intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Alacsony az energiaszinted? Kapj erőre gyorsan!

Alacsony az energiaszinted? Kapj erőre gyorsan!

A szilveszteri bulizás mindenkiből kivesz egy keveset, ez nem vitás. Ilyenkor az energiaszintünk nagyon alacsony, nehezen tudunk visszatérni a mindennapokba. Jól esik csak úgy bekuckózni valahova (valakivel), és hagyni, hogy a világ csak úgy történjen. Ám, sajnos össze kell szedned magad, hiszen a hétköznapok visszajönnek, és számítanak rád.

Mire van szükséged ahhoz, hogy jobban érezd magad? Íme, a mi listánk.

Csökkentsd a stresszt, szépítsd meg a bőröd! - Antioxidánsok

Az év végi hajtás és a szilveszteri nagy bulizás bizonyos értelemben stressz a szervezetednek. Ez nem minden esetben van jó hatással rád, ezért érdemes valahogy kiiktatni, minél előbb feldolgozni. Ehhez az kell, hogy a lelki egészséged rendben legyen, és mentálisan is helyükre kerüljenek a dolgok. Az antioxidánsok ehhez segítenek hozzá, ezért jól teszed, ha olyan ételekkel igyekszel feldobni az étrended, amelyek sok-sok antioxidánst tartalmaznak. Jó hír, hogy ilyen az étcsoki, ami nem mellesleg szellemileg is helyretesz. Fogyassz el minden nap egy-egy csésze finom zöld teát is. Ezek az ételek és italok – antioxidánsaiknak köszönhetően – segítenek a bőröd is megújítani.

Javítsd a rossz hangulatod! – Omega-3 zsírsav és D-vitamin

A stressz hangulatingadozásokat okozhat, amelyek nincsenek jó hatással sem rád, sem a környezetedre. Fontos, hogy mielőbb javítsd a közérzeted, a hangulatod. Az Omega-3 zsírsavból hamar kialakulhat hiány, ami könnyen okozhat enyhe depressziót, rossz hangulatot, ″világvége-érzést″. Fogyassz sok halat, válassz néha zsírosabb fajtákat (pl. lazacot), mert ezek sok egészséges zsírsavval járulnak hozzá az egészséges agyműködéshez, és így a jó hangulatod szinten tartásához is. Jó, ha sok olívaolajat is használsz ételeid elkészítésekor, mert ez az olaj elősegíti a szerotonin termelődését, ami pozitív hatással lesz a közérzetedre. A D-vitamin a másik nagyon fontos tápanyag, ami hozzájárul a hangulatod javításához. Legfőképpen a napfényből tudja előállítani a saját szervezeted, de ez nem elegendő (főleg télen), ezért pótlásra van szükség, hogy ne alakuljon ki D-vitaminhiány.

Nyugodj meg! – Magnézium

A magnéziumról már bizonyára tudod, hogy segít megnyugtatni a zaklatott idegeket, szabályozza az idegességet. Fogyassz sok olyan ételt, amely gazdag magnéziumban. Ilyenek például az olajos magvak, kiemelkedő közülük a dió, a mandula és a kesudió.

Figyelj a párkapcsolatodra!

Ez a pont nem a tápanyagokról, hanem a lelki oldalról szól, és épp ezért nagyon fontos. Az évvégi hajtás miatt sajnos előfordulhat, hogy nem figyelsz eléggé a partneredre. Fáradtnak, üresnek érezheted magad, ami nem tesz jót egy párkapcsolatnak. A párod úgy érzi, valami nem stimmel, pedig csak leeresztettél, mint egy lufi.

Adj időt magadnak és a párodnak is. Bújjatok össze, legyetek együtt sokat. Menjetek korcsolyázni, vagy csak nézzetek filmet. A szex pedig ne maradjon el. Ha vágyat éreztek, engedjetek neki, a fáradtság ellenére is. A jó szex ugyanis az összes előző listapontunk sikerességéhez hozzájárul: csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot és megnyugtat.

Boldog 2020-as évkezdést kívánunk!


Tarjáni Rita


A nők szexuális kora
A nők szexuális kora
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
5 lépés a szexi hálószobáért
5 lépés a szexi hálószobáért
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.