intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az, akit elfelejtenél

Az, akit elfelejtenél

Van valaki, akit legszívesebben kitörölnél az emlékezetedből. Valaki, akinek elfelejtenéd minden hozzád intézett szavát. Valaki, aki elrabolt tőled valamit: hónapokat, éveket az életedből, egy darabot a lelkedből.

A mindennapokhoz szükséges energia mindenki számára elengedhetetlen. Ez több részből áll: vannak testi és lelki tényezők, amelyek táplálják. Mindegyikre szükség van, és nem működhetünk nélküle.

Vannak azonban olyan emberi kapcsolatok, amelyek nem adnak hozzád semmit, nem leszel tőlük több. Van valaki, aki a te energiádat is leszívta? És persze mindezt úgy tette, hogy te azt hidd, hogy ez a normális. Csak adtál és adtál, elkötelezted magad, megalázkodtál a szeretetéért, és csak akkor tűnt fel, hogy rajtad tapos, amikor már darabokra törtek a csontjaid, és nem tudtál felállni.

Már csak arra volt erőd, hogy elvánszorogj a szoba legsötétebb sarkáig, és ott kitépd a lelked megmaradt darabjait. Időbe telt, mire meggyógyultak a csontok, összeforrtak, és fel tudtál állni a földről. A tested újra a régi, de a lelkeddel még foglalkoznod kell. Talán bánod, hogy van emlékezet, és nehezen felejtesz, mert most másra sem vágysz, csak arra, hogy olyan lehess, mint egy csecsemő, akinek nincsenek evilági élményei, nincsenek emlékei. Új, és élő. Te is ilyen lennél most.

De még emlékszel a pillanatokra, amikor vámpírként csüngött rajtad, és te csak azt hajtogattad, hogy még-még. Azt hitted, ez a jó neked.

Még mindig élénken élnek benned az emlékek, amelyek nagyon jó, bizsergető érzést hagytak maguk után. Ahogy azonban belegondolsz, betegnek tűnik az egész. Csak arra vágysz most, hogy valahogy ki tudd törölni őt és az egész kapcsolatot, hogy vissza se kelljen nézned, és tiszta lappal indulhass.

Most kivert kutyaként bolyongsz, de ez nem fog sokáig tartani, mert olyan vagy, mint a főnix, aki a hamvaiból újjáéled. A felejtés nagyon lassú folyamat, és talán nem megy teljesen. Mindig lesz egy hang, egy illat, egy hangfoszlány, ami lehet, hogy eszedbe juttatja majd, hogy gyenge voltál, és majdnem elvesztél. De ezeket használd fel arra, hogy építkezz belőlük. Arra, hogy soha többé ne ess a földre senki előtt. Arra, hogy a lelked maradjon erős. Táplálkozz a rossz emlékekből, fald fel őket.  

Használd a harchoz ezeket. Ahhoz a harchoz, amelyet elsősorban önmagaddal kell megvívnod.

Fogadd el, hogy nem kell mindenkit szeretned, és nem kell mindenkinek megfelelned, néha lehetsz te magad a fontos önmagadnak. És tudnod kell azt is, hogy vannak olyan találkozások, amelyeket nem kell elfelejtened, amelyek sorsszerűek, és valódiak. Ezeknek kell tartogatnod a lelked, hogy befogadhasd őket.

 

Ligeti Anna


Nemcsak az orgazmus miatt jó reggel szeretkezni – Ezért iktasd be minél többször
Nemcsak az orgazmus miatt jó reggel szeretkezni – Ezért iktasd be minél többször
Mozgással a jobb szexért
Mozgással a jobb szexért
Beszélj a szexről a gyermekeddel!
Beszélj a szexről a gyermekeddel!
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.