intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A füllentés magasiskolája – az 5 leggyakoribb hazugság, amit a pasik elsütnek

A füllentés magasiskolája – az 5 leggyakoribb hazugság, amit a pasik elsütnek

Tudni akarod az igazságot? A srácok hazudnak – alkalmanként, kényszeresen, kétségbeesetten, és sokszor a boldogság megtartása érdekében. Természetesen nincs monopóliumuk a hazugságra, ezerszer láttam, ahogy a nők játszanak az emberekkel. Ám míg a nőkkel velük született a füllentés képessége, a férfiak évszázadok alatt fejlesztették tökélyre.

A füllentés magasiskolája – az 5 leggyakoribb hazugság, amit a pasik elsütnek

1. „Ó, drágám, ez a ruha jól néz ki.”

Miért mondja: hogy elkerülje a zűrzavart.

A férfiak ezt a jótékony hazugságot alkalmazzák általában akkor, ha a saját életüket szeretnék megkönnyíteni.

Nem azt jelenti, hogy a pasidat nem érdekli, hogy mit viselsz, vagy hogy nézel ki. Egyszerűen számára ez nem olyan fontos, mint ahogy te azt gondolod, és a valódi véleményét inkább megtartja magának, mint hogy akár órákig magyarázkodnia kelljen. Azért mondja, mert szeret.

2. „Meg tudom oldani.”

Miért mondja: hogy bevédje az egóját.

Függetlenül attól, hogy ház körüli javításról, grillezésről vagy sztereó-vezetékezésről van-e szó, vannak olyan területek, amelyeken egy férfinak „kötelező” mindent tudni (mármint szerinte). Ha egy pasi nem tudja megjavítani a saját elektromos szerszámát, hazudnia kell, mert ha elismeri a vereséget, kiűzetik a „mindentudó pasik klubjából”.

Az idő múlásával ezek a hazugságok elmaradoznak, mivel a párok (főleg, ha már együtt élnek hosszú ideje) megosztják egymással a teendőket, ezzel pedig a felelősségköröket is kiosztják. Fény derül arra, kinek mik az erősségei és a gyengeségei.

Biztosítsd arról, hogy te akkor is szereted, ha a fűnyíró szerelését nem maga próbálja megoldani, és nem kell mindent tudnia.

3. „Nem néztem a melleire.”

Miért mondja: hogy megtalálja a kényes egyensúlyt elérése a párkapcsolati harmónia és a 4 millió éves biológiai ösztön között

Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt, garantálom, hogy a pasid nem hagyta abba a többi nő megbámulását. Amikor egy csinos nő elsétál előtte, ő észreveszi.

A férfiak ilyenkor egy több millió éves biológiai kondicionálásra reagálnak. Miért hazudnak? Mert nyilvánvaló számukra, hogy a bennünket ez zavar. Tudják, de nem tehetnek ellene semmit, a zsigereikben van. Akárhogy is, de mi nők azt várjuk a férfitól, akit szeretünk, hogy számára mi legyünk az egyetlen nő. Neki tehát úgy kell kezelnie minket, mintha mi lennénk az egyetlen a látómezejében. Azért légy azzal tisztában, hogy ez nincs így.

4. „Semmi baj.”

Miért mondja: a sebeit nyalogatja

Szomorúság, depresszió, kiábrándulás: a nők számára az ember magánya kötődési lehetőséget kínál. A férfiak számára a szívből jövő érdeklődésed csak megerősíti, hogy személyes gyengeségünk rögtön látható. Azért hazudnak, hogy elkerüljék a rettegett beszélgetést, amihez semmi kedvük. Vannak helyzetek, amikor szívesen megnyílnak, de ha nem tudnak változtatni a helyzeten, a többségük inkább magában tartja, és elintézi egy „Semmi baj”-jal. Ilyenkor mennek el fát vágni, lőtérre, vagy valami macsós dolgot csinálni, amivel kiereszthetik a felgyülemlett feszültséget.

5. „Nem akarok szexelni, hacsak te nem akarod.”

Miért mondja: hogy elkerülje azt, hogy úgy tűnjön, mintha egy szex-őrült állat lenne.

A nők szeretik a szexet – a megfelelő emberrel, a megfelelő hangulatban és a megfelelő fehérneművel felfegyverkezve. A férfiak szeretete a szex iránt nem feltétlen. Amikor fizikai problémákkal vagy erkölcsi korlátozásokkal terhelt, a tipikus férfiember akkor is boldogan szexelni tud bárhol, bármikor.

A férfiak mindezek ellenére nem érzéketlenek. Egyszerűen csak vágyakoznak a kielégülésre. Mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy elsimítsák a durva gondolatokat, és ne ugorjanak azonnal. Ha a szeretett nő épp nincs hangulatban, akkor a férfi elbújik a csalódásba. Nem egyszerű a férfiak dolga a mai világban. Nagyon romantikusnak és tiszteletteljesnek kell lenniük, és engedélyt kell kérniük, mielőtt megérintik az orrodat. Így inkább a pasid próbálja egy kedves hazugsággal rád hárítani a szex felelősségét. Neked kell akarnod, ő nem ragaszkodik hozzá, ha neked épp nincs kedved… Hát nem tündéri?


10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?
Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.