intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba

Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba

Tudjuk, hogy a szex – bármikor is csinálják – endorfint szabadít fel, ezáltal hozzásegít bennünket az öröm és a boldogság érzéséhez. A legtöbb pár általában az esti órákban élvezi egymás társaságát, pedig a reggeli szex is nagyon jót tesz a kapcsolatnak. De vajon hogyan tudod ezt a kis gyönyört becsempészni a reggeleidbe?

1.   Ne kelj bal lábbal!

Persze ezt nem olyan könnyű befolyásolni, de mindennél jobb, ha jó kedvű vagy. Ha ugyanis jó a reggeled, nagyobb kedved van a reggeli szexhez is. Ez pedig tovább boldogít majd, így az egész napod sokkal jobb lesz.

2.   Kelj egy kicsit korábban a szokásosnál!

Nem kell sok, csak egy fél óra! Már ennyi is elegendő ahhoz, hogy felkorbácsold a szerelmed vágyait és te is kellőképp izgalomba jöjj. Ugye, abban egyetértünk, hogy ez remek nyitánya a napnak?

3.   Nyugodtan éld ki a fantáziád!

A reggeli szexet nem kell gyorsan lezavarni. Ugyanúgy megtölthetitek szenvedéllyel és fantáziával, mint az éjszakai verziót. Vess be mindent. Segédeszközt, jelmezt, bármit.

4.   Változtass a reggeleken a szex javára!

Nem kell rögtön a kávéval kezdeni, ha lehet az első dolgod a jó szex is, nem igaz? Ragadd magadhoz az irányítást, és szeretgesd meg egy kicsit a párod. Meglátod, hogy imádni fogja.

5.   Mindent csak szép lassan, fokozatosan!

Ha eddig nem szexeltél reggelente, de szeretnéd megtapasztalni ennek a szuper elfoglaltságnak a pozitív hatásait, haladj lassan. Nem kell rögtön minden napot ezzel kezdeni, elég eleinte egy héten csak egyszer-kétszer.

Valójában mindegy, hogy mikor szexelsz, számtalan pozitív hatása van. A reggeli szex mellett azonban sok olyan érv szól, amik miatt érdemes belevágnod ebbe a kalandba. Amellett, hogy jobb lesz az egész napod, kibillent a megszokásból, felpörgeti a kapcsolatot és javít az unalmas rutinon.

 

Ligeti Anna


Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet
Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet
Szex és húgyúti fertőzés – Bizony van összefüggés
Szex és húgyúti fertőzés – Bizony van összefüggés
Kalandra fel?
Kalandra fel?
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.