intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az érzelmileg érett férfi 7 ismérve

Az érzelmileg érett férfi 7 ismérve

Milyen egy érzelmileg érett férfi? Az érzelmi érettség azt jelenti, hogy a férfi próbálja megérteni valaki más érzéseit. Megérti, hogy jobb, ha kifejezi érzelmeit, amelyek megijesztik. Ez gyakorló tolerancia és türelem játéka.

Összegyűjtöttük most azt a 7 tulajdonságot, amelyből arra következtethetsz, hogy a párodnak nincsenek problémái az érzelmi kérdésekkel.

1. Elfogadja az érzéseit.

Az érzelmileg érett férfiak nem rejtik el az érzéseiket, nem állnak ellen és nem nyomják el azokat. E helyett hagyják áramolni az érzelmeket, ahogy az apály és a dagály működik. A kellemetlen érzések valódi, nagy tanítómesterek. Miután megtapasztalta az olyan kellemetlen érzések intenzitását mint a fájdalom és szomorúság, akkor helyre tudja tenni minden érzelmét, így az érzések nem fogják agyonnyomni.

2. Törekszik arra, hogy érzelmileg egyre érettebb legyen.

Ha a partnered kíváncsi a világra az érzelmek és érzések oldaláról is, akkor a legjobb úton halad az érzelmi érettség felé. A helyett, hogy elkerülné érzéseit, folyamatosan menekülne előlük, vállalja, sőt üdvözli őket. Rajtuk keresztül próbálja vizsgálni a dolgokat.

3. Hajlandó nyíltan beszélni az érzéseiről.

Ha szerelmed elfogadja is az érzéseit, talán nem tudja, hogy mit kell kezdenie velük. Sarkalld arra, hogy beszélje meg az érzéseit valakivel, akiben megbízik. Akár terapeuta vagy tanácsadó segítségét is kérheti. A megfelelő kommunikáció segít kezelni az érzelmeket. A képesség, hogy nyíltan megvitassátok az érzéseit, az érzéseiteket, a kapcsolatotokban lévő kommunikációt jelentősen javítja.

4. Alázatos.

A férfiaknak nehézséget okoz beszélni az érzelmeikről, mert nem szívesen vállalják azt a szerepet, amelyben gyengének tűnnek. Ha nincs biztonsági kiskapu, amely segíti őket, akkor könnyen bezárkózhatnak. Az érzelmi érettség része, hogy tudomásul veszik, hogy teljesen rendben van, ha látszik rajtuk a félelem vagy bármilyen érzés. Nem szabad túlbecsülni a biztonsági kiskapu erejét. Párodnak késznek kell lennie arra, hogy áttörje az egóját.

5. Érzelmileg érett férfiakkal veszi körül magát.

A férfiak szerint nem kell sírni a haveroknak, megosztani az érzelmeiket a sportpályán vagy a munkahelyen, így a legtöbbjük nem is teszi. Az érzelmileg érett férfiak azonban megkeresik a hasonszőrűek társaságát, és segítik egymást.

6. Helyet ad a partnerének.

A gyakorló érzelmi érettség azt jelenti, hogy teret enged a partnernek. Jelen van, elérhető és nyitott a beszélgetésre. Felkészülten várja, ha szükséged van rá, és általában tudja is a megoldást a problémára.

7. Érzelmileg nagylelkű.

Ha a pasidon azt tapasztalod, hogy a te érzéseid legalább olyan fontosak számára, mint a sajátjai, gondoskodó, és számodra megnyugtató a jelenléte, akkor tudhatod, hogy ő érzelmileg érett, öntudatos és főleg tudatos. Ez táplálja a kapcsolatot. Ez már maga a győzelem.


Kovács-Hain Zsuzsa


Szex erős érzelmek nélkül? Soha! – Lehet, hogy te is demiszexuális vagy?
Szex erős érzelmek nélkül? Soha! – Lehet, hogy te is demiszexuális vagy?
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Van, akinek kell, van, aki gondolni sem akar rá – Szex a menstruáció alatt
Van, akinek kell, van, aki gondolni sem akar rá – Szex a menstruáció alatt
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.