intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezeket soha ne tedd szerelmesen!

Ezeket soha ne tedd szerelmesen!

Emlékszel még a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmre, Kate Hudson és Matthew McConaughey főszereplésével? Abban 10 olyan dolog volt, amitől egy pasi a falra mászik, és sírva menekül. Mi most megmutatunk neked három olyan fontos szabályt, amivel a kapcsolat hosszabb életű lesz, és ehhez senkinek sem kell megváltoztatnia a másikat.

1. Ne csak adj!

Adni a legjobb, de vannak helyzetek, amikor azért felül kell vizsgálnunk, mit is teszünk az adott szituációban. Egy kapcsolatban fontos, hogy mindkét fél adjon, hozzátegyen valamit. Ha azt veszed észre, hogy egy idő után nem kapsz semmit, csak te adsz, akkor ott nincs rendben valami, és meg kell beszélned a szerelmeddel. Ne félj lépni, az önbecsülésed többet ér!

„Óvakodjunk a másikhoz való szenvedélyes, kizárólagos ragaszkodástól - nem a tiszta szerelem bizonyítéka az, bár sokan úgy hiszik. Az ilyen önmagába forduló, kizárólagos szerelem - mely önmagából táplálkozik, és képtelen adni vagy a másikra figyelni - végül mindig önmaga végzete lesz.”
(Irvin David Yalom)

2. Ne légy sárkány!

Nem feltétlenül kell, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. El kell fogadnod, hogy másnak is lehet igaza. Ez nemcsak a szerelemben fontos, hanem az élet minden területén. Ha ezt megtanulod, sokkal tudatosabb lehetsz, és a szerelmed haverjai sem fognak majd utálni, hanem szívesen töltik veled is az idejüket. Egy fiúnak nagyon fontosak a barátai, ezért ez nem egy elhanyagolható szempont. Persze azért nem kell mindenben igazat adnod a szerelmednek, találd meg az arany középutat.

Ne akarj az anyukája lenni! Ne akarj mindent előírni, meghatározni. hagyd őt dönteni bizonyos kérdésekben, így érzi, hogy te igazi férfiként tekintesz rá, és ő valódi nőként kezel majd téged. Ugye, hogy erre vágysz?

„Szeressétek egymást, de ne csináljatok a szeretetből köteléket: hadd legyen az inkább mozgó tenger lelketek partjai között.”
Khalil Gibran

3. Ne hagyd figyelmen kívül az apró gesztusokat!

Sok fiú alapból romantikus, de többen vannak, akiknek nehezére esik a gyertyafényes romantikázást komolyan venni. Fontos, hogy értékeld a szerelmed minden apró kis figyelmességét. Reagálj kedvesen a bókokra, ne felejtsd el megköszönni az asztalon hagyott post itet, amire azt írta, hogy szeret és siet a randira este. Egy kósza sms, vagy egy szelet csoki mind-mind arra utalnak, hogy szeret, ne akard folyton kikényszeríteni belőle a romantikázást. Így ő sem kényszerként éli meg a kapcsolatotokat, hanem minden percet élvezni fog, amit együtt tölthettek.


Kovács-Hain Zsuzsa 


Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?
Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?
Hüvelyi fertőzésed van? – Nem a pasidtól kaptad el!
Hüvelyi fertőzésed van? – Nem a pasidtól kaptad el!
5 tévhit az önkielégítésről – és az igazság
5 tévhit az önkielégítésről – és az igazság
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.