intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Bulizz tisztán – alkohol nélkül

Bulizz tisztán – alkohol nélkül

Manapság már az alkohol minden buliban a középpontban áll. Sajnos. Pedig alkohol nélkül is nagyon jól érezheted magad a partyn. Olvass csak tovább, íme, a mi tippjeink.

Bulizz tisztán – alkohol nélkül 

Az alkohol nemcsak másnaposságot okoz, ami rendkívül kellemetlen, és kicsit sem nőies, hanem minden érzékedet tompítja. Ha iszol, nem vezethetsz autót, a mozdulataid és a beszéded kontrollálatlanná válik. Súlyosabb esetben emlékezetkiesésed is lehet, és akár kórházba is kerülhetsz. Magyarországon az elmúlt 30 évben ötszörösére nőtt az alkoholmérgezéses esetek száma. Ez elrettentő szám! Azonban ahhoz, hogy bulizz egy jót, nem feltétlenül van szükséged alkoholra.

Miért iszunk buli előtt és a buliban?

Az alkohol elsődleges célja, hogy ellazítson. A hatására bátrabb leszel, tompulnak az érzékeid, jobban elviseled a hangos zenét, nem érdekel a cigifüst és még az ismerkedés is egyszerűbb, mivel elmossa a gátlásokat. De valóban ez a jó megoldás ahhoz, hogy felszedj egy pasit a partyn?

Egy részeg nő nem vonzó a férfiak számára. Nem poén, ha úgy ordítozol, hogy tőled zeng a szórakozóhely. A mellékhelyiségben pedig ne utánad kelljen takarítani!

Inkább bulizz tisztán – alkohol nélkül!

De hogyan?

Az alkoholmentes koktélok nagyon finomak

Fogyaszd őket előszeretettel. Mindenfélét megkóstolhatsz bűntudat és emlékezet-problémák nélkül. Egyszerűen nincs is jobb ilyenkor, nyáron ezeknél a csilli-villi finomságoknál. A szerkesztőségünk kedvence egy nagy klasszikus, a virgin mojito.

Élvezd a zenét és táncolj!

A zene és a mozgás ellazít, ugyanúgy, mintha ittál volna egy-két koktélt. Táncolj bátran, a pasik imádják, ha egy csajszi bevállalós, elfogadja önmagát. Még akkor is így van ez, ha nem vagy épp a legjobb táncos.

Ismerkedj bátran!

Mostanában tényleg sokat beszéltünk az önelfogadásról, arról, hogy milyen fontos az önbizalom az élet minden területén. Légy bátor az ismerkedésnél is, hiszen igazán nincs vesztenivalód. Ha tetszik egy srác, próbáld magadra vonni a figyelmét apróságokkal. Ha meg akar hívni egy italra, akkor kérj alkoholmentes finomságot. Hidd el, meg fog lepődni, ugyanakkor nagyon tetszeni fog neki, hogy mered vállalni önmagad! Ráadásul beszélgetés közben nem akad össze a nyelved úgy, mint annak a lánynak, aki már felöntött a garatra.

Figyelj arra, hogy mi történik az italoddal!

Ugye te is hallottál már a partydrogokról. Ezeket a veszélyes, szintetikus anyagokat többnyire gyanútlan emberek italába csempészik. A már amúgy is bódult állapotban lévők ezt nem veszik észre, és máris kész a baj. Ha valaki elkábul ezektől a szerektől, akkor tényleg nem emlékszik majd semmire, kirabolhatják, vagy akár meg is erőszakolhatják. Sajnos nem egy elrettentő példáról hallhattál már. A megoldás az, hogy figyeled az italod, nem adod ki a kezedből. Ha biztosra akarsz menni, akkor rendelj üveges üdítőt. Az üvegnek ugyanis be tudod takarni a száját akár az ujjaddal is, így nem tudnak semmit belecsempészni. Ha nem iszol alkoholt, tiszta marad a tudatod, és jobban tudsz figyelni.

Figyeld a többieket

Természetesen nem azért mentél el a bulira, hogy pesztráld a többieket, de ha azt veszed észre, hogy valamelyik barátod vagy barátnőd túl sokat ivott, akkor segíts rajta. Hívd fel a figyelmét arra, hogy ez bizony nem játék, sok lesz az ital. Valószínűleg kevés sikerrel jársz majd, mert az ittas ember abban a pillanatban nagyon is jól érzi magát. Másnap viszont számára is világos lesz, hogy rád kellett volna hallgatnia. Ellenben az is előfordulhat, hogy egy-egy barátodat megakadályozod abban, hogy bohócot csináljon magából.

Ligeti Anna


Nem szexelsz? Ez történhet a testeddel…
Nem szexelsz? Ez történhet a testeddel…
A prosztata mint férfi G-pont
A prosztata mint férfi G-pont
3 nyári szexveszély - Összegyűjtöttük, hogy milyen veszélyekre érdemes odafigyelni a forró nyárban
3 nyári szexveszély - Összegyűjtöttük, hogy milyen veszélyekre érdemes odafigyelni a forró nyárban
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.