intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szeretetnyelv

A szeretetnyelv

A szeretet nyelve különös dolog. Van, aki egészen érzékeny rá, van, akinek nem áll rá a személyisége, és egyáltalán nem használja. Egyesek csak ebből értenek, másoknak pedig teljesen érthetetlen. Szeretnéd jobban érteni? Szeretnéd többet használni?

  • Használd, amikor a legközvetlenebb, legbékésebb, legkedvesebb módon próbálsz szembenézni a konfliktusokkal.
  • Használd, ha valaki nehezen kommunikál.
  • Ha olyan partnerrel vagy gyermekkel élsz, akit nagyon szeretsz, és aki valami miatt csalódottnak érzi magát.
  • Használd, ha valódi szeretetet és oltalmat szeretnél nyújtani egy szerettednek – a félelem helyett.
  • Használd, mert ő az, akit akarsz, és így akarod, ahogy van, nem akarod megváltoztatni.
  • És használd ezeket a szavakat magadnak is, ha úgy érzed, szeretetre van szükséged.

A szeretet nyelvének 5 mondata, amit mindenki jól ért

"Látlak."

Látom az emberségedet. Látom a szenvedésedet. Látom a múltat. Látom, hogy fáj. Látom, hogy valami fájdalom juttatott idáig. Nem az határoz meg téged, hogy mi történt, vagy történik veled. Látom az igazi éned.

"Bízom benned."

Minden megvan benned, amire szükséged van a sikerhez. Nem aggódom. Nem kell tökéletesnek lenned. Bízom abban, hogy ha hibát követsz is el, mindent megteszel, hogy tanulj belőle. Még a hibáid is értékesek lesznek egyszer számodra. Egy életed van, hogy tanulj és növekedj. Tudom, hogy az életed mind jobbá és jobbá válhat.

"Hiszek benned."

Láttam a jó oldaladat. Láttam, mire vagy képes. Tudom, hogy jó szíved van. Tudom, hogy jó szándékkal teszed, amit teszel. Tudom, hogy egyre jobbá válhatsz abban, hogy elkezdesz hinni a saját értékeidben. Az életed csodálatos lesz. Jó dolgok várnak rád.

"Tudom, hogy megoldod."

Az élet sokszor nehéz, de tele van szépséggel és csodával. Tudom, hogy képes leszel arra, hogy egyre többet fedezz fel belőle. Talán voltak a múltadban sötét foltok, de azok is mind-mind emberi élmények, amelyek miatt már nem kell aggódni. Minden egyes embernek vannak ilyen foltjai. A múlttal való küzdelem kihívást jelenthet, de több tudást, több tapasztalatot, több képességet és több együttérzést hoz magával. Később hálás leszel érte!

" Még mindig szeretlek."

Nem számít, mit tettél, nem változtatja meg az érzéseimet. Nem foglak elítélni és megítélni sem. Még mindig méltó vagy az időmre, méltó a tiszteletemre, méltó vagy a szerelmemre. Még akkor is, ha nem értesz velem egyet, még akkor is, ha elutasítasz engem, tiszteletet érdemelsz, éppúgy, ahogy minden emberi lény megérdemli. Semmi sincs, amit tehetnék, ami megváltoztatná azt a vágyamat, hogy szeretetet adjak.

Lehet, hogy most úgy érzed, hülyét csinálnál magadból, ha így beszélnél valakihez. Természetesen ez a fajta kommunikáció nem szokványos, nem is így kell elképzelni. Ennek az a lényege, hogy hogyan viszonyulsz a másikhoz. Hogyan fogadod őt el és hogyan fogadod be a mondanivalóját. Nagyon fontos, hogy a szeretet nyelvének mély használatához önmagadat is szeretned kell, hiszen csak akkor tudod továbbadni ezt a kincset, ha neked sok van belőle.


Kovács-Hain Zsuzsa


Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Így tartsd egészségesen a G-pontod!
Így tartsd egészségesen a G-pontod!
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
Kalandra fel?
Kalandra fel?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.