intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

Az ismerkedés, a randizás mindenkit sebezhetővé tesz, nem számít, mennyire vagy magabiztos. Nem számít az sem, hogy a múltbéli tapasztalataid mennyire befolyásolnak a jelenben, ugyanis te magad is irányíthatod a randit minden alkalommal. A kezedben tarthatod a dolgot, csak néhány okosságra van szükséged hozzá. Íme, a mi 3+1 tippünk.

3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

1. Ne félj a csendtől

Az emberek egyszerűen kiakadnak attól, ha a randin vannak a beszélgetésben üresjáratok is. Pedig az ettől való szorongás könnyen oldható: becsüld meg a csendet és öleld magadhoz. A csendes percek arra jók, hogy megfigyelhesd a másikat a nélkül, hogy valamire figyelned kellene, amit épp mond. Lélegezz nyugodtan, mert ha nyugodt maradsz, az egész sokkal kényelmesebb lesz. Ez az egész pedig növeli az önbizalmat és könnyedséghez vezet. Borítékolható a siker.

3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

2. Figyelj a testbeszédre

Az emberek nemcsak a szájukkal kommunikálnak, hanem a testük többi része is beszédes, ha tudsz olvasni a mozdulatokból. Minden mozdulatnak jelentősége van egy ilyen helyzetben. A felfokozott hangulat váratlan feszültséget eredményezhet, ami kihozhatja belőled vagy a partnerből azt is, hogy egészen fura gesztusokat tesztek, nem úgy viselkedtek, ahogy szoktatok. Próbálj ellazulni, hogy a beszélgetés könnyedebbé váljon, így a mozdulataid is a megszokott terepen maradhatnak.

3. Ne feledd, hogy nincs mit bizonyítanod

Persze, hogy a legjobb benyomást szeretnéd tenni a randipartneredre. Hidd el, ezzel ő is így van. Nagyon fontos azonban, hogy tudd, nem jó, ha nem adod önmagad. Nem jó, ha úgy érzed, bármit is le kell tenned az asztalra. Egy randinak nem arról kell szólnia, hogy egy álarcot viselve, teljesen értelmetlenül egy maszkot húzol magadra. Tudnod kell, hogy ha sor kerül további randikra is, akkor egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy kiderüljön minden. Ha sikerül fesztelennek maradnod, akkor az már fél siker. Próbálj lazán hozzáállni a dolgokhoz. Ezzel nem csak a te önbecsülésed növekszik, hanem a partnerednek is bebizonyosodik, hogy te vagy az, akit keres.

+1. Nem baj, ha nyílt vagy

Persze nem kell rázúdítani mindent egyszerre. Ne beszélj az exeidről, ezt a pasik ki nem állhatják. Őt se kérdezgesd az elmúlt kapcsolatairól vagy az egyéjszakás kalandjairól. A nyíltság nem közönségesség! Ne akarj mindent odaadni azonnal. A férfiaknak – a hiedelemmel ellentétben – nem az a céljuk, hogy az első randin lefektessenek, kivéve, ha csak egyéjszakás kalandra készülnek.

A nyíltság közvetlenség. Beszélj magadról, kérdezd őt önmagáról. Beszélgessetek arról, amit szerettek, hogy kiderüljön, milyenek vagytok valójában. Ebből fog majd kiderülni, hogy lesz-e második randi. Nem mindig illik össze két ember, ezt viszont érdemes még az elején kideríteni, hogy a további csalódásoktól megkíméljétek egymást.

A randizás mindenki számára merő izgalom. Azonban ha már egyikőtök magabiztos, az sokat könnyít a helyzeten.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran itt!


Így éld meg a szexben rejlő intimitást!
Így éld meg a szexben rejlő intimitást!
Vérzés szex után – Teljesen normális is lehet, ezek az okai
Vérzés szex után – Teljesen normális is lehet, ezek az okai
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.