intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Neked melyik a legérzékenyebb pontod?

Neked melyik a legérzékenyebb pontod?

Az előjátékot egyesek szerint túlértékelik, pedig igencsak nagy a szerepe van abban, hogy az élvezet még nagyobb legyen. Ez az erogén zónáknak köszönhető, amelyből több is van a testünkön, és akár már azok megérintése is kéjesen felvillanyozhat. Lássunk néhány testtájat, amelynek érintése izgatóan hathat.

Ágyék

Az egyik legérzékenyebb pontja mindkét nemnek. Itt igen vékony a bőr, és sok kis idegvégződés biztosítja, hogy a legfinomabb érintést, sőt, akár a leheletet is érezd.

Mellek

A nőknél érzékenyebb pont, mint a férfiak esetében. Vannak nők, akik képesek orgazmust is átélni attól, hogy a mellüket izgatják, simogatják. Óvatosnak kell azonban lenni, mert nem mindenkinél hat ugyanúgy, van, aki kifejezetten utálja, ha a mellét ingerlik.

Tarkó

Csókok, simogatások a tarkón, mindenkit beindítanak. A fejbőr amúgy is érzékeny, van, akinek az egész fej erogén zóna, és már a haja birizgálásától is beindul.

Nyak

A mellek és az ágyék után ez a harmadik olyan érzékeny terület, amellyel nem lehet melléfogni. Szinte mindenki imádja, ha gyengéden csókolják, simogatják a nyakát. Igen hamar eljuthat a dolog odáig, hogy lekerül rólatok minden ruha.

Kulcscsont

Ez a gyengédség egyik színtere. Apró puszik, néhány izgató kis fújás, forró lehelet, és már kész is. A nők egyik ’kulcs’fontosságú erogén zónája.

A fül környéke

Van, aki azt is imádja, ha nyalogatják a fülkagylóját. Mások kissé szolidabban kedvelik a fülkörnyék szeretgetését. Azzal biztos nem lőhetsz mellé, ha gyengéden csókolgatod a nyakat, majd a fülcimpát. Kicsit a nyelved is bevetheted, a partnered úgyis jelezni fogja, ha nincs ínyére a dolog.

Belső comb

Ez már nagyon közel van a nemi szervekhez, a férfiaknak általában azonnal erekciójuk lesz, ha a szeretett nő a combjuk belső oldalát csókolgatja, harapdálja. A nők is imádják. Felforrósítja a hangulatot, az biztos.

Térdhajlat, könyökhajlat

Mindkét terület igen érzékeny pont. A simogatás és a csókok is garantált eredményt hoznak.

Nemi szervek

Ezeket is lehet úgy szeretgetni, hogy nem juttatod a partnered a csúcsra, csak előkészíted a terepet. Az összes erogén zóna közül ezek a legérzékenyebbek, mindenki a fellegekben érzi magát, ha a nemi szerve környékét simogatják, csókolgatják. Az biztos, hogy nagyon jól előkészíti a terepet a további hancúrozáshoz.

 

Ligeti Anna


Orgazmus a hüvelyben – A G-, az A- és az O-pont
Orgazmus a hüvelyben – A G-, az A- és az O-pont
Empátia a szexben – Sokat kell még tanulnunk
Empátia a szexben – Sokat kell még tanulnunk
6 gyakori szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövetsz
6 gyakori szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövetsz
Higiénia szex után – kérdések és válaszok
Higiénia szex után – kérdések és válaszok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.