intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Amit a miómáról tudni szeretnél

Amit a miómáról tudni szeretnél

A mióma egy jóindulatú elváltozás, ami a méhben alakul ki. Ez a daganatfajta a nők 20-30%-ának keseríti meg az életét.

Amit a miómáról tudni szeretnél

A nők sokszor rossz internetes forrásból szerzik be az információikat, főleg első felindulásukban, a kellemetlen diagnózis után.

A www.fibroidsconnect.com egy nemzetközi portál, amely összefogja, korrekt mederbe tereli a miómával kapcsolatos, hiteles információkat.

Több nyelven is tájékozódhatunk arról, mik a tünetei, hogyan és mitől alakulhat ki, hogyan kapcsolódik a női ciklushoz, és milyen életkorban a leggyakoribb.

Jóval több információ

Az alaptájékoztatásnál sokkal többet kapunk a honlaptól: a tünetekről a lehető legrészletesebben beszél, így ha szükséges, tájékozottan mehetünk orvoshoz. Nemcsak a tüneteket, hanem a diagnózis felállításának lépéseit, a vizsgálatokat és a kezelési lehetőségeket is részletesen tárgyalják a cikkek. Megismerhetjük azokat a hatóanyagokat, amelyek a gyógyszeres kezelés részeként segítenek, illetve részletesen foglalkoznak a műtéti és nem műtéti eljárásokkal is.

Tünet-teszt

Úgy érzed, valami nincs rendben? A honlapon van egy teszt, amely segít eligazodni a tünetek között. Bejelölheted, hogy a felsorolt, gyakori tünetek közül nálad melyik jelentkezik. A kalkulátor közli a végeredményt, te pedig egy letölthető listával együtt mehetsz orvoshoz, aki végül felállítja majd a diagnózist. A teszt nem helyettesíti a részletes, mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatot!

Magazin

Ha érdekel a téma, esetleg te magad is érintett vagy, rengeteg olvasmányos cikket is találsz az oldalon, amelyek a mindennapi élet és a mióma kérdéskörével foglalkoznak. Minden szempontot górcső alá vesznek a babavárástól a táplálkozás és a szexualitás témakörén át a komolyabb hangvételű cikkekig. Találhatsz videókat és miómával kapcsolatos, valós történeteket is, amelyek segítenek, ha nagyon magad alatt lennél. Természetesen orvosinterjúkat is olvashatsz, amelyek a meggyőző kutatási eredményeket, az orvostudomány mai állását is bemutatják.

Ismerd meg a miómát, ne hunyd be a szemed! Olvass, tájékozódj minél többet, hiteles forrásból. Kövesd a www.fibroidsconnect.com portált.


Az elmúlt szerelmek margójára
Az elmúlt szerelmek margójára
Szex az első randin – igen vagy nem?
Szex az első randin – igen vagy nem?
Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?
Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?
Egy szerv, ami csak élvezetre való
Egy szerv, ami csak élvezetre való
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.