intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így tartsd egészségesen a G-pontod!

Így tartsd egészségesen a G-pontod!

Van egy testrészed, amit lehet, hogy még nem is éreztél igazán. Fantasztikus szexuális élményben lehet részed, ha tudod, hogyan tartsd egészségesen, hogy neked „dolgozzon”.

A G-pont segíti, hogy az orgazmus a következő szintre lépjen, és ez könnyebb, mint gondolnád. A legjobb pozíció ahhoz, hogy stimuláld a G-pontot, egy módosított misszionárius póz. A medencéd támaszd meg egy párnával. Így a csípőd magasabbra kerül, így a partnered pénisze pont ott masszíroz majd, ahol kell. Ha már ebben a helyzetben vagy, a következő lépés az, hogy nyomd felfelé és előrefelé a medencefenék-izmaid. Ez kiváló a G-pont szempontjából, hiszen növeli a súrlódást. A megnövekedett véráramlás javítja az orgazmus minőségét.

De vajon hogy érheted el, hogy a G-pontod munkára foghasd?

Sok nő sajnos sosem tapasztalja meg, hogy van G-pontja. Pedig mindenkinek van, csak valahogy nem sikerül eléggé játékra fogni. Erős medencefenéki izomzattal azonban sokat segíthetsz ezen a problémán. A Kegel-gyakorlatokkal tudsz azon dolgozni, hogy aktus közben minél tovább tudd úgy feszíteni az izmaid, hogy szinte észre sem veszed, és egy idő után ez már rutinná válik.  Hasizomgyakorlatokkal pedig megerősítheted a keresztirányú hasizmot is, ami igencsak jó szolgálatot tesz neked szeretkezés közben. Ha megerősíted ezt a két izmot, biztos lehetsz benne, hogy egészen más stimulációt érhetsz el, teljesen más szexuális élményben lesz részed, mint eddig.

Ismerjétek meg egymás testének anatómiáját

Fontos, hogy időt fordítsatok a közös (vagy egyéni) maszturbálásra. Ez növeli a szexuális tapasztalatokat. A maszturbáció jót tesz a szexuális életnek, mert segít eligazodni a saját szexuális reakcióid közt. Az élményeidet pedig megoszthatod a barátoddal. A szexuális fantáziák és a maszturbáció segíthetnek abban, hogy valóban forró legyen a hangulat. A tudás pedig hatalom! Különösen akkor, ha a szexualitásról van szó. Ha még nem sikerült megtalálnotok közösen a G-pontod, tedd meg/tegyétek meg ezt maszturbáció közben. Ezzel közelebb viszitek az együttléteket ahhoz a vágyott helyzethez, amikor olyan egetrengető orgazmusban van részetek, hogy leszakad a plafon.

Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is van G-pontjuk

A végbélnyílástól néhány centire található egy gesztenye nagyságú dudor. Ha itt masszírozod, biztos lehetsz benne, hogy őrületes örömöt okozol majd a szerelmednek. Van néhány kiváló segédeszköz, amellyel próbálkozhattok (persze legyetek nagyon óvatosak, és használjatok síkosítót).
Szóval nincs más hátra mint megkeresni a G-pontot, és sokat edzeni az intim izmokat, illetve a hasizmot, hogy az orgazmus mindkettőtök számára valóban élvezet legyen.

 

Ligeti Anna


A nők szexuális kora nem az életkor! – A férfiak sokszor tévedésben vannak
A nők szexuális kora nem az életkor! – A férfiak sokszor tévedésben vannak
Levelek nekünk - tőletek
Levelek nekünk - tőletek
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.