intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba

Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba

Tudjuk, hogy a szex – bármikor is csinálják – endorfint szabadít fel, ezáltal hozzásegít bennünket az öröm és a boldogság érzéséhez. A legtöbb pár általában az esti órákban élvezi egymás társaságát, pedig a reggeli szex is nagyon jót tesz a kapcsolatnak. De vajon hogyan tudod ezt a kis gyönyört becsempészni a reggeleidbe?

1.   Ne kelj bal lábbal!

Persze ezt nem olyan könnyű befolyásolni, de mindennél jobb, ha jó kedvű vagy. Ha ugyanis jó a reggeled, nagyobb kedved van a reggeli szexhez is. Ez pedig tovább boldogít majd, így az egész napod sokkal jobb lesz.

2.   Kelj egy kicsit korábban a szokásosnál!

Nem kell sok, csak egy fél óra! Már ennyi is elegendő ahhoz, hogy felkorbácsold a szerelmed vágyait és te is kellőképp izgalomba jöjj. Ugye, abban egyetértünk, hogy ez remek nyitánya a napnak?

3.   Nyugodtan éld ki a fantáziád!

A reggeli szexet nem kell gyorsan lezavarni. Ugyanúgy megtölthetitek szenvedéllyel és fantáziával, mint az éjszakai verziót. Vess be mindent. Segédeszközt, jelmezt, bármit.

4.   Változtass a reggeleken a szex javára!

Nem kell rögtön a kávéval kezdeni, ha lehet az első dolgod a jó szex is, nem igaz? Ragadd magadhoz az irányítást, és szeretgesd meg egy kicsit a párod. Meglátod, hogy imádni fogja.

5.   Mindent csak szép lassan, fokozatosan!

Ha eddig nem szexeltél reggelente, de szeretnéd megtapasztalni ennek a szuper elfoglaltságnak a pozitív hatásait, haladj lassan. Nem kell rögtön minden napot ezzel kezdeni, elég eleinte egy héten csak egyszer-kétszer.

Valójában mindegy, hogy mikor szexelsz, számtalan pozitív hatása van. A reggeli szex mellett azonban sok olyan érv szól, amik miatt érdemes belevágnod ebbe a kalandba. Amellett, hogy jobb lesz az egész napod, kibillent a megszokásból, felpörgeti a kapcsolatot és javít az unalmas rutinon.

 

Ligeti Anna


Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!
Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
Légy formabontó most karácsonykor!
Légy formabontó most karácsonykor!
12 piros pont a szexnek
12 piros pont a szexnek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.