intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megkaptalak, már nem kellesz többé!

Megkaptalak, már nem kellesz többé!

Előfordult már veled, hogy a partnered hozzáállása megváltozott, miután összebújtatok? Sajnos ez a jelenség elég gyakori, és a nők ilyenkor gyűlölni kezdik az összes férfit, vagy ami még rosszabb, önmagukat okolják. Vajon miért van az, hogy szex után csökken a nő vonzereje a férfi számára?

Megkaptalak, már nem kellesz többé! 

A férfiak meglepően sokat képesek megtenni azért, hogy megkapják azt a nőt, akire vágynak. Ha kell, hetekig, hónapokig udvarolnak egyetlen buja éjszaka miatt. De vajon miért veszítik el a lelkesedésüket, ha már megkapták az áhított nőt?

Ennek több oka lehet…

  1. Nincsenek benne érzések irántad

Ez a legrosszabb, mert ebből tudhatod, hogy feleslegesen adtad oda magad neki. Persze, lehet, hogy az éjszaka fergeteges volt, így nem volt hiábavaló, ám, ha hosszú távra tervezel a férfival, akkor ez nagy csalódás lehet számodra.

  1. Megbánta

Ez sajnos előfordul. A bűntudat, a megbánás elég gyakori az alkalmi kapcsolatok esetében. Lehet, hogy a partnered nem is tervezett veled mást, csak egy kis szexet, ha azonban látja, hogy te nem egészen így gondoltad, menekülőre foghatja.

  1. Megijedt

Lehet, hogy túl rámenősnek talált? Ha túlságosan nyomulsz az első éjszaka után, lehet, hogy elveszti a bátorságát, és hanyatt-homlok menekül. Meg kell hagynod neki azt az örömöt, hogy meghódíthat téged. Ha tálcán kínálod magad, nem leszel számára elég érdekes. Lehet, hogy megijedt attól, hogy te életre szóló szerelemre számítasz.

  1. Fél az elköteleződéstől

Vannak olyan férfiak, akiket egyszerűen riaszt az, hogy hosszabb kapcsolatba kezdjenek. Ennek sok oka lehet: csalódás, éretlenség, más életszemlélet. Ha ez a helyzet, akkor nem érdemes tartóztatni, el kell fogadni a helyzetet.

  1. Állandóan hajtja valami

Lehet, hogy neki nem elég, ha te vagy neki, és miután megkapott, azonnal más préda után kell néznie. Általában menthetetlen típus, nehéz megváltoztatni az ösztönből fakadó nézeteit.

Nagyon fontos, hogy bármi miatt is hagy faképnél az alkalmi pasid – akivel lehet, hogy te hosszabb távra terveztél –, ne okold magad. Tanulj a helyzetből, és ha legközelebb belesodródsz egy hasonló szituációba, előbb törekedj arra, hogy kissé jobban megismerd a partnered.

Ligeti Anna


Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Szexuális együttlétek spontán, vagy tervezetten? – Nálatok hogy megy ez?
Szexuális együttlétek spontán, vagy tervezetten? – Nálatok hogy megy ez?
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.