intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem

„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem

A felnőttek fogalmai bonyolultak a szerelemről. Egy kamasz fogalmai még ezerszer bonyolultabbak, talán zavarosak is, ugyanakkor végtelenül tiszta érzések vezérlik őket. Megkérdeztünk most 6 fiatalt, hogy nekik mi a szerelem.

1. Dorka (14) – „Egy csomó pillangó repked a gyomromban”

„Még nem voltam sokszor szerelmes. Anyukám szerint egy életben nagyon kevésszer találkozunk az igazi szerelemmel. Azt hiszem, most viszont ez van velem. Egy csomó pillangó repked a gyomromban, nem igazán tudok másra koncentrálni.”


2. Balázs (15) – „Amikor a másik a fontos”

„A szerelem nagyon más, mint például a barátság. Ha szerelmes vagy, akkor a másik lesz a fontos. Az fog érdekelni, hogy neki mi a jó, ő hogy érzi jól magát. Nem a saját érdekeidet nézed, hanem őt helyezed magad elé.”


3. Panna (15) – „Semmiben sem lehetsz biztos”

„A szerelem olyan érzés, amikor semmiben sem lehetsz biztos. Minden egy hajszálon múlik. Kicsit vegyes érzéseim vannak a szerelemmel kapcsolatban. Néha úgy érzem, ez a világ legszebb dolga, máskor viszont teljesen kikészít. A fiúk amúgy is nagyon mások. Máshogy gondolkodnak, máshogy éreznek, nem könnyű kiismerni őket és megfelelni nekik.”


4. Ábel (14) – „A szerelem hülyeség”

„Eddig egyszer voltam szerelmes, de az egész egy nagy hülyeség volt. A lány két hét alatt kidobott, én meg szenvedtem egy hónapig. Hát ez nem volt valami kellemes, úgyhogy most hanyagolom a dolgot. Lehet, hogy túl fiatal vagyok még egy ilyen nehéz érzéshez, nem tudom. Egyelőre nem fogom erőltetni, a körülöttem lévő csajok amúgy is mind hülyék.”


5. Dorina (16) – „A szerelem mindent megér”

„A világ a feje tetejére áll! Nem eszel, nem alszol, nem tudsz figyelni a suliban, és nem is akarsz, mert csak ő jár a fejedben. A szíved megtelik bizonytalansággal, kétellyel, mindent elsöprő szeretettel. Egy másik ember iránt úgy kezdesz érezni, ahogy még sosem eddig. Ha csalódsz, a végén mégis azt mondod, megérte. A szerelem mindent megér.”


6. Henrik (16) – „Elfogadás, feltétel nélkül”

„Ha szerelemmel szeretsz valakit, azt elfogadod olyannak, amilyen. Sőt, én még mindenféle plusz pozitív tulajdonsággal ruházom fel, szebbnek látom, mint amilyen, jobbnak, mint amilyen, kedvesebbnek, tökéletesnek. Ez – azt hiszem – természetes. Bár találkoztam olyanokkal, akiknél az első az volt, hogy miben kell változnia a kedvesüknek. Na, ez szerintem nem szerelem. A szerelem elfogadás, feltétel nélkül.”


Ligeti Anna


A szerelem – a nő szerint
A szerelem – a nő szerint
Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
A szerelem örök
A szerelem örök
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.