intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 ok, amiért szexelj ezen a héten

7 ok, amiért szexelj ezen a héten

Kicsit kevesebb mostanában a szenvedély köztetek? Ne keseredj el, dobd fel a hetet egy kis „csakazértis” szexszel. Íme minden napra egy ok, amiért érdemes.

1. Hétfő: Stresszmentesítés

A hétfő a legstresszesebb nap a héten, hiszen ezen a napon indul a hét, a munka, iskola. Ez a legrohanósabb nap.
Jó hír, hogy a szex a stresszoldás mellett számos más egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Az oxitocin az a hormon, amely az orgazmus alatt serkenti az érzéseket.
Ha úgy érzed, hogy stresszes hétfőd van, akkor gondolj arra, hogy milyen hatékonyan lehet oldani a stresszt szexszel. 

2. Kedd: Gyors szenvedély

A Mars bolygót a keddről nevezték el (a kedd spanyolul Martes, franciául Mardi). A Mars együtt jár az energiával, az akcióval és a vággyal. Néha teret kell adni ennek a gyors vágynak, szenvedélynek és akciónak. Ha hazaérsz, támadj, a vacsora várhat!

3. Szerda: Napkezdés és hangulatfokozás kellemesen

A hét közepén biztosan szükséged van egy kis inspirációra, hogy a lelkesedés kitartson a hét végéig. A szex egy mesés hangulatfokozó. Szerda reggel keljetek a szerelmeddel egy fél órával előbb. A hét közepén szükség van egy lökésre, hogy emlékeztessen arra, milyen szerencsés vagy, hogy van valaki, aki szeret, támogat és nem mellesleg kíván is.

4. Csütörtök: „Köszönöm”-szex

Tervezz ma estére egy romantikus együttlétet. Emlékeztessétek magatokat arra, milyen jó együtt lenni csak úgy. Köszönjétek meg egymásnak egy finom vacsorával és egy fergeteges szexszel azt, hogy milyen jó volt eddig a hét, és azt, hogy jóban-rosszban ott vagytok egymásnak.

5. Péntek: Ünnepeljünk!

Itt a péntek. Ez már önmagában is szuper, de nagyon jó arra is, hogy egy kis ünneplésnek adjátok át magatokat a kedveseddel. Egy kis beszélgetés mindig jó, tárgyaljátok ki a hetet, kinek milyen napjai voltak, hogyan éltétek meg azt, hogy minden nap huncutkodtatok. És ha már ilyen jó témánál tartotok, akkor koronázzátok mag a napot valami különlegességgel az ágyban.

6. Szombat: Edzés helyett

A hétvégi edzést néha-néha lecserélheted egy kis lepedőakrobatikára. Egy jó szex akár 200 kalóriát is eléget. Nosza, mire vársz? A szexuális egészség is nagyon fontos.

7. Vasárnap: Valahogy le kell zárni a hétvégét

Töltsd fel magad, hogy jól induljon a hét – szexelj vasárnap! Miért is jó ez neked? Szex közben pozitív hatású hormonok termelődnek, amelyek megfiatalítanak, és segítenek a stressz oldásában is. Így már biztosan jó lesz a következő hét. Ha estére időzíted a szexet, akkor jobban fogsz aludni (hála a hormonoknak), ennek köszönhetően pedig kipihentebb leszel hétfő reggel.

 

Ligeti Anna


Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
A magabiztos nők és a szex
A magabiztos nők és a szex
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Én és ő (novella)
Én és ő (novella)
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.