intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Internetes szerelem

Internetes szerelem

Hanna az interneten találta meg a párját. Nem mostanában történt, már öt éve együtt van Attilával. Van néhány dolog, amire figyelned kell, ha online próbálkozol a párkereséssel, randizással. Íme, Hanna néhány fontos tanácsa neked.

Internetes szerelem

„Hat évvel ezelőtt csak a móka kedvéért regisztráltam egy társkereső oldalra.” – mondja Hanna. „Feltöltöttem néhány képet és vártam. Először nem bíztam a sikerben, hiszen sok rosszat hallottam már az ilyen párkeresési módszerről. Kicsit féltem, hogy mi lesz, ha egy őrültet fogok ki, vagy valami hasonló. Szerencsére azonban baj nem történt, egy-két mókás esettől eltekintve teljesen normális pasik jelentkeztek az adatlapom láttán. Több sikertelen randin is túl voltam már, amikor belebotlottam Attila adatlapjába. Nagyon tetszett, de nem írtam neki. Ő írt nekem… Találkoztunk, aztán megint és megint. Ez öt éve volt, azóta is nagyon boldogok vagyunk. Sok ostoba döntéstől és lépéstől kímélhettem volna meg magam, ha néhány dologra azonnal odafigyelek.”

Lássuk, melyek azok a problémás pontok, amire egy online szervezett randi előtt oda kell figyelned:

 1. Ne légy túl simulékony.
  Nem kell mindenben egyetértened, nem kell ugyanazt gondolnod, mint az adatlapodra jelentkezőnek. Ez unalmas, és lehet, hogy nem is akar majd veled találkozni. Ahol azonban fontos az egyetértés, az a vallás vagy a politikai nézetek. Ha te ezeket fontosnak tartod, akkor jó előre tisztázni, ki miről mit gondol. Semmi sem lehet szórakoztatóbb, mint egymástól tanulni. Ezt azonban csak a különböző álláspontok miatt kialakuló beszélgetés teszi lehetővé. Ha mindenben egyetértetek, nem lesz miről beszélgetni, és parttalanná válik a kommunikáció. Ha vállalod önmagad, még te is felfedezhetsz saját magadban valami újat. Nem beszélve arról, hogy érdekessé válsz a partner számára.
 2. Légy nyitott az olyan emberek felé is, akik nem az eseteid.
  Akár hiszed, akár nem, éveket lehet azzal tölteni, hogy a tökéletes után futsz. „Számomra ez a Mr. Tökély a magas, sportos, barna hajú, kék szemű típus volt. Persze nem találtam rá sehol. Évekig kergettem az álmot, míg végül sikerült elengednem. És ez volt életem legjobb döntése, hiszen találkozhattam Attilával.” – mondja Hanna. Adj esélyt olyanoknak is, akik nem testesítik meg a számodra tökéletes férfit (vagy nőt). Kihívást jelent egy olyan emberrel beszélgetni, randizni, aki elsőre lehet, hogy teljesen kívül esik a komfortzónádon. De mi rossz történhet veled? A legrosszabb az, hogy lesz egy újabb vicces sztorid, amit megbeszélhetsz a barátnőiddel (haverjaiddal).
 3. Szórakozz közben, ne vedd véresen komolyan.
  „A kezdetekkor nagyon rosszul éreztem magam, hogy alig jött üzenet. Már a depresszió tüneteit kezdtem mutatni, annyira megviselt a folyamatos nyomás, hogy le kell ülnöm a géphez, mert nekem pasit KELL találnom. Semmit sem kell, mindent csak azért tegyél, hogy örömöt okozzon. Semmi sem kötelező.” Soha nem szabad elfelejtened, hogy egy élő ember vagy, nem egy gép. Az internet nem helyettesíti az élő emberi kapcsolatainkat, ezért neked is inkább az legyen az elsődleges, hogy minél többször menj emberek közé. Lehet, hogy egy házibuliban talál meg a nagy Ő. Attól, hogy van egy profilod egy társkeresőn, még éld csak tovább az életed.
 4. Az első beszélgetés eldönthet mindent.
  Egy szimpatikus pasi (vagy nő) üzenete eldöntheti, hogy akarsz-e találkozni vele, mert érdekel, vagy inkább hagyod, mert valami ostobaságot írt, trágár, vagy csak a szexre megy. Ezt egyből ki lehet szúrni valakiről. Ha túl simulékony, ha olyan dolgokra kérdez rá, hogy pl. mi van rajtad, akkor valószínűsíthető, hogy egy újabb trófeára vadászik. Az ilyen chatelést azonnal szakítsd meg, mert nem lesz jó vége.
 5. Ne csüggedj! A társkeresés nehéz, és nem csak online.
  „Egy egész évig randizgattam Attila betoppanása előtt.” – ecseteli Hanna a tapasztalatait. „Nem könnyű este úgy hazamenni egy randiról, hogy már megint nem sikerült. Elkezded magad okolni: biztosan nem vagyok szép, nem vagyok érdekes, és hasonló vádakkal. De ki kell tartani, mert valahol rád is vár valaki.” A kudarc után tarts egy rövid szünetet, rázd meg magad, és tapasztalatokkal felvértezve, okosan vágj bele újra. És ne feledd: csak lazán!

Ligeti Anna


Így szexeltek ti
Így szexeltek ti
Mi a petting?
Mi a petting?
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.