intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szakítás könnyedén – Zétény története

Szakítás könnyedén – Zétény története

Van olyan, hogy valaki nem vállalja fel önmagát. Soha. Semmilyen körülmények között. Zétény esetében is így volt ez, de sajnos ő sok nőt magával sodort már.

Zétény a fiatal srácok gondtalan életét élte. Jómódú szülei mindent megadtak neki egész gyermekkorában, nemigen kellett küzdenie semmiért. A gimnázium után egyenes út vezetett az orvosira, mivel jó tanuló volt, felvették (persze volt egy kis protekciója).

Jóképű, vonzó férfivá lett. Olyan típus, akinek egy pillantására nyílnak az ajtók – no meg a feszes combok. Zétény imádta a nőket.

Nem is kellett sokat tennie egy-egy kalandért, hosszú kapcsolatokba, mindenféle bonyolult dolgokba nem ment bele soha. Minek is, hiszen minden, ami kellett neki, megvolt – amikor csak akarta. A csinosabb csoporttársai már mind a hálójába kerültek, már kezdett híre lenni az egyetemen. A férfiak utálták, de titkon tanulni akartak tőle, a nők pedig rá gondoltak elalváskor (vagy máskor). Zétény fürdött ebben a szuperhírnévben, imádta, hogy a nők odáig vannak érte, és élvezte, hogy nem kell küzdenie semmiért.

Volt azonban egy nagyon rossz szokása, nem szeretett odaállni az aktuális barátnője elé, ha szakításra került a sor. Ő csak felszívódott. Nem hívta többet a lányt, ha pedig az jelentkezett, akkor elutasító szöveggel lekoptatta. A legtöbb, ami tellett tőle, egy papírfecni a hűtőre mágnesezve. Ezen tudatta, hogy nincs tovább. A lány még hálás is lehetett, hogy nem kapott egy kis durvaságot Zétény repertoárjából.

Egész padsorokat lehetne megtölteni már azokkal a csalódott nőkkel, akikkel Zétényt összehozta a sors.

Számára valahogy ez volt természetes. Nem tudni, miért, talán önzésből csinálta ezt mindig, de az is lehet, hogy egyszerűen csak félt. Félt szembesülni azzal, ami egy szakításkor történik. Nehéz dolog szembenézni saját érzéseinkkel, hiszen azok mindig őszinték, és ezt elviselni sokszor bonyolult. Zétény nem is vallotta be magának talán sosem, hogy miért nem akart kikötni egy lány mellett, hogy miért nem akart hosszú kapcsolatot valakivel, akit szerethet, aki szeretheti.

Zétény már túl van a negyvenen. Egyedül él. Talán már bánja a sok papírfecnit, amelyeket hűtőmágnesekkel erősített a hűtőajtóra, majd kilépett az ajtón, és vissza se nézett. Most rá sem néz nagyon senki. Egy-egy futó viszony akad még az életében olykor-olykor, de nem boldog. Azt mondja, szeretne egy kis házat egy tóparton, ahol a kutyájával eléldegélhet majd öreg napjaiban. A munka tartja össze. A sebészet olyan dolog, ami teljes embert kíván. Zétény ezzel áltatja magát. Szerinte nem kell kapcsolat az ember életébe, ha ilyen a munkája. Száz százalékkal erre akar koncentrálni. De én tudom, hogy hazudik. Önmagának is, és nekem is. Az a sok papírfecni nyomja a lelkét. Tudom.

Ügyelet a kórházban, magánpraxis, minden, ami kell egy elismert, nagyon jó sebésznek. Neki mindene megvan, amitől tele lesz a naptárja, de egyetlen randi sincs benne. Azt mondja, nem is lesz. Boldogtalan. Azt mondja, ha tehetné, másképp csinálna mindent. Ott kezdené, hogy nemet mondana az apjának arra, amikor kifizette a kocsiját 18 éves korában. Nem akarna autót 18 évesen, és nem protekcióval akarna bejutni az egyetemre. Ő akarná elérni. Úgy, ahogy azt is, hogy szeressék. Egyetlen nő szeresse, akit ő is viszont szeret. Nehéz, de nem elérhetetlen. Nyugtatom Zétényt. Ő csak legyint, hogy megint hülyeségeket beszélek, hiszen ő nem érdemel ilyesmit. A szeretetet mindenki megérdemli, az igaz szerelmet pedig át kell élni egyszer az életben.

Azt mondom neki, hogy írjon egy új papírfecnit. Arról szóljon, mit szeretne igazán. Ha szerelmet, akkor írja rá azt, és tegye ki a hűtő ajtajára…


Ligeti Anna


Segítség! A pasimnak herpesze van!
Segítség! A pasimnak herpesze van!
8 érdekesség a szexről, amit lehet, hogy még te sem tudtál
8 érdekesség a szexről, amit lehet, hogy még te sem tudtál
Szexuális igényeink változnak
Szexuális igényeink változnak
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.