intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ahogy eszik, úgy szexel

Ahogy eszik, úgy szexel

Megfigyelted már, hogy a pasid hogyan étkezik? Figyelted, hogy mennyit és hogyan eszik? Tudnod kell, hogy az étkezési szokások nagyon sok mindent árulnak el rólunk. Megtudhatod belőlük, hogy milyen típusú sportot szeret, aktív vagy inkább passzív embertípus-e. Sőt, még a szexuális szokásai is kiderülhetnek az étkezési szokásaiból. Lássuk, mikre figyelj az étkezéssel kapcsolatban.

1.   Ha szeret főzni

Sok mindent elárul a pasidról, ha otthonosan mozog a konyhában. Már eleve ez a tény előrevetíti, hogy szeret gondoskodni a szeretteiről. Valószínűleg a hálószobában is gondoskodó típus, ami nagyon jó, nem igaz?

2.   Ha szeret hosszan, komótosan étkezni

Szereti, ha egy étkezés több fogásból áll, és mindent kiélvez az utolsó falatig? Finom előétel, leves, főétel és a végén a mindent megkoronázó desszert. Hmmm… valószínűleg az ágyban is szereti megadni a módját. Imádja kényeztetni a szeretett nőt, és semmire sem sajnálja az időt. Vele egy igazi élmény minden szexuális együttlét.

3.   Ha kapkod evés közben

Ez azt jelenti, hogy nem igazán az élvezetek rabja, és valószínűleg szex közben is sietősen csinál mindent. Ne számíts hosszadalmas, szenvedélyes előjátékra. Sajnos az is előfordulhat, hogy a rövid idő alatt, amit a szexszel töltötök, sem rád koncentrál, hanem valami máson gondolkodik, ami épp foglalkoztatja. Jó hír, hogy a gyorsevésről le lehet szoktatni, ahogy a szexet is el tudod nyújtani, ha elég ügyes vagy.

4.   Ha imádja az édességet

Az érzéki férfi… ő az, aki minden nő vágya. Imád kényeztetni, és imádja, ha őt kényezteti a szerelme. A szexben is ínyenc és imád nassolni. Várja és elvezi azt, ha a szerelmét gyönyörhöz juttathatja, és célja, hogy együtt éljék át a csúcspontot.

Az, ha a pasid folyamatosan elégedetlenkedik az étkezéssel kapcsolatban, igencsak kihat a hálószobai teljesítményre is. Ha ugyanis az az érzése, hogy az étkezés, az evés időpazarlás, akkor valószínűleg más élvezetekről is ugyanígy gondolkodik. Vedd rá arra, hogy étkezés közben ne csak arra gondoljon, hogy a testét tartja fenn azzal, ami a tányérján van. Mutasd meg neki, hogy az étel sok-sok érzékszervvel érzékelhető: az orrával, a nyelvével, sőt még a tapintással is. Utána pedig mutasd meg azt is, hogy a szexet is pont ugyanígy lehet élvezni.

 

Komáromi Csenge


A top 4 titkos női fantázia
A top 4 titkos női fantázia
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
A férfiak hűtlenségének okai
A férfiak hűtlenségének okai
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.