intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

Nemsokára sajnos vége a nyárnak, beköszönt a hűvösebb időjárás, és a kedvünk is kicsit szürkébb lesz. Van még nem egészen két hetünk az augusztusból. Íme, a mi kedvenc nyári filmjeink, amelyekkel még kicsit itt tarthatod a forró napokat.

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

1. Stand by me

A film Stephen King The Body című novellája alapján készült. Gyermekkor, négy jóbarát, nyomozás, kitartás, kiállás egymás mellett. Az egyik legszebb film a gyermekkori barátságról, és arról, hogyan múlik el a gyermeklét egy pillanat alatt. Kihagyhatatlan.

2. A kék lagúna

Ezer éves film, de minden évben meg tudnánk nézni. A gyönyörű Brooke Shields miatt feltétlenül érdemes leülni elé. Talán minden idők egyik legtisztább love storyja, ami lebilincselő helyszínen, Fijin játszódik.

3. Holdfény királyság

Annyira aranyos a története, hogy mindenképp látni kell. Wes Anderson a különleges hangulatú filmjeiről híres. Ez sem kivétel. Két tizenéves egymásba szeret, és elhatározzák, hogy megszöknek, és a vadonban fognak élni, együtt. Lebilincselő történet, szuper színészekkel (Tilda Swinton, Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray).

4. Dirty Dancing

„Babyt senki sem ültetheti a sarokba!” Ugye már a szöveget is kívülről fújod, nem csak a dalok szövegeit? A tizenéves Baby a családjával nyaral, amikor megismerkedik a táncos és táncoktató Johnnyval. A viszontagságok ellenére csodás nyári szerelem az övék, aminek végül senki és semmi nem állhat az útjába.

5. Bor, mámor, Provence

Történet a karrierista, pénzimádó férfiról, aki egy csepp történelmet, egy parányi szőlészetet örököl Provence-ban. Az egészet a háta közepére kívánja, de amikor megérkezik, megrohanják az emlékek, és az új benyomások. És nem tud szabadulni.

6. Vicky Cristina Barcelona

Javier Bardem az egyik nagy kedvencünk, a szereplésével még nem született olyan film, amelyet ne néztünk volna lebilincselve. A Vicky Cristina Barcelona két barátnő hosszú nyaralása. Scarlett Johansson, Rebeca Hall és Bardem édes hármasát pedig Woody Allen igazgatta. A végeredmény egy fülledten romantikus, erotikus, bohém és bolond film, amelyben Bardem exfeleségét Pénelope Cruz alakítja.

7. Tökéletlen idők

A kilencvenes évek egyik alapfilmje, amely a hetvenes években játszódik. Egy időutazás részese lehetsz. A nyári szünetben játszódó történetben feltűnik a fiatal Matthew McConaughey, Milla Jovovich és Ben Affleck is. Ha megnézed, kicsit újra kamasznak érezheted magad. Őrületes aha! érzés.

8. Mamma Mia

Oké-oké, kicsit lerágott csont, de nem lehetett kihagyni ebből a listából, mert annyira imádjuk. Fiatalság, nyár, szerelem, és egy kis csattanó a végén. Mindez az ABBA zenéjével. Pierce Brosnan hangja nagyon durva… Ennek ellenére csoda kis film ez, ami egy festői görög szigeten játszódik. Ott akarunk lenni. Most!

9. Grease

Ez a film alapfilm, ahogy szokták mondani (és nem csak a fiatal John Travolta miatt). A zenék, az életérzés, a hangulat mind nagyon nyári, nagyon romantikus. Ettől a filmtől mindenki úgy érzi, hogy a szerelemért érdemes küzdeni akkor is, ha az egész reménytelennek látszik. Hatvanadszorra is drukkolunk Sandy és Danny szerelmének.

10. A nyár királyai

Ugye neked is volt olyan pillanat gyermek- vagy tinikorodban, amikor úgy érezted, el kell menekülnöd otthonról, a szülőktől. A film hősei, Patrick, Joe és Biaggio is így vannak ezzel, amikor se szó, se beszéd, lelépnek, és az erdőben építenek maguknak egy kis erdei házat. Végül ennek az eltávolodásnak és a sok kalandnak köszönhetően kerülnek közelebb a szüleikhez.

+1. Az 50 első randi

Ez a film sem egy mai darab, ennek ellenére imádjuk. Romantikus, sokat nevetős, és mindenki legalább egyszer látta. A gyönyörű helyszínnek (Hawaii) köszönhetően azonban nem lehet kihagyni, minden nyáron meg kell nézni.


Szeresd is, ha megszerezted!
Szeresd is, ha megszerezted!
Viszlát káosz, helló jó szex!
Viszlát káosz, helló jó szex!
Hepatitisz B, a rettegett
Hepatitisz B, a rettegett
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.