intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Neked melyik a legérzékenyebb pontod?

Neked melyik a legérzékenyebb pontod?

Az előjátékot egyesek szerint túlértékelik, pedig igencsak nagy a szerepe van abban, hogy az élvezet még nagyobb legyen. Ez az erogén zónáknak köszönhető, amelyből több is van a testünkön, és akár már azok megérintése is kéjesen felvillanyozhat. Lássunk néhány testtájat, amelynek érintése izgatóan hathat.

Ágyék

Az egyik legérzékenyebb pontja mindkét nemnek. Itt igen vékony a bőr, és sok kis idegvégződés biztosítja, hogy a legfinomabb érintést, sőt, akár a leheletet is érezd.

Mellek

A nőknél érzékenyebb pont, mint a férfiak esetében. Vannak nők, akik képesek orgazmust is átélni attól, hogy a mellüket izgatják, simogatják. Óvatosnak kell azonban lenni, mert nem mindenkinél hat ugyanúgy, van, aki kifejezetten utálja, ha a mellét ingerlik.

Tarkó

Csókok, simogatások a tarkón, mindenkit beindítanak. A fejbőr amúgy is érzékeny, van, akinek az egész fej erogén zóna, és már a haja birizgálásától is beindul.

Nyak

A mellek és az ágyék után ez a harmadik olyan érzékeny terület, amellyel nem lehet melléfogni. Szinte mindenki imádja, ha gyengéden csókolják, simogatják a nyakát. Igen hamar eljuthat a dolog odáig, hogy lekerül rólatok minden ruha.

Kulcscsont

Ez a gyengédség egyik színtere. Apró puszik, néhány izgató kis fújás, forró lehelet, és már kész is. A nők egyik ’kulcs’fontosságú erogén zónája.

A fül környéke

Van, aki azt is imádja, ha nyalogatják a fülkagylóját. Mások kissé szolidabban kedvelik a fülkörnyék szeretgetését. Azzal biztos nem lőhetsz mellé, ha gyengéden csókolgatod a nyakat, majd a fülcimpát. Kicsit a nyelved is bevetheted, a partnered úgyis jelezni fogja, ha nincs ínyére a dolog.

Belső comb

Ez már nagyon közel van a nemi szervekhez, a férfiaknak általában azonnal erekciójuk lesz, ha a szeretett nő a combjuk belső oldalát csókolgatja, harapdálja. A nők is imádják. Felforrósítja a hangulatot, az biztos.

Térdhajlat, könyökhajlat

Mindkét terület igen érzékeny pont. A simogatás és a csókok is garantált eredményt hoznak.

Nemi szervek

Ezeket is lehet úgy szeretgetni, hogy nem juttatod a partnered a csúcsra, csak előkészíted a terepet. Az összes erogén zóna közül ezek a legérzékenyebbek, mindenki a fellegekben érzi magát, ha a nemi szerve környékét simogatják, csókolgatják. Az biztos, hogy nagyon jól előkészíti a terepet a további hancúrozáshoz.

 

Ligeti Anna


3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!
Indítsd be a szerelmi életed! MOST!
Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe
Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe
Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok
Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.