intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Oroszlán jegyű férfival

Élet egy Oroszlán jegyű férfival

Tüzes természetű, mint egy oroszlán! Örökké szerelmes és mindig szenvedélyes férfi. Ő az élet királya. Nem feltétlenül jóképű, de olyan sármmal rendelkezik, hogy csak úgy vonzza a nőket.

Imádja, ha a figyelem középpontjában lehet, és ez gyakran meg is történik vele, ugyanis magatartása és fejedelmi gesztusai miatt nem is lehet másként. Az Oroszlán férfi harsány, nagyhangú, de mindig önazonos, hiteles személyiség. Minden körülmények közt erőt sugároz, fenséges megjelenésű, domináns jellem.

Gyengéi a szép nők, de nem elég neki, ha valaki csak dekoratív. Elvárja, hogy választottja okos és intelligens legyen.

Párválasztáskor türelmesen kivárja, míg a kiszemelt nőért harcba indulhat. Imádja az erős nőket.

Ha valakit megszeret, azért bármire képes, ám óriási szíve lehetetlenné teszi számára, hogy hű maradjon, általában ő töri meg a kapcsolatait. Ennek ellenére érzelmei mindig őszinték és szíve legmélyéről fakadnak. Amit mond, abban a pillanatban komolyan is gondolja. Ha szerelmes, ezer fokon ég, óriási érzelmeket táplál a partnere iránt, és tőle is ugyanezt várja el. Nem könnyű ennek megfelelni, mert ha egy kicsit lankadni érzi a figyelmet, rögtön veszít lelkesedéséből.

Élet egy Oroszlán jegyű férfival

Mivel igen érzékeny a saját megjelenésére, fontos számára az is, hogy a nő, akivel megjelenik valahol, tökéletes legyen. Emellett majdnem ugyanilyen fontos az, hogy a nőnek legyen saját véleménye, kisugárzása magával ragadó legyen.

Ha megtalálja a számára megfelelő nőt, mindenre hajlandó, hogy elkápráztassa. A szex kiemelkedően fontos a számára, a legtüzesebb szerető, a legromantikusabb kedves, akit el lehet képzelni.

A probléma ott van, hogy általában hagyja, hogy az érzelmei uralják, minden tettét alárendeli érzelmeinek. Ennek köszönhetően nem marad sokáig egy nő mellett, hiszen sajnálná megfosztani önmagától a többieket.

Ha azonban mégis partnere mellett marad, akkor sem lesz soha otthon ülő papucsférj, mert nem tud adrenalin nélkül létezni. Olyan társ kell mellé, aki tolerálja, ha hétvégén nem filmet néznek a kanapén, hanem mondjuk vadvízi evezésre vágyik.

Nagyon magabiztos, de sokszor csak annak tűnik. Nagyon fontos számára, hogy elismerjék, megdicsérjék, akár apróságokért is. Ha társában megvan a kellő tolerancia, humor és türelem, akkor az Oroszlán férfi nagyon jó partner mindenhez. Csodás apa és férj válhat belőle, ha néha hagyják tombolni.

 

Ligeti Anna


Feromonok, a néma szexuális jelek
Feromonok, a néma szexuális jelek
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
A prosztata mint férfi G-pont
A prosztata mint férfi G-pont
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.