intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 tulajdonság, amiért odavannak a férfiak – Benned melyik rejtőzik?

3 tulajdonság, amiért odavannak a férfiak – Benned melyik rejtőzik?

Ugye, milyen jó érzés, amikor azt érzed, hogy tetszel valakinek? Gondolkodtál már azon, hogy mik azok a tulajdonságaid, amelyek vonzzák a pasikat? Összeszedtük most azt a három tulajdonságot, ami általában minden férfinak tetszik a nőkben. Vajon benned megvan valamelyik?

1. Túlteng benned az önbizalom

Nehezen lehet ellenállni egy olyan nőnek, akiben van önbizalom, és pontosan tudja, hogy mi tetszik a férfiaknak. Kifinomult, elegáns megjelenés jellemez, ami igazán lehengerlően hat a férfiakra. Ez az, ami biztosítja a feltűnést, azt, hogy minden szem rád szegeződik. Társul mellé bizonyos kimértség is, ami kissé távolságtartónak mutat. Emiatt nehezebben szedik össze magukat a pasik, ha meg akarnak ismerkedni veled. Sokan nem mernek megszólítani, akármennyire vágynak is rád, félnek az elutasítástól. Valljuk be, nem egészen alaptalanul. Ha túlteng benned az önbizalom, meg kell tanulnod kezelni, hogy kialakíthass egy komoly kapcsolatot.

Próbálj kicsit kedvesebb lenni másokkal, mert ez a tulajdonság ellensúlyozza a sok önbizalommal járó kimértséged. Egy kis mosollyal, kedvességgel már elérheted, hogy merjenek közeledni hozzád.

2. Nincs túl sok önbizalmad

Ó, igen, a másik véglet. A férfiak nagyon vonzónak találják a gyámoltalanságot, hiszen ez egy olyan tulajdonság, amely azt közvetíti, hogy a nőnek igen nagy szüksége van a férfira. Annak ellenére, hogy a fenti, első tulajdonság is vonzó a pasiknak, szeretik, ha eléjük sodor az élet egy olyan nőt, akit meg kell védeni, aki bátorításra szorul. Negatívum, hogy magadban nem találsz semmi különlegeset, szerinted egy szürke kisegér vagy, és így is próbálsz élni – csak semmi feltűnés. Mivel bizonytalan vagy, gyakran kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy olyan férfi mellett kötsz ki, aki esetleg birtokolni akar, uralkodni rajtad. Te pedig azt gondolod, ennek így kell lennie.

Tudnod kell, hogy egy nő is irányíthat egy kapcsolatban, ő is lehet egyenrangú, benne lehet a döntésekben és nem kell mindenhez bólogatnia.

3. Mindig mosolyogsz, pozitív a gondolkodásod

Te vagy az, aki mindig mindennek a jó oldalát nézed. Szeretnéd, ha mások is észrevennék, milyen csodás az élet. A férfiak szemében a vidámság sokkal többet ér, mint az oly nagyra értékelt szexuális kisugárzás. A vidám nőket a férfiak szexisnek látják, így, ha sokat mosolyogsz, bizony nem leszel híján érdeklődő férfiaknak. A pozitív életfelfogásod átsugárzik másokra, és a körülötted lévő emberek is hamarosan mosolyogni kezdenek.

Negatívum, hogy a férfiak imádnak ugyan, de sokan csak barátként gondolnak rád először. Először… Utána persze rádöbbennek, hogy a stabil barátságból csodás szerelem lehet. Csak ehhez lehet, hogy kicsit több időre van szükségük. Amint azonban erre rájönnek, nem tudják megfékezni magukat és a vágyaikat. Aki hosszú távra kiköt melletted, az elsősorban a pozitív gondolkodásodba szeret bele.

Bármely tulajdonság is van meg benned a három közül, a férfiak bizonyosan sokszor felfigyelnek rád. A lényeg, hogy maradj mindig olyan, ahogy a legjobban érzed magad, és ne próbálj semmit magadra erőltetni!

 

Ligeti Anna

 


Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Nem csak a Fognyűvő Manócska miatt kell fogat mosni!
Nem csak a Fognyűvő Manócska miatt kell fogat mosni!
A nő este, a férfi  reggel
A nő este, a férfi reggel
A prosztata mint férfi G-pont
A prosztata mint férfi G-pont
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.