intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem

„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem

A felnőttek fogalmai bonyolultak a szerelemről. Egy kamasz fogalmai még ezerszer bonyolultabbak, talán zavarosak is, ugyanakkor végtelenül tiszta érzések vezérlik őket. Megkérdeztünk most 6 fiatalt, hogy nekik mi a szerelem.

1. Dorka (14) – „Egy csomó pillangó repked a gyomromban”

„Még nem voltam sokszor szerelmes. Anyukám szerint egy életben nagyon kevésszer találkozunk az igazi szerelemmel. Azt hiszem, most viszont ez van velem. Egy csomó pillangó repked a gyomromban, nem igazán tudok másra koncentrálni.”


2. Balázs (15) – „Amikor a másik a fontos”

„A szerelem nagyon más, mint például a barátság. Ha szerelmes vagy, akkor a másik lesz a fontos. Az fog érdekelni, hogy neki mi a jó, ő hogy érzi jól magát. Nem a saját érdekeidet nézed, hanem őt helyezed magad elé.”


3. Panna (15) – „Semmiben sem lehetsz biztos”

„A szerelem olyan érzés, amikor semmiben sem lehetsz biztos. Minden egy hajszálon múlik. Kicsit vegyes érzéseim vannak a szerelemmel kapcsolatban. Néha úgy érzem, ez a világ legszebb dolga, máskor viszont teljesen kikészít. A fiúk amúgy is nagyon mások. Máshogy gondolkodnak, máshogy éreznek, nem könnyű kiismerni őket és megfelelni nekik.”


4. Ábel (14) – „A szerelem hülyeség”

„Eddig egyszer voltam szerelmes, de az egész egy nagy hülyeség volt. A lány két hét alatt kidobott, én meg szenvedtem egy hónapig. Hát ez nem volt valami kellemes, úgyhogy most hanyagolom a dolgot. Lehet, hogy túl fiatal vagyok még egy ilyen nehéz érzéshez, nem tudom. Egyelőre nem fogom erőltetni, a körülöttem lévő csajok amúgy is mind hülyék.”


5. Dorina (16) – „A szerelem mindent megér”

„A világ a feje tetejére áll! Nem eszel, nem alszol, nem tudsz figyelni a suliban, és nem is akarsz, mert csak ő jár a fejedben. A szíved megtelik bizonytalansággal, kétellyel, mindent elsöprő szeretettel. Egy másik ember iránt úgy kezdesz érezni, ahogy még sosem eddig. Ha csalódsz, a végén mégis azt mondod, megérte. A szerelem mindent megér.”


6. Henrik (16) – „Elfogadás, feltétel nélkül”

„Ha szerelemmel szeretsz valakit, azt elfogadod olyannak, amilyen. Sőt, én még mindenféle plusz pozitív tulajdonsággal ruházom fel, szebbnek látom, mint amilyen, jobbnak, mint amilyen, kedvesebbnek, tökéletesnek. Ez – azt hiszem – természetes. Bár találkoztam olyanokkal, akiknél az első az volt, hogy miben kell változnia a kedvesüknek. Na, ez szerintem nem szerelem. A szerelem elfogadás, feltétel nélkül.”


Ligeti Anna


Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat
Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
Viszlát káosz, helló jó szex!
Viszlát káosz, helló jó szex!
Szextippek nőknek férfiaktól!
Szextippek nőknek férfiaktól!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.