intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Bika jegyű férfival

Élet egy Bika jegyű férfival

Erős fizikum, nagy lelkierő jellemzi, ez pedig minden nő számára vonzóvá teszi őt. Ha kifogsz egy Bika férfit, tudnod kell, hogy nem kezd viszonyt bárkivel csak úgy, mindent kétszer meggondol, de a döntései sokszor nem jók. Könnyen kijön a sodrából, emiatt pedig sokat hibázik.

Élet egy Bika jegyű férfival

Egy kapcsolatban mindig fontos, hogy mindkét fél igazi résztvevő legyen benne. A Bika férfival ez kissé bajos, ugyanis nem igazán fogadja el a kritikát, a tanácsokat. Szeret a maga feje után menni. Általában saját belső nyugtalansága viszi előre, ebben segíti az alaptermészetéhez tartozó türelem is. Jól érvel a döntése mellett, ezzel pedig nagyon határozottnak látszik. Saját elképzeléseit azonban nem mindig tudja a gyakorlatban alkalmazni.

A nők számára látszólag ő az ideális szerető, hiszen minden megvan benne, amit egy férfiban keresnek a nők: kellően romantikus, szenvedélyes, intim kapcsolatban fontos számára a partner. Imádja a gyönyör minden formáját, mindent meg is tesz azért, hogy az együttlétek tökéletesek legyenek. Hűséges férfi, kitartó udvarló, de igen féltékeny típus. Szereti irányítani az eseményeket, a kapcsolatban minden esetben ő viseli a kalapot. Nem szereti, ha a nő próbál felülkerekedni rajta, ugyanis a választottját a tulajdonának tekinti. Ha erős nőnek tartod magad, aki szereti kézben tartani a saját életét minden körülmények között, akkor a Bika férfi hosszú távon nem biztos, hogy neked való társ.

Ő az a típus, aki az apró dolgoknak is tud örülni, boldog vele az élet. Ha szerelmes lesz, akkor az érzései mélyek, igazak, és nagyon odaadóak. Türelmes és megértő társ. Ha valakit megszeret, akkor a szerelme sokáig kitart, akár idős koráig is egyazon személlyel marad együtt. Fontos számára az érzékiség, amit egészen fiatal korától fejleszt. Az együttléteket gondosan megtervezi, minden apró részletre odafigyel: lágy zene, csodás környezet, mindent előteremt, ami csak kell.

Ő az a férfi, aki számára nagyon fontos a külső. Mindent elkövet azért, hogy ő jól nézzen ki, de ezt a partnerétől is elvárja. Fontos neki, hogy „villoghasson” a választottjával. Az is lényeges, hogy mit gondolnak róla mások. Emiatt is nehezen viseli, ha a partnerének erről a dologról más a véleménye.

A család a számára szent. Ha feleséget választ, a lécet igen magasra teszi, mert úgy gondolkodik, hogy egy életre választ. Ha megvan a kiválasztott, és megvolt az esküvő, akkor mintaférj és mintaapa válik belőle, aki mindent megtesz a szeretteiért.


A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
Csókolózni jó!
Csókolózni jó!
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.