intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te mit tudsz a lányok testéről? – 3 fontos dolog, amit tudnod kell!

Te mit tudsz a lányok testéről? – 3 fontos dolog, amit tudnod kell!

Ahhoz, hogy a szex tényleg szuper élmény legyen, nem elég csupán a saját tested jelzéseivel tisztában lenned, tovább kell lépned egy lépcsőfokot. A maximális élmény kedvéért jó, ha tudod, hogy hogyan működik, milyen jelzéseket ad a partnered teste.

Sajnos szomorú tény, de a fiúk és a férfiak nagyon keveset tudnak a lányok, nők testéről. Ez azért elkeserítő, mert sokan nem is akarnak annál tovább menni, hogy egyszerűen csak imádják a női testet. Ám a kiegyensúlyozott szexualitás megkívánja, hogy tudd, mi, hogyan működik.

„Az előjáték számomra teljesen érthetetlen” – Kristóf (18)

A férfiak számára az előjáték nem olyan fontos, nekik kevesebb is elég, hogy készen álljanak a szexre. A nőknek ezzel szemben nem mindegy, hogy mennyire tudnak ráhangolódni az együttlétre. Az előjáték pont arra kell, hogy a nő elérje azt a hangulatot, ami lehetségessé teszi a behatolást. Ahhoz, hogy a nő számára ne legyen fájdalmas, kellemetlen élmény a szex, fontos, hogy a hüvely elég nedves legyen. Ehhez segít hozzá az előjáték. Ne siesd el, mert ha kitartó vagy, akkor a barátnőd százszorosan jutalmaz majd érte.


„Menstruáció? Minek, olyankor nem jó szexelni! Nem lehetne megúszni nélküle?” – Zsolti (17)

Az egyik olyan női dolog, amit a férfiak nem tudnak, vagy nem akarnak értelmezni. Számukra ez a pár nap olyan, mint valami cölibátus, hiszen ilyenkor a lányok többsége nem szívesen éli át a behatolásos szexet. Kellemetlen, hiszen a menstruációs vért nem lehet elzárni, mint egy csapot. A fiúk számára ezek a napok több szempontból is rosszak: ilyenkor a lányok hangulata ingadozik a sárkány és a szörny között, valamint a szex sem olyan, mint máskor. A menstruációnak azonban nagyon fontos szerepe van a női test működésében. A női ciklus része. A ciklus a menstruáció első napjától a következő vérzés első napjáig tartó időszak. Ez alatt az idő alatt készül fel a női test a megtermékenyült petesejt beágyazódására. A főszerep a hormonoké, a test alárendelődik a folyamatoknak. A ciklus általában 21-35 nap közti időintervallum.


„Nem értem, hogy mit foglalkoznak a csajok annyit a mellük méretével. Mind úgy jó, ahogy van!” – Dani (20)

Hidd el, a nőknek ez nagyon fontos. Kiskoruk óta folyamatosan foglalkoztatja őket, kémlelik magukat a tükörben, hogy nekik is megnőtt-e már akkorára, mint az osztálytársaknak. A férfiaknak ugyanilyen fontos a péniszük mérete. A párkapcsolatban nem számít sokat, hogy a mellek vagy a pénisz mekkora, ettől eltekintve mégis hatalmas a jelentősége a dolognak. A nők attól tartanak, hogy ha lekerül a push-up melltartó, akkor kiderül, hogy mégsem akkora, mégsem olyan formájú, mint amilyet a fiú szeretne, és ez majd problémát jelent az együttlétek alatt.

Tudnod kell, hogy minden nőt érzékenyen érint a mellével kapcsolatos bárminemű beszólás, ezért ezeket kerüld! Menstruáció alatt és fogamzásgátló tabletta szedésekor kicsit megnőhetnek a mellek, ám ezt befolyásolhatja a test más változása is, például az erős hízás vagy fogyás. Ugyanígy a várandósság és a szoptatás is kihat a mellméretre.

 
Ligeti Anna


Hogyan kell szeretni? – Dóri története
Hogyan kell szeretni? – Dóri története
Ez izgatja fel a férfit
Ez izgatja fel a férfit
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett
Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.