intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Elmondtam a pasimnak… Rossz ötlet volt!

Elmondtam a pasimnak… Rossz ötlet volt!

A titkolózás sohasem jó ötlet, de vannak helyzetek, amikor talán jobb hallgatni. Az, ha valami olyat mondasz el a szerelmednek, aminek nincs különösebb jelentősége a kapcsolatotokra nézve, ám fájdalmat okozhat neki, az még rosszabb ötlet, mint csendben maradni.

Cili (18)

„Egyszer elmondtam a pasimnak, hogy baromira idegesít, ahogy fújja az orrát és ahogy minden mondatomból valamilyen viccet csinál. Rettenetesen zavart ez mindig, de amikor a tudtára adtam, akkor annyira megsértődött, hogy két hétig fel sem hívott. Jobb lett volna, ha hallgatok, de nem lehet állandóan titkolózni valamiről, ami ennyire meghatározó. Persze, kibékültünk, és meg tudtuk beszélni a dolgot.”


Ancsi (20)

„Sajnos a barátom anyjával nagyon rossz köztünk a kémia. Folyamatosan érzem, hogy nem engem tart a fia legjobb választásának. Úgy érzi, hogy a fia sokkal jobbat érdemelne nálam, én pedig ezt a helyzetet nagyon nehezen viselem. Mindig érzem az ellenem irányuló megjegyzések élét, ha pillantással ölni lehetne, bizonyára már halott lennék. Nem tudom, mit szeretne, de ez így tarthatatlanná vált. Amikor megemlítettem a barátomnak, hogy én inkább kihagynám a családjával való kapcsolattartást, akkor nagyon kiakadt. Egy hétig rágta a dolgot, de végül szakított velem. Még megbeszélni sem tudtuk.”


Dóri (21)

„Volt egy visszatérő álmom, aminek szexuális tartalma volt. Egy másik sráccal voltam benne, és minden tökéletes volt – ahogy egy álomban lenni szokott. Amikor az egyik együttlétünk alkalmával elmondtam a pasimnak, nagyon szomorú lett. Én csak szerettem volna vele is átélni, amit az álmomban azzal az idegennel. Neki azonban nagyon rosszul esett. A kis pásztoróránknak azonnal vége lett, és még sokáig hallani sem akart szexről. Hosszú időbe telt, amíg sikerült kiengesztelnem.”


Lujzi (19)

„Elkövettem egy hatalmas hibát! Azt hiszem, ez visszavonhatatlan. Most még annyira friss, hogy nem is tudom, mit tegyek. A srácnak, akit imádok, azt hiszem, nincs humorérzéke. Csak viccből említettem meg egyszer-kétszer, hogy milyen szexi a haverja, és ő megsértődött. Persze, így utólag átgondolva, nekem sem esett volna jól, ha ő dicséri a barátnőimet ilyen nyíltan, de nem gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rá. Sajnálom, de fogalmam sincs, hogy hogyan tehetném ezt jóvá.”


Emi (22)

„Volt egy pasim, aki nagyon nagy hatással volt rám. Viharos volt a szakításunk, ahogy az egész kapcsolatunk is. A mostani barátom egy tüneményes fiú. Mindenben a kedvemre tesz. Mégis nagyon sokszor gondolok az exemre. A rosszfiú mindig valahogy a gyengém marad. Néha elmélázom, és ezt a mostani barátom is észrevette. Elmondtam neki, hogy eszembe jut néha a régi szerelem. Neki ez nem esett jól, láttam rajta. Ő azt hitte minden pillanatom az övé. Így is van, de azt hiszem, a gondolataimat nem befolyásolhatja senki más, csakis én. Ha neki ez nem tetszik, megértem, de milyen lenne a kapcsolatunk hosszú távon, ha már ezt is ő akarja meghatározni?”

Ha a szerelmeddel szeretnél sokáig együtt lenni, akkor mérlegelj, hogy mik azok a dolgok, amiket feltétlenül tudatnod kell vele. Természetes, hogy szeretnél tiszta alapokon álló kapcsolatot, de talán jobb nem ajtóstól rontani a házba, és mindent átgondolni, mielőtt tálalod.


Ligeti Anna

 


„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
Légy őszinte a kapcsolatban! A kertelés nem tesz jót az érzékeny bizalomnak
Légy őszinte a kapcsolatban! A kertelés nem tesz jót az érzékeny bizalomnak
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.