intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Amit a miómáról tudni szeretnél

Amit a miómáról tudni szeretnél

A mióma egy jóindulatú elváltozás, ami a méhben alakul ki. Ez a daganatfajta a nők 20-30%-ának keseríti meg az életét.

Amit a miómáról tudni szeretnél

A nők sokszor rossz internetes forrásból szerzik be az információikat, főleg első felindulásukban, a kellemetlen diagnózis után.

A www.fibroidsconnect.com egy nemzetközi portál, amely összefogja, korrekt mederbe tereli a miómával kapcsolatos, hiteles információkat.

Több nyelven is tájékozódhatunk arról, mik a tünetei, hogyan és mitől alakulhat ki, hogyan kapcsolódik a női ciklushoz, és milyen életkorban a leggyakoribb.

Jóval több információ

Az alaptájékoztatásnál sokkal többet kapunk a honlaptól: a tünetekről a lehető legrészletesebben beszél, így ha szükséges, tájékozottan mehetünk orvoshoz. Nemcsak a tüneteket, hanem a diagnózis felállításának lépéseit, a vizsgálatokat és a kezelési lehetőségeket is részletesen tárgyalják a cikkek. Megismerhetjük azokat a hatóanyagokat, amelyek a gyógyszeres kezelés részeként segítenek, illetve részletesen foglalkoznak a műtéti és nem műtéti eljárásokkal is.

Tünet-teszt

Úgy érzed, valami nincs rendben? A honlapon van egy teszt, amely segít eligazodni a tünetek között. Bejelölheted, hogy a felsorolt, gyakori tünetek közül nálad melyik jelentkezik. A kalkulátor közli a végeredményt, te pedig egy letölthető listával együtt mehetsz orvoshoz, aki végül felállítja majd a diagnózist. A teszt nem helyettesíti a részletes, mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatot!

Magazin

Ha érdekel a téma, esetleg te magad is érintett vagy, rengeteg olvasmányos cikket is találsz az oldalon, amelyek a mindennapi élet és a mióma kérdéskörével foglalkoznak. Minden szempontot górcső alá vesznek a babavárástól a táplálkozás és a szexualitás témakörén át a komolyabb hangvételű cikkekig. Találhatsz videókat és miómával kapcsolatos, valós történeteket is, amelyek segítenek, ha nagyon magad alatt lennél. Természetesen orvosinterjúkat is olvashatsz, amelyek a meggyőző kutatási eredményeket, az orvostudomány mai állását is bemutatják.

Ismerd meg a miómát, ne hunyd be a szemed! Olvass, tájékozódj minél többet, hiteles forrásból. Kövesd a www.fibroidsconnect.com portált.


A szerelem egyensúlyozás
A szerelem egyensúlyozás
Biztonsági játék a szerelemben? Nem működik!
Biztonsági játék a szerelemben? Nem működik!
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek
5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.