intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről

5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről

Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

1. A nőknek az a fontos, hogy az ágyban egy félistennel legyenek együtt

Hűséget fogadtál, de vakságot nem, igaz? Nos, ez a nőkkel is így van. Megnézik ők is a mellettük elhaladó, szemrevaló férfiakat. Ám az már egyáltalán nem biztos, hogy a nők ezt a kisportolt, minden szempontból tökéletes Adoniszt választanák szexpartnernek, sőt tovább megyek, társnak. Egy szexistennel való kapcsolat egy nő számára igencsak stresszes, persze abban az esetben ez nem igaz, ha a nő úgy néz ki, mint Palvin Barbi.

A nők többnyire önbizalomhiányban szenvednek, ugyanis az erősebb nem képviselői nemigen kényeztetik őket bókokkal. Egy tökéletes pasival való kapcsolat pedig ezt az önbizalomhiányt a sokszorosára duzzasztja. Az ilyen férfiak pontosan tudják, mit akarnak, és ez sokszor taszító lehet, hiszen a nők is emberek, nem droidok, akik minden kívánalomnak meg tudnak felelni. Az igazság az, hogy a nők valójában a szerelmet és a szeretetet keresik, azt értékelik igazán egy férfiban. És ez a szexuális együttlétekre is igaz.

2. Minél hosszabban, annál jobb

Az előjáték és a szex utáni „levezetés” igen fontos. Ám ez nem csak a nők számára lényeges. Vannak azonban olyan alkalmak, amikor az aktussal magával kell foglalkozni. A nők is vágynak a szexre mindenféle sallang nélkül. Hosszú távon a rutinszerű, szertartásos együttlétek is unalmasak.

3. A méret a lényeg

A nők szerint a mellméret kritikus, a férfiak azonban attól rettegnek, hogy túl kicsi a péniszük, e miatt pedig képtelenek lesznek kielégíteni a nőt. Ám jobb, ha tudod, hogy a nők kielégítésében nem a pénisz hossza, mint inkább átmérője játszik fontos szerepet. A hatalmas szerszám nem a nők álma, hiszen az még fájdalmas is lehet. Minden zsák megtalálja a foltját.  Erektált állapotban a 14–17 centis hímvessző tekinthető átlagosnak, erre a méretre építenek az óvszergyártók is. Szóval nyugi!

4. A G-pont az orgazmus kulcsa

A G-pont a hüvely elülső falán, a hasi oldalon, a bemenethez közel található 1–1,5 centi átmérőjű terület. Az viszont nem kifejezetten vágykeltő, amikor a romantika kellős közepén egy férfi hosszasan keresgéli A pontot. Ingerlésével valóban kiváltható az orgazmus. Ám görcsös keresgélés helyett érdemesebb a fontosabb dolgokra koncentrálni. Van más pont is a női nemi szerven, ami gyönyört ad, koncentrálj az élményre, a klitorisz – ami valójában a nő legérzékenyebb pontja – majd elvégzi a dolgát.

5. A szex nem megy érzelmek nélkül

Szép elgondolás, de sajnos nem állja meg a helyét. A férfiak szeretik azt hinni, hogy a nő, akit meg akarnak szerezni, halálosan beléjük esett. Igaz, hogy a szerelem érzése, felnagyítja, jobbá teszi a szexuális együttlétet, ám manapság sok nő megelégszik, sőt vágyik az olyan kapcsolatra, amelynek nincsenek további következményei, de a szükségleteiket kielégíti.

 

Ligeti Anna


Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Viszlát káosz, helló jó szex!
Viszlát káosz, helló jó szex!
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
12 piros pont a szexnek
12 piros pont a szexnek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.