intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint

A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint

A csillagjegyünk sok mindent elárul rólunk. Nagy általánosságban azt is, hogy milyenek vagyunk a szerelemben, és milyen partner illik hozzánk. Lássuk hát!

Kos

A személyiséged már önmagában is elég tüzes, szereted a szabadságot. Olyan férfira van szükséged, aki ezt elfogadja, nem erőlteti rád magát és nem akad ki, ha egyszer-kétszer nem vagy elérhető.

Bika

Gyakorlatias vagy a mindennapokban, a szerelemben viszont érzelmes, szereted a romantikát. A veled való közös út sosem megszokott, mindig tele van kalanddal. Olyan férfit válassz, aki erős egyéniség, ám gyengéd és romantikus. Fontos számodra, hogy a választottad mellett biztonságban érezd magad.

Ikrek

Te vagy a nagybetűs nő! Szellemes vagy, nőies, közvetlen és nem vagy az a nagy lelkizős típus. Olyan férfi való hozzád, aki hagyja, hogy te kezdeményezz, de ugyanakkor támaszként szolgál számodra. Mivel nagyon vonz az újdonság, olyan férfi kell melléd, aki ezt elfeledteti, azaz mindig meg tud újulni.

Rák

Nem szeretsz kompromisszumokat kötni. Valamit vagy teljesen adsz, vagy egyáltalán, köztes út nincs. Rejtélyes vagy, kissé megközelíthetetlen, sok türelem kell hozzád. Ezért olyan férfit válassz, akinek van akaratereje áttörni a körülötted lévő falat. Ezzel már meggyőz arról, hogy valóban igaz szerelmet akar tőled, nem csak futó kalandot. És neked pontosan erre van szükséged.

Oroszlán

Igazi vezéregyéniség vagy, talán kicsit szereted is eljátszani a főnököt a kapcsolatban. Tele vagy ellentétekkel, uralod a környezeted, mindez pedig a megjelenésedből fakad. Elvárod, hogy a párod hűséges legyen hozzád, ám te nem vagy hajlandó feladni a vadászat örömét. Olyan társra van szükséged, aki tudja, hogy álljon ki magáért, de el tudja viselni, ha nálad a gyeplő.

Szűz

A szex számodra nem központi kérdés, nem szeretsz róla beszélni, és másodrendűnek tartod egy kapcsolatban. Nem mész bele egyéjszakás kalandokba. Olyan férfira vágysz, aki a szerelem mellett képes barátságot is adni. Számodra ugyanis ez a legfontosabb emberi kapcsolat.

Mérleg

Szereted az igazi férfiakat – a szó régimódi értelmében. Olyan férfit keresel, akit könnyen meghódíthatsz. A párodnak felelősségteljesnek kell lennie, az sem baj, ha befolyásos, vagy vezető beosztású. A lényeg számodra, hogy érett partner legyen az élet minden területén.

Skorpió

Hajszolod az élvezeteket, nem bírod az egy helyben ücsörgést. A szerelem számodra egy játék, amit elég veszélyesen űzöl. A számodra megfelelő partner csodál téged, ugyanakkor erős személyiség, aki kordában tud tartani téged.

Nyilas

Őszinte vagy és szókimondó. Folyton változatosságra vágysz, szívesen mész bele kalandokba, nem igazán érintik meg a lelkedet. Nem férjet keresel, hanem partnert a kalandokhoz, az élethez, ami számodra egy villámgyors körhinta.

Bak

Néha bátortalan vagy, esetleg határozatlan is, de ezt idővel magabiztosság váltja fel. Távolságtartónak tűnsz, de ez inkább óvatosság. Nem szereted az alkalmi viszonyokat, ezért hosszú távra keresel megbízható férfit. Olyan társra van szükséged, aki lázba hoz, megadja neked a szerelmet, és legalább olyan okos, mint te magad.

Vízöntő

Nagyon igényes nő vagy, és elvárod, hogy ezt a párod is értékelje. Szerelmi kapcsolataidban őszinte vagy, felvállalod önmagad. Olyan férfi illik hozzád, aki veled törődik, nem azzal, hogy mit gondolnak mások.

Halak

Nagyon megértő vagy, nőies és bájos. Könnyen az ujjad köré csavarod a férfiakat. Sajnos azonban általában nem a hozzád illő férfival kezdesz, rosszul választasz. Folyton a tökéletes férfi után kutatsz, és nem veszed észre a nyilvánvalót. Olyan társ való neked, aki nagyon jó barát, de emellett egész életen át pumpálja feléd a szerelmet, és érzelmeit a szavaival is vállalja.

 

Ligeti Anna


Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Az első szerelem
Az első szerelem
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.