intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Lejöttem a falvédőről

Lejöttem a falvédőről

Tele vagyok emberi kapcsolatokkal. Sablonosakkal és kevésbé sablonosakkal, értékesekkel és kevésbé értékesekkel. Ha belegondolok, eddigi életem során számos embert engedtem közel magamhoz, meséltem el nekik a legféltettebb titkaimat, a legbelső félelmeimet. Cserébe pedig nem sok mindent kaptam.

Lejöttem a falvédőről

A barátság talán az egyik legértékesebb kincs, amivel az ember élete folyamán találkozhat. De vajon mi a barátság? Az enyémek sajnos többnyire egyoldalúnak bizonyultak (persze leszámítva egyet-kettőt). Igazi lúzerként gyűjtöttem magam köré azokat az embereket, akik csak leszívták az energiámat, kihasználták, hogy meghallgatom őket és megoldom az életüket. Aztán mentek az útjukra, eszükbe sem jutott megkérdezni, hogy én hogy vagyok, van-e valami, amit el szeretnék mondani, vagy ki kéne beszélni magamból. Mindig én voltam, kit fel lehetett hívni, akinek lehetett panaszkodni, aki mindig ott volt, ha kellett. Már-már a saját problémáim, gondjaim feledésbe is merültek, ami nem lett volna baj, de attól még ott voltak.

Aztán kinyílt a szemem. Amikor valami program volt, hirtelen nem én voltam, akit ezek az állítólagos barátok elhívtak, hanem más. Nem akartak velem lenni, csak arra kellettem, hogy megoldjam, ha ők nem voltak képesek megoldani, hogy elmondhassák nekem, ha nem voltak képesek másnak elmondani. Lehet, hogy az volt a baj, hogy mindenkinek meg akartam felelni, mindig azt akartam, hogy másoknak legyen jó.

Néhány éve azonban gyökeresen változtattam ezen. Megtanultam azt a szót, hogy nem. Képes voltam hátat fordítani olyanoknak, akik kihasználtak és végig azt hitették el velem, hogy nem vagyok értékes. Azoknak, akik a sarokba ültettek, és ott hagytak, míg én azt hittem, ez így van rendjén.

Most már képes vagyok arra, hogy válasszak. Olyan embereket engedek magamhoz közel, akiken érzem, hogy nemcsak ők érdekelnek engem, hanem én is őket. Azok az emberek ők, akik nem várják el tőlem, hogy én oldjam meg az életüket, hanem csak a véleményemre kíváncsiak, a tanácsomra. Ha épp nincs semmi bajuk, akkor is szeretnek velem együtt lenni, meginni egy pohár bort, vagy csokit enni az erkélyen, megnézni egy filmet, amiről utána sokat beszélgethetünk. És ha sírok, észreveszik. Odanyújtják a papírzsepit, és átölelnek, hadd sírjak csak, mert nem zavarja őket, hanem segíteni akarnak.

Körülöttem most már nincsenek vérszívók, lejöttem a falvédőről. Lehet, hogy sokan furcsállják, hogy nem kínálok nekik instant megoldásokat, lehet, hogy mindennek elhordanak, miután letesszük a telefont, de rájöttem, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel foglalkozzam, akik nem viszonozzák azt. Nagyon hosszú és nehéz volt az ide vezető út, de már látszik a vége. Az, amikor végre mondhatom, hogy vannak igaz barátaim, akiknek nem én vagyok a szükséges rossz, a kolonc, a lelki szemetesláda.

Ha úgy érzed, neked is van hasonló tapasztalatod, oszd meg velünk!


Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Szexuális igényeink változnak
Szexuális igényeink változnak
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
5 ok, amit érdemes az  orvosoddal megbeszélni a szexuális életed
5 ok, amit érdemes az orvosoddal megbeszélni a szexuális életed
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.