intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?

Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?

Egy párkapcsolat több lábon áll, egyik láb a szexuális élet. Ha az nem működik, a kapcsolat sántítani fog. De mitől nem lesz rutinszerű egy együttlét? Mi az, ami miatt a férfiak úgy gondolják, jó az ágyban a partnerük? Mini közvélemény-kutatást végeztünk.

Mindenki arra vágyik, hogy jó szerető legyen. Arra, hogy partnere minden alkalommal a mennybe repüljön. Sajnos azonban ennek sokszor a kommunikáció hiánya áll az útjába. Ahhoz, hogy a szerelmed tudja, mi neked a jó, el kell mondanod, de e mellett sok mást is tehetsz, hogy a szerelmes együttlét valóban felejthetetlen legyen. Lássuk, mi derült ki mini közvélemény-kutatásunkból. Ezt gondolják a férfiak:

1. A látszat néha csal

A férfiak elsősorban a szemükkel „vadásznak” partnerre. Ám sokszor éri csalódás, amikor az ágyig jutnak a köldökig dekoltált, üvegcipős Hamupipőkéjükkel. A pasik rájönnek, hogy a látszat néha (elég sokszor) csal, az ilyen lányok ugyanis sokszor kisebbségi komplexusokkal küzdenek, amelyeket az ágyban sem tudnak levetkőzni (ruháikkal ellentétben). Sajnos a bátorságukat is a padlón hagyják a bugyijukkal együtt, és az egész együttlétből egy furcsa bohózat lesz. A férfiak szerint kellemes csalódás lehet egy kevésbé kihívó külsejű lány, aki az ágyban el meri engedni magát, és önfeledten szeretkezik.

2. Nem kell a pornószinkron

A csúnya szavak lehet, hogy izgatóan hatnak egy pornófilmben, de nem feltétlenül korbácsolja fel a vágyakat a való életben. Eléggé lelombozó lehet, ha egy ápolt, magára igényes nő káromkodva ordít aktus közben. Ettől simán lehervadhat a lelkesedés.

3. Hallani akarnak, nem megsüketülni

A pasik imádják, ha egy nő hangot ad annak, hogy imádja, ahogy hozzányúlnak, ahogy élvezi a szexet. Ám az már kevésbé kellemes a férfiak számára, ha a nő mindezt olyan hangerővel teszi, hogy a szomszédok is részesei az éjjeli teleregénynek. Jobban teszed, ha az üvöltözést mellőzöd. Annak viszont nem tudnak ellenállni, ha hallják a hangod, miközben a csúcsra jutsz.

4. Néha teperd le!

Minden pasi szereti, ha kezdeményezhet. De attól teljesen felizgulnak, ha te veszed a kezedbe az irányítást. Ha teljesen váratlanul, izzó szemekkel, forró érintésekkel, csókokkal támadod le a pasid, attól teljesen kész lesz, ez biztos. Egy dologra azonban vigyázz! Maradj nő, ne akard elvenni a férfi szerepét. Hagyd, hogy ő kezdeményezzen, a meglepetés erejét csak néha alkalmazd.

5. Orálisan – finoman!

A pasik imádják, ha a szeretett nő a szájával kényezteti férfiasságukat. Vigyázz azonban, hogy maradj kellően gyengéd, és a fogaid csak abban az esetben használd (nagyon óvatosan), ha a szerelmed kéri tőled.

Mini közvélemény-kutatásunk szerint ez az 5 leggyakoribb dolog, amit a férfiak fontosnak tartanak az ágyban egy nő részéről. Szerinted mi szerepelhetett volna még a felsorolásban?

 

Ligeti Anna


Én és ő (novella)
Én és ő (novella)
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Csókolj már meg!
Csókolj már meg!
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.