intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről

5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről

Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről

  1. A nőknek az a fontos, hogy az ágyban egy félistennel legyenek együtt

Hűséget fogadtál, de vakságot nem, igaz? Nos, ez a nőkkel is így van. Megnézik ők is a mellettük elhaladó, szemrevaló férfiakat. Ám az már egyáltalán nem biztos, hogy a nők ezt a kisportolt, minden szempontból tökéletes Adoniszt választanák szexpartnernek, sőt tovább megyek, társnak. Egy szexistennel való kapcsolat egy nő számára igencsak stresszes, persze abban az esetben ez nem igaz, ha a nő úgy néz ki, mint Palvin Barbi.

A nők többnyire önbizalomhiányban szenvednek, ugyanis az erősebb nem képviselői nemigen kényeztetik őket bókokkal. Egy tökéletes pasival való kapcsolat pedig ezt az önbizalomhiányt a sokszorosára duzzasztja. Az ilyen férfiak pontosan tudják, mit akarnak, és ez sokszor taszító lehet, hiszen a nők is emberek, nem droidok, akik minden kívánalomnak meg tudnak felelni. Az igazság az, hogy a nők valójában a szerelmet és a szeretetet keresik, azt értékelik igazán egy férfiban. És ez a szexuális együttlétekre is igaz.

  1. Minél hosszabban, annál jobb

Az előjáték és a szex utáni „levezetés” igen fontos. Ám ez nem csak a nők számára lényeges. Vannak azonban olyan alkalmak, amikor az aktussal magával kell foglalkozni. A nők is vágynak a szexre mindenféle sallang nélkül. Hosszú távon a rutinszerű, szertartásos együttlétek is unalmasak.

5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről

  1. A méret a lényeg

A nők szerint a mellméret kritikus, a férfiak azonban attól rettegnek, hogy túl kicsi a péniszük, e miatt pedig képtelenek lesznek kielégíteni a nőt. Ám jobb, ha tudod, hogy a nők kielégítésében nem a pénisz hossza, mint inkább átmérője játszik fontos szerepet. A hatalmas szerszám nem a nők álma, hiszen az még fájdalmas is lehet. Minden zsák megtalálja a foltját.  Erektált állapotban a 14–17 centis hímvessző tekinthető átlagosnak, erre a méretre építenek az óvszergyártók is. Szóval nyugi!

  1. A G-pont az orgazmus kulcsa

A G-pont a hüvely elülső falán, a hasi oldalon, a bemenethez közel található 1–1,5 centi átmérőjű terület. Az viszont nem kifejezetten vágykeltő, amikor a romantika kellős közepén egy férfi hosszasan keresgéli A pontot. Ingerlésével valóban kiváltható az orgazmus. Ám görcsös keresgélés helyett érdemesebb a fontosabb dolgokra koncentrálni. Van más pont is a női nemi szerven, ami gyönyört ad, koncentrálj az élményre, a klitorisz – ami valójában a nő legérzékenyebb pontja – majd elvégzi a dolgát.

  1. A szex nem megy érzelmek nélkül

Szép elgondolás, de sajnos nem állja meg a helyét. A férfiak szeretik azt hinni, hogy a nő, akit meg akarnak szerezni, halálosan beléjük esett. Igaz, hogy a szerelem érzése, felnagyítja, jobbá teszi a szexuális együttlétet, ám manapság sok nő megelégszik, sőt vágyik az olyan kapcsolatra, amelynek nincsenek további következményei, de a szükségleteiket kielégíti.


Vajon te mindent tudsz a biztonságos szexről? És hogy állsz az intim egészséggel?
Vajon te mindent tudsz a biztonságos szexről? És hogy állsz az intim egészséggel?
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
A boldog párok 5 titka
A boldog párok 5 titka
Hűség? Mi az?
Hűség? Mi az?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Vizer Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.