intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?

A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?

Hatalmas kiváltság azzal az emberrel együtt lenni, együtt élni, aki valóban az igazi. Sajnos csak nagyon kevesen élhetik át azt az érzést, amikor valaki tényleg az ember másik fele. De vajon honnan tudhatod, hogy valóban a lelki társad van-e melletted?

Szavak nélkül is értitek egymást

Az, hogy szavak nélkül is értitek egymást, már egy biztos jele lehet annak, hogy valóban megtaláltad azt a férfit, aki kiegészít, akivel teljesnek érzed az életed.

Ha nem is értetek egyet mindenben, a legfontosabb dolgokban egyezik a véleményetek

Nem lehet mindig mindenben igazad, ahogy neki sem. Természetes, hogy vannak olyan dolgok, amelyekben nem egyezik a véleményetek, de minden fontos kérdésben – főleg a közös jövőt illetően – egyetértetek. Ez nagyon fontos egy hosszú távú kapcsolatban.

Nyugalmat érzel a közelében

Nincs semmi frusztráció a kapcsolatotokban. Ebben benne van az egymás iránti bizalom, ami lehetővé teszi azt, hogy egy (vagy több) közös célotok legyen, amelyért együtt küzdötök. A kapcsolatotok olyan, mint egy nagyon mély barátság, szerelemmel feltöltve, intimitással és szexszel fűszerezve.

Vele önmagad lehetsz

Nem kell megjátszanod magad, nem kell kis füllentésekkel élned, őszinte lehetsz és nyílt. Vele megbeszélhetsz mindent, nem kell titkolóznod, nem kell másnak tűnnöd előtte, mint aki vagy.

Mellette nyugodtabban alszol

Megnyugtat a szuszogása, jól esik, hogy érzed az illatát. A tudat, hogy melletted van, jobbá teszi a pihenésed. Egyszerűen el sem tudod képzelni, hogy ne ő legyen az, aki mellett felébredsz reggel. Az ő csókja az, amitől elalszol, és a csókja az, ami ébreszt. Ha valamiért nincs melletted éjszaka, nem alszol olyan jól.

Istenien működik a kémia

Ez nemcsak azt jelenti, hogy szuper a szex… (ez valahogy természetes), hanem inkább azt, hogy a vonzalom köztetek állandó. A levegő mindig izzik, és a rátok szegeződő szemek irigykednek, de nem értik, hogy hogyan lehet ekkora összhang két ember közt. Ha valóban a lelki társad van melletted, a kémia nem szűnik meg működni. Mindig ott van köztetek. Fantasztikus…

Nem ódzkodtok attól, hogy kimondjátok: szeretlek

Vannak párok, akik szinte soha nem mondják egymásnak, mennyire szeretik a másikat. Azt mondogatják, hogy a tettek többet érnek a szavaknál. Ez így is van, ám mindenkinek kell a szóbeli megerősítés. Ha a pasid mondja neked, és te sem ódzkodsz attól, hogy kimondd, akkor biztos lehetsz abban, hogy lelki társak vagytok. Persze az sem jó, ha valaki egyfolytában mondja, és nincs a szó mögött semmi tartalom.

Az ágyban nincs köztetek feszültség

Simán levetkőzöl előtte, nincsenek gátlásaid. Tökéletesnek látod őt és ő is annak lát téged. Ha úgy adódik, meztelenül alszotok, és akár minden éjszaka mindketten készen álltok arra, hogy kényeztessétek egymást, és pontosan tisztában vagytok azzal, mik a másik vágyai, hogyan szereti.

Az ágyba bújást nem előzheti meg vita

Csak akkor vagytok igazán nyugodtak, ha minden haragtól mentesen tudtok egymás mellé ledőlni az ágyba. Vannak olyan párok, akiknek ez nem fontos, nem tulajdonítanak a békességnek nagy jelentőséget. Valószínűleg a kapcsolatuk nem lesz hosszú életű, és ők azok, akik legjobban csodálkoznak, hogy a tiétek hogyan lehet ilyen csodás.

A lelki társra mindenki vágyik, de nem mindenki kapja meg. Ez nemcsak szerencse kérdése, hanem a te hozzáállásodon is múlik, hogy milyen kapcsolatban élsz.


Komáromi Csenge


Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról
A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.