intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

A Valentin-nap egy jó ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsetek a kapcsolatotokon. Jó ürügy, hogy szexi játékokkal fűszerezzétek meg az együttléteteket. Egyáltalán nem fontos, hogy ez a nap valóban egy napig tartson, inkább tekintsd úgy, mint egy felkészülést egy következő boldog, szerelmes, együtt töltött évre.

Ragadjátok meg az alkalmat, hogy elmélyítsétek a szerelmet, a szeretetet, ami köztetek van, tüzeljétek fel a szenvedélyt és adjatok teret az intimitásnak. Engedjétek el a sérelmeket és az esetleges haragot, hogy mindent tiszta lappal indíthassatok.

Lássunk most 5 olyan lépést, amitől még tökéletesebb lesz a Valentin-nap:

1. Játsszatok!

Most elsőre nem feltétlenül a szexre gondolunk. Vegyétek elő a retró társasjátékokat, és játsszatok egy partit valamilyen tétben. A tét lehet valami szexi dolog (pl. aki veszít, levesz egy ruhadarabot, a vesztes megmasszírozza a győztest, stb.). engedjétek szabadon a bennetek élő gyermeket.

2. Küldjetek egymásnak huncut üzeneteket!

Élessz szikrát a partneredben egy pajkos, pikáns sms-sel, emaillel. Küldj egy fehérneműs képet magadról azzal az üzenettel, hogy „Már nagyon várlak, siess!”

3. Újíts be egy szexi fehérneműt!

Dobd ki a régi nagyibugyikat, itt az ideje, hogy valami extraszexivel rukkolj elő. Az a fontos, hogy te magad is nagyon-nagyon csinosnak érezd magad benne. A szerelmed nagyon boldog lesz, hogy miatta vetted meg a legeslegszebb darabot.

4. Engedd el a haragot!

Ha van benned valami apró neheztelés a partnered iránt, azt most engedd el, és bocsáss meg neki. Természetesen a nagyobb dolgokat mindig meg kell beszélni, az a megoldás. Ám ha kapaszkodsz a haragodba, az gyengítheti a kapcsolatotokat. Ne hagyd, hogy a múltban történt negatív dolgok befolyásolják a jeleneteket.

5. Ne stratégiákat gyárts a szexről, hanem csináld!

Ha épp nincs hangulatod összebújni a pároddal, akkor is jó, ha megteszed, mert ezzel táplálod a kapcsolatot. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor is szexelned kell, ha egyáltalán nem akarod, és semmi kedved, vagy fáj valamid. Inkább azt jelenti, hogy maradj nyitott, és ne koptasd le a szerelmed rögtön.

Tekints úgy a Valentin-napra mint egy újrakezdésre, ami minden évben megadatik. Egy „nyaralásnak”, egy esélynek, amely lehetőség arra, hogy a szenvedély és az intimitás átvegye az irányítást a szürke hétköznapok felett. Ezt pedig nem csak rózsával, plüssmacival és csokival lehet elérni.

 

Ligeti Anna


Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Miért működik a kémia?
Miért működik a kémia?
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)
Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.