intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

Igen, ilyen is van. Nagyon könnyelmű dolog lenne minden férfit egy kalap alá venni, még akkor is, ha szexről van szó. Korántsem igaz ugyanis, hogy minden férfi, minden pillanatban akarja a szexet.

 

Mi, nők persze azonnal magunkban keressük a hibát. Azt gondoljuk, megváltoztunk, a testünk már nem olyan hamvas és gyönyörű, mint egykor, meghíztunk, és a szoptatás sem tett túl jót ebből a szempontból. Pedig nem ezek a leggyakoribb okok, ha a férfi nem akarja a meghitt pillanatokat, amelyek régen olyan gyakoriak voltak a kapcsolatban. A szenvedély valahogy eltűnt, mint a kámfor. De vajon mi okozhatja ezt?

  1. Van valaki más az életében

Hú, ez a legrosszabb ok az összes közül. Ez az, amelyen nem igazán lehet segíteni. Ha egy férfi nem akar szexelni, és ez azért van, mert van egy másik nő az életében, akkor hiába is tepersz, csak magadat hozod megalázó helyzetbe. Ugyanis ilyenkor a másik nő van nyeregben (szó szerint). Ha vele csak szexről szól a kapcsolat, akkor is elgondolkodtató, hogy miként jutottatok idáig, ám sokszor az érzelmek is szerepet játszanak, és úgy már nagyon nehéz bármit is tenni.

  1. Egyszerűen csak nem szeret már

3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

Előfordul ez is, igen gyakori sajnos. Először csak azt veszed észre, hogy nem akar veled ágyba bújni. Aztán egyre hűvösebb kettőtök közt a viszony. Sajnos a szerelem vagy a szeretet hiánya nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a mindennapokra. A szex hiánya már alapból frusztrációt okoz, ha pedig érzed, hogy nála ennél többről van szó, akkor pedig egyenesen romboló. Ha úgy érzed, hogy nem szeret, azonnal kérdezz rá, beszéljétek meg, és ne engedd, hogy hárítson. azonban te is légy óvatos ezzel, mert a pasik ki nem állhatják a „Naaaa, szereeeetsz?” vagy „Ugye nem szeretsz mááár?” kérdéseket.

  1. Már szakítana

De visszatartják az emlékei. Szexet már nem akar, és valószínűleg a kapcsolat nélkül is boldogabb lenne, de mégis marad, és az idegeiden táncol. Ilyenkor van az, hogy az élő fába is beleköt, nem jó neki semmi, és semmivel nem lehet kiengesztelni. Békülőszex ugyebár nem játszik, mert ő nem akarja, így elég nehéz dolgod van. Próbáld kikényszeríteni, hogy mondja ki, hogy vége.

Ha tudni szeretnéd, hogy érez a párod, és miért nem akar lefeküdni veled, vegyél erőt magadon, és ülj le vele beszélgetni. Nem lesz egyszerű, de muszáj túllépnetek ezen, ha még az életben normálisan akartok beszélni egymással. Tedd meg te az első lépést.

Ligeti Anna


Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Az önkielégítés hatásai az agyadra
Az önkielégítés hatásai az agyadra
Csókolózni jó!
Csókolózni jó!
Egészítsd ki a diétád és az edzésterved – szexszel!
Egészítsd ki a diétád és az edzésterved – szexszel!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.