intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

Pár nappal ezelőtt olvashattatok arról, milyen is, amikor a nő kezdeményez. Íme, most 5 olyan igaz történet, amelyben a férfi tette meg az első lépést.

„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

1. Anti (33)

„A feleségemet az utcán ismertem meg. Haha, igen, bár nem úgy, ahogy most sokan gondolják. Teljesen prózai volt a dolog. Ő cipekedett két hatalmas szatyorral a Lehel Piacról, én pedig felajánlottam, hogy elviszem a pakkokat oda, ahol lakik. Jó sokat cipeltem, de megadta a számát.”

2. Lőrinc (26)

„A Balatonnál nyaraltam a barátaimmal. Ez 5 éve történt. Egy esti sörözés alkalmával lettünk figyelmesek az étteremben nevetgélő lányokra. Leánybúcsút tartottak. A menyasszony nem nagyon keltette fel a figyelmem, különben is, tabu, nem igaz? A mellette lévő lányok viszont mind gyönyörűek voltak. Röhögtünk is, mert pont annyian voltak, mint mi. Nem akarták, hogy csatlakozzunk hozzájuk, amit meg is értettünk. Az egyik lánnyal viszont beszélgetni kezdtem. Nagyon jó kis este kerekedett, sok beszélgetéssel, csókkal, és esti sétával. fura, mert ez nem jellemző rám. Mindenesetre azóta is jól működik a kapcsolatunk.”

3. Barnabás (40)

„Sajnos elváltam, ami nagyon megviselt mind lelkileg, mind anyagilag. Eldöntöttem, hogy ezek után semmi keresnivalóm a nők között, elegem volt. Ám nem igazán vonhatja ki magát az ember egy szépséges szempár pillantása alól. Így történt velem is. Egy sima bevásárlás alkalmával ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. A sorban álltunk, és mindketten megnémulva bámultuk egymást. Amint kimentünk a parkolóba a fizetés után, azonnal beszélgetni kezdtünk, és még aznap egy szállodában kötöttünk ki. Csodálatos éjszakát töltöttünk együtt.”

4. Laci (22)

„Nem vagyok egy nagy kezdeményező, eddig sokat csalódtam sajnos. A pattanásos kamaszkor nem tett jót a csajozásnak. Van azonban olyan szitu, amikor az embernek össze kell szednie magát. Egy múzeumban sosem számítanék arra, hogy pont ott jön el a pillanat, amikor szükség lesz a bátorságomra. Velem ez történt. A Picasso-kiállításon ismerkedtem meg a barátnőmmel. Valami nagyon hülye szöveggel mentem oda, sablonos baromsággal. Neki valahogy mégis tetszett, és megadta a számát. Egy óra múlva felhívtam. Elhívtam a Tropicariumba. Nem akartam kávézni vagy ilyesmi. Imádta.”

5. Andris (30)

„Imádom az egyéjszakás kalandokat. Jó sokban volt már részem. Szerintem az én koromban egy férfinek nem kell még elköteleznie magát. Majd 10 év múlva. Aha, ez a felfogás mindaddig működött, míg nem találkoztam egy pontosan ugyanilyen mentalitású lánnyal. Pont úgy gondolkodott mindenről, mint én, ez borzalmasan felizgatott. Azonnal le is feküdtünk, aztán megint és megint. Azóta sem határoztuk meg, hogy mi is zajlik köztünk, teljesen nyitott a kapcsolatunk. Eszméletlen szexmeneteket nyomunk akármikor, ha találkozunk, de nincs kötöttség. Remélem, jó sokáig fog tartani.”


A szex kell!
A szex kell!
Ő kell neked!
Ő kell neked!
Együttalvás vagy külön ágy?
Együttalvás vagy külön ágy?
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.