt. Micsodaaa? Ha egy pasi már minimum ötvenszer vert át, te elmennél hozzá pénzért? Nem valami életszerű, igaz?

3.   38 évesen már nem vagyunk tinédzserek

Hmmm… vajon Aiden szeret? Big szeret? Ezt tettem, azt tettem, jól tettem? Ki ez a nő? És mit gondol vajon rólam? Mindenesetre az outfitem legalább tökéletes. Egy 40-hez közeli nő már nem így gondolkodik. Van legalább egy cél az életében, nem csak sodortatja magát. Tiszta óvoda!

4.   Az álmainkat csak úgy érhetjük el, ha mi magunk komolyan teszünk érte

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy Carrie életszínvonalát havi egy újságcikkből lehet finanszírozni? Még akkor is komoly kétségeim vannak, ha az újság történetesen a Vogue. Amit Carrie és a barátnői művelnek, az egyszerűen nem működik a való életben (még New Yorkban sem), kivéve, ha van valaki, aki biztosítja.

5.   Nem túl szimpatikus, ha az egónk mindent túlszárnyal

Carrie imádja, ha lelkisegély-szolgálatként használhatja a barátnőit. Ám ő nem szeret hasonló, jótékony dolgokban részt venni. Mindig csak saját magáról képes beszélni, akkor is, ha épp Miranda, Charlotte vagy Samantha van bajban. Szánalmas!

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Mit jelentenek a szexuális álmaid?
Mit jelentenek a szexuális álmaid?
Forró vágyak? Ugyan már!
Forró vágyak? Ugyan már!
A magabiztos nők és a szex
A magabiztos nők és a szex
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.