intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok

A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok

Ó, hányszor láttam a környezetemben, talpraesett, magabiztos nőt a boldogtalanságtól összeomlani! Az erős, független nő, aki minden problémával képes szembenézni, aki nem ijed meg attól, ha meg kell oldani egy adódó helyzetet, aki átmegy minden akadályon… és akitől távol maradnak a férfiak. De vajon miért?

 A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok

Minden nőnek a lelke mélyén ott csücsül az az álom, hogy nem függ senkitől, szembenéz mindennel, megvédi magát, ha kell. Igen ám, de a valóságban is ilyen talpraesett személyiséggel rendelkező nők rendre szingliként bolyonganak a világban, és egy-egy jó szexuális kapcsolaton kívül nem nagyon marad számukra más. Utánajártunk, miért lehet ez mára már szinte tendencia. Íme, 5 ok, amiért a magabiztos nőket elkerülik a férfiak és a hosszú párkapcsolatok.

  1. Nem lehet átverni a magabiztos nőket

Nem kell sok idő egy ilyen nőnek, hogy felfedezze, mire megy ki a játék. Ha csak kihasználja őt egy pasi, ha hazudik, megcsalja, átveri, akkor ezt csak nagyon rövid ideig teheti meg. A nő könyörtelenül számon kéri, és véget vet a kapcsolatnak. A férfiak pedig ezt igyekeznek elkerülni, és inkább olyan nőt keresnek, aki kevésbé lát át a szitán.

  1. Tisztában vannak az érzelmeikkel

Érzelmi téren egy talpraesett, független nő nem kezdő már érzelmi szinten. Csak azért nem lesz senkivel együtt, hogy ne legyen egyedül. Csak az a férfi rúghat labdába, aki komolyan is gondolja, és nem csak mellébeszél. A tettek számítanak, nem a hanta.

Ha valakit szívből megszeret, akkor teljesen kitárulkozik, nyitott könyvvé válik a férfi számára. Ez azonban a férfiakat riaszthatja.

  1. A férfiak úgy érzik, nem elég jók egy ilyen nőnek

Egy férfi számára félelmetes egy valódi nőstényoroszlán. A magabiztosság pont az a tulajdonság, ami a férfiakat összenyomja, sokkal kisebbnek érzik magukat miatta. Nem tudnak azzal igazán mit kezdeni, hogy a nő erősebb náluk mentálisan, tudja, mit akar a jövőtől. Egy ilyen nő mellett elbizonytalanodnak, és inkább el akarják kerülni ezt.

  1. A magabiztos nők nem függnek senkitől

A férfiak szeretnek vadászni, azaz hódítani, és kevésbé bírják, ha őket igázza le valaki. Ha azonban olyan nővel hozza őket össze a sors, aki pontosan tudja, mit kell tennie, nem szorul senkire ahhoz, hogy a mindennapi vagy egyéb problémáit megoldja, akkor ez egy idő után zavarni fogja a férfiakat. Nem szeretnek ugyanis a háttérben loholni valaki után úgy, hogy nem tudják felvenni a tempóját.

  1. Nem olyanok, mint más nők

Amikor két férfi a nőkről beszélget, többnyire oda lyukadnak ki, hogy a nők mind egyformák, egyszerű őket becserkészni. Azonban, ha egy magabiztos, független nő kerül az útjukba, csalódni fognak. Ezek a nők ugyanis minden sztereotípiára rácáfolnak már az első randin. Egy cseppet sem átlagosak, és egyáltalán nem úgy kell közelíteni hozzájuk, ahogy más nőkhöz.

A magabiztos nők nem a társkereséssel vannak elfoglalva. Életüket más motivációk irányítják. Sokkal inkább a karrier fontos számukra, ám hosszú távon nem akarnak egyedül maradni. Olyan férfi kell melléjük, akinek pont ilyen nő az álma. Ez nem könnyű vállalkozás, mivel ezek a nők nem szokványosak az ismerkedésben sem. A férfiak, akik rájuk vágynak, csak a jó szerencsében bízhatnak, hogy egyszer eléjük kerül egy ilyen gyöngyszem, akit aztán el sem engednek többé.

Ligeti Anna


Mindenki ötféle intimitásra vágyik
Mindenki ötféle intimitásra vágyik
Minden, amit a pettingről tudni szeretnél
Minden, amit a pettingről tudni szeretnél
Drága, drága Szerelem, köszönöm, hogy vagy!
Drága, drága Szerelem, köszönöm, hogy vagy!
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.