intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megkérdeztünk 8 nőt, szerintük mi az, ami elriasztja a férfiakat

Megkérdeztünk 8 nőt, szerintük mi az, ami elriasztja a férfiakat

Minden nő csábítani akar, minden férfi pedig meghódítani. Így van ez, mióta világ a világ. Ám vannak dolgok, amelyek elriaszthatják a másik nemet. Megkérdeztünk most 8 nőt, ők mit gondolnak, milyen viselkedésformák taszítják leginkább a férfiakat.

 Megkérdeztünk 8 nőt, szerintük mi az, ami elriasztja a férfiakat

Anita (28)

„Szerintem a legrosszabb az, ha egy nő fecseg. Amikor egy randin a nőnek be nem áll a szája, az borzalmas. A férfiak – az én tapasztalataim szerint – utálják ezt, és a randi helyett legszívesebben meccset néznének a haverokkal. Még a legszebb, legvonzóbb nő is hirtelen vasorrú bábává változik, ha egyfolytában locsog.”

Erzsébet (40)

„Azt hiszem, nincs tökéletes nő, ahogy tökéletes férfi sem létezik. A férfiak azonban egy dologban szerintem nagyon is egyetértenek: nem bírják, ha egy nő kiabál velük. ezt megalázónak érzik, úgy tekintik ezt, hogy a nő megfosztja őket a férfiasságuktól. Ebben lehet is valami. Az a férfi, aki hagyja, hogy egy nő ordítozzon vele, biztos, hogy gyengébb jellem. Ilyenkor finoman le kell állítani a kiabálást, és megbeszélni a dolgokat. Így megőrizheti a férfi a tekintélyét, a férfiasságát.”

Zsanett (20)

„A pletykálkodás – ez idegesíti legjobban a mai pasikat szerintem. Eleve nem szeretik, ha a csajok kombinálnak, mert abból sosem sül ki semmi jó, de, ha még pletykálnak is valakiről vagy valakikről, az totál kikészíti őket.”

Cili (35)

„A nyafogás zavarja őket a legjobban. Igazság szerint az engem is nagyon zavar, meg tudom érteni a férfiakat, hogy nehezen tudnak egy nyafogó nőt kezelni.”

Szilvi (29)

„Szerintem az zavarja őket a legjobban, ha szex közben teljesíthetetlen elvárásai vannak egy nőnek. Nem egy olyan kapcsolatom volt, ahol a srác arra panaszkodott, hogy az előző barátnője milyen elviselhetetlen volt az ágyban. Ha nincs ebben egyetértés a kapcsolatban, akkor a többi dolog is nehezebben megy.”

Flóra (21)

„Eddigi tapasztalataim alapján a pasikat az zavarja a legjobban, ha egy nő folyton arra kíváncsi, mennyire szereti őt. Volt egy időszakom, amikor minden pillanatban tudni akartam, hogy a pasim szeret-e, mennyire szeret, meg ilyenek. Az őrületbe kergettem szegény srácot. Nem is bírta mellettem sokáig. Persze beláttam, hogy az én hibám volt, de már nem lehetett visszacsinálni, sajnos.”

Olgi (32)

„Ha egy nő döntésképtelen, az nagyon idegesítő egy férfi számára. A férfiak nem szeretik, ha egy nő nem tudja, mit akar. Persze ennek az ellenkezője is igaz, azt sem bírják, ha egy nő uralkodik a kapcsolatban, és nekik egy szavuk sem lehet. Az arany középutat kell megtalálni.”

Andrea (24)

„Szerintem a férfiak halála az, ha a nőn érzik, hogy csak a pénzükre hajt. Az, ha nem érdekli a nőt semmi más, csak a tele pénztárca, a menő kocsi, a nyaraló, stb. Rengeteg ilyen nő van, a férfiak nincsenek könnyű helyzetben.”

Ligeti Anna


Szexfüggő vagy?
Szexfüggő vagy?
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
A szenvedélyes szerelem a legerősebb szerelem
A szenvedélyes szerelem a legerősebb szerelem
Fesztiválozz okosan!
Fesztiválozz okosan!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.