intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te mit tudsz a lányok testéről? – 3 fontos dolog, amit tudnod kell!

Te mit tudsz a lányok testéről? – 3 fontos dolog, amit tudnod kell!

Ahhoz, hogy a szex tényleg szuper élmény legyen, nem elég csupán a saját tested jelzéseivel tisztában lenned, tovább kell lépned egy lépcsőfokot. A maximális élmény kedvéért jó, ha tudod, hogy hogyan működik, milyen jelzéseket ad a partnered teste.

Sajnos szomorú tény, de a fiúk és a férfiak nagyon keveset tudnak a lányok, nők testéről. Ez azért elkeserítő, mert sokan nem is akarnak annál tovább menni, hogy egyszerűen csak imádják a női testet. Ám a kiegyensúlyozott szexualitás megkívánja, hogy tudd, mi, hogyan működik.

„Az előjáték számomra teljesen érthetetlen” – Kristóf (18)

A férfiak számára az előjáték nem olyan fontos, nekik kevesebb is elég, hogy készen álljanak a szexre. A nőknek ezzel szemben nem mindegy, hogy mennyire tudnak ráhangolódni az együttlétre. Az előjáték pont arra kell, hogy a nő elérje azt a hangulatot, ami lehetségessé teszi a behatolást. Ahhoz, hogy a nő számára ne legyen fájdalmas, kellemetlen élmény a szex, fontos, hogy a hüvely elég nedves legyen. Ehhez segít hozzá az előjáték. Ne siesd el, mert ha kitartó vagy, akkor a barátnőd százszorosan jutalmaz majd érte.


„Menstruáció? Minek, olyankor nem jó szexelni! Nem lehetne megúszni nélküle?” – Zsolti (17)

Az egyik olyan női dolog, amit a férfiak nem tudnak, vagy nem akarnak értelmezni. Számukra ez a pár nap olyan, mint valami cölibátus, hiszen ilyenkor a lányok többsége nem szívesen éli át a behatolásos szexet. Kellemetlen, hiszen a menstruációs vért nem lehet elzárni, mint egy csapot. A fiúk számára ezek a napok több szempontból is rosszak: ilyenkor a lányok hangulata ingadozik a sárkány és a szörny között, valamint a szex sem olyan, mint máskor. A menstruációnak azonban nagyon fontos szerepe van a női test működésében. A női ciklus része. A ciklus a menstruáció első napjától a következő vérzés első napjáig tartó időszak. Ez alatt az idő alatt készül fel a női test a megtermékenyült petesejt beágyazódására. A főszerep a hormonoké, a test alárendelődik a folyamatoknak. A ciklus általában 21-35 nap közti időintervallum.


„Nem értem, hogy mit foglalkoznak a csajok annyit a mellük méretével. Mind úgy jó, ahogy van!” – Dani (20)

Hidd el, a nőknek ez nagyon fontos. Kiskoruk óta folyamatosan foglalkoztatja őket, kémlelik magukat a tükörben, hogy nekik is megnőtt-e már akkorára, mint az osztálytársaknak. A férfiaknak ugyanilyen fontos a péniszük mérete. A párkapcsolatban nem számít sokat, hogy a mellek vagy a pénisz mekkora, ettől eltekintve mégis hatalmas a jelentősége a dolognak. A nők attól tartanak, hogy ha lekerül a push-up melltartó, akkor kiderül, hogy mégsem akkora, mégsem olyan formájú, mint amilyet a fiú szeretne, és ez majd problémát jelent az együttlétek alatt.

Tudnod kell, hogy minden nőt érzékenyen érint a mellével kapcsolatos bárminemű beszólás, ezért ezeket kerüld! Menstruáció alatt és fogamzásgátló tabletta szedésekor kicsit megnőhetnek a mellek, ám ezt befolyásolhatja a test más változása is, például az erős hízás vagy fogyás. Ugyanígy a várandósság és a szoptatás is kihat a mellméretre.

 
Ligeti Anna


Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Nyitott házasság – tényleg csak megegyezés kérdése?
Nyitott házasság – tényleg csak megegyezés kérdése?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.