intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A füllentés magasiskolája – az 5 leggyakoribb hazugság, amit a pasik elsütnek

A füllentés magasiskolája – az 5 leggyakoribb hazugság, amit a pasik elsütnek

Tudni akarod az igazságot? A srácok hazudnak – alkalmanként, kényszeresen, kétségbeesetten, és sokszor a boldogság megtartása érdekében. Természetesen nincs monopóliumuk a hazugságra, ezerszer láttam, ahogy a nők játszanak az emberekkel. Ám míg a nőkkel velük született a füllentés képessége, a férfiak évszázadok alatt fejlesztették tökélyre.

A füllentés magasiskolája – az 5 leggyakoribb hazugság, amit a pasik elsütnek

1. „Ó, drágám, ez a ruha jól néz ki.”

Miért mondja: hogy elkerülje a zűrzavart.

A férfiak ezt a jótékony hazugságot alkalmazzák általában akkor, ha a saját életüket szeretnék megkönnyíteni.

Nem azt jelenti, hogy a pasidat nem érdekli, hogy mit viselsz, vagy hogy nézel ki. Egyszerűen számára ez nem olyan fontos, mint ahogy te azt gondolod, és a valódi véleményét inkább megtartja magának, mint hogy akár órákig magyarázkodnia kelljen. Azért mondja, mert szeret.

2. „Meg tudom oldani.”

Miért mondja: hogy bevédje az egóját.

Függetlenül attól, hogy ház körüli javításról, grillezésről vagy sztereó-vezetékezésről van-e szó, vannak olyan területek, amelyeken egy férfinak „kötelező” mindent tudni (mármint szerinte). Ha egy pasi nem tudja megjavítani a saját elektromos szerszámát, hazudnia kell, mert ha elismeri a vereséget, kiűzetik a „mindentudó pasik klubjából”.

Az idő múlásával ezek a hazugságok elmaradoznak, mivel a párok (főleg, ha már együtt élnek hosszú ideje) megosztják egymással a teendőket, ezzel pedig a felelősségköröket is kiosztják. Fény derül arra, kinek mik az erősségei és a gyengeségei.

Biztosítsd arról, hogy te akkor is szereted, ha a fűnyíró szerelését nem maga próbálja megoldani, és nem kell mindent tudnia.

3. „Nem néztem a melleire.”

Miért mondja: hogy megtalálja a kényes egyensúlyt elérése a párkapcsolati harmónia és a 4 millió éves biológiai ösztön között

Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt, garantálom, hogy a pasid nem hagyta abba a többi nő megbámulását. Amikor egy csinos nő elsétál előtte, ő észreveszi.

A férfiak ilyenkor egy több millió éves biológiai kondicionálásra reagálnak. Miért hazudnak? Mert nyilvánvaló számukra, hogy a bennünket ez zavar. Tudják, de nem tehetnek ellene semmit, a zsigereikben van. Akárhogy is, de mi nők azt várjuk a férfitól, akit szeretünk, hogy számára mi legyünk az egyetlen nő. Neki tehát úgy kell kezelnie minket, mintha mi lennénk az egyetlen a látómezejében. Azért légy azzal tisztában, hogy ez nincs így.

4. „Semmi baj.”

Miért mondja: a sebeit nyalogatja

Szomorúság, depresszió, kiábrándulás: a nők számára az ember magánya kötődési lehetőséget kínál. A férfiak számára a szívből jövő érdeklődésed csak megerősíti, hogy személyes gyengeségünk rögtön látható. Azért hazudnak, hogy elkerüljék a rettegett beszélgetést, amihez semmi kedvük. Vannak helyzetek, amikor szívesen megnyílnak, de ha nem tudnak változtatni a helyzeten, a többségük inkább magában tartja, és elintézi egy „Semmi baj”-jal. Ilyenkor mennek el fát vágni, lőtérre, vagy valami macsós dolgot csinálni, amivel kiereszthetik a felgyülemlett feszültséget.

5. „Nem akarok szexelni, hacsak te nem akarod.”

Miért mondja: hogy elkerülje azt, hogy úgy tűnjön, mintha egy szex-őrült állat lenne.

A nők szeretik a szexet – a megfelelő emberrel, a megfelelő hangulatban és a megfelelő fehérneművel felfegyverkezve. A férfiak szeretete a szex iránt nem feltétlen. Amikor fizikai problémákkal vagy erkölcsi korlátozásokkal terhelt, a tipikus férfiember akkor is boldogan szexelni tud bárhol, bármikor.

A férfiak mindezek ellenére nem érzéketlenek. Egyszerűen csak vágyakoznak a kielégülésre. Mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy elsimítsák a durva gondolatokat, és ne ugorjanak azonnal. Ha a szeretett nő épp nincs hangulatban, akkor a férfi elbújik a csalódásba. Nem egyszerű a férfiak dolga a mai világban. Nagyon romantikusnak és tiszteletteljesnek kell lenniük, és engedélyt kell kérniük, mielőtt megérintik az orrodat. Így inkább a pasid próbálja egy kedves hazugsággal rád hárítani a szex felelősségét. Neked kell akarnod, ő nem ragaszkodik hozzá, ha neked épp nincs kedved… Hát nem tündéri?


Amikor a pasi szerelmes beléd...
Amikor a pasi szerelmes beléd...
5 érv a reggeli szex mellett
5 érv a reggeli szex mellett
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Mi és a szex
Mi és a szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.