intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Férfiak, akik félnek az elköteleződéstől

Férfiak, akik félnek az elköteleződéstől

Egyre több olyan történetet hallani, amely nem boldog, tartós és hosszú párkapcsolatokról szól, hanem elkeseredésről, félelemről, csalódásról. A nők minden vágya a hosszú, boldog kapcsolat (természetesen nem lehet általánosítani), a férfiak ugyanakkor egyre jobban tartanak az elköteleződéstől.

Megkérdeztünk 5 férfit, miért nem akar tartós kapcsolatban élni.

Több tanulmány is foglalkozik azzal, miért van olyan sok szingli férfi. Több oka is lehet annak, ha egy férfi nem akar tartós kapcsolatot. Vannak akik már a gondolattól is megriadnak. Persze mindig találnak magyarázatot, sokszor azt, hogy nem akarják egyetlen nő mellett eltölteni az egész életüket. Ez persze csak a jéghegy csúcsa. 

Alex (21) – „Félek a visszautasítástól.”

„Nem egyszer fordult elő eddig velem, hogy túlságosan biztosra vettem egy nő érzéseit, érdeklődését. A vége persze az lett, hogy totál belelovalltam magam abba a gondolatba, hogy ez nem lesz mindig így, és elveszítem, visszautasít. Ezt – azt hiszem – jobb elkerülni. Ezért inkább bele sem megyek egy mély kapcsolatba. Lehet, hogy egyszer eljön majd, akivel el tudom képzelni, de most nem hiszek ebben.”


Dávid (23) – „Nem bízom a nőkben.”

Sajnos nincsenek jó tapasztalataim a párkapcsolatok terén. Eddig majdnem mindig engem hagytak el, vagy csaltak meg. Azt hiszem, erre nincs szükségem, ezért inkább kerülöm azokat a nőket, akik hosszú távra gondolkodnak. Ha esetleg túlságosan közel kerül hozzám egy lány, akkor lelépek. Most egyéjszakás kalandjaim vannak, és jelenleg ez így nagyon jó nekem. Nem akarok még egy hűtlen nőt, nem jó érzés.”


Gergő (25) – „Rossz emlékeim vannak.”

„A legutóbbi tartós kapcsolatom olyan fájdalmas szakítással ért véget, hogy még a mai napig nem hevertem ki. Ezt nem tudnám még egyszer végigcsinálni, ezért inkább bele sem kezdek semmibe. Teljesen szingliként sokkal könnyebb, most még kalandjaim sincsenek, nem akarok belebonyolódni egy viszonyba. Egy férfinak is lehet nehéz, ha fel kell dolgoznia egy szakítást. Miért akarnám újra átélni?”


Kornél (22) – „Tartok a kötelességtől, ami ezzel jár.”

„Nagyon megijeszt a gondolat, hogy esetleg apa is lehetek. Nem tudom elképzelni, hogy gyerekekkel játszom, és nyugodt családi életet élek. Rettegek ettől a kötelességtől. Olyan felelősség ez, amit nehéz feldolgozni egy férfinak – szerintem.”


Peti (20) – „Egy idő után biztos el kéne búcsúzni a szextől. Így szokott ez lenni, nem?”

„Nem egy olyan, nálam idősebb haverom van, aki már harminc éves korára kiégett a kapcsolatában. Unják, és nincs szex sem. Nem is tudom elképzelni, hogy éveken át hogyan lehet fenntartani az egymás iránti vágyat, hogyan lehet szenvedélyes szex hosszú távon. Én maradok a kalandoknál, sokkal izgalmasabb így az élet.”

 

Összeállította: Ligeti Anna


3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
A férfiak hűtlenségének okai
A férfiak hűtlenségének okai
Ez történhet a pároddal, ha nem szexeltek egy hétig
Ez történhet a pároddal, ha nem szexeltek egy hétig
Orgazmus a hüvelyben – A G-, az A- és az O-pont
Orgazmus a hüvelyben – A G-, az A- és az O-pont
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.