intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!

Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!

Kicsit ellaposodott a szexuális életed? Hiperszupergyorsan kéne egy kis frissítés, hogy a kapcsolatod ne lássa kárát a problémáknak. Olvass tovább, nézd meg tippjeinket.

 Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!

  1. Tedd a szexet a prioritási listád élére

Ez különösen akkor nagyon fontos, ha már esetleg vannak gyermekek is a családban. Ilyenkor ugyanis az a bizonyos prioritási lista tele van olyan teendőkkel, amelyek megelőzik a szexet: számlák, mindennapi ügyek, a gyerekek problémái. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethettek a kapcsolat ellen. Ha azonban a szex visszakerül a lista élére, akkor mindkét fél, a kapcsolat mindkét résztvevője felelősséget vállal érte.

A szex intimitás megteremtése szempontjából fontos, ráadásul segít abban, hogy tovább élhess.

  1. Bókoljatok gyakran egymásnak

Semmi sem jobb, mint az az érzés és tudat, hogy partnerünk vonzódik hozzánk. A bók arra emlékeztet, hogy a partnered továbbra is vonzónak talál, még akkor is, ha talán te magad nem érzed magad a legjobban. A bók segít jobban érezni magad. Ez újraindítja a forró érzelmeket, minimalizálja a konfliktusokat és a kritikákat. Kezdd azzal, hogy elmondod a partnerednek, hogy mennyire nagyra értékeled őt. Ez kooperatív légkört teremt, és arra ösztönöz, hogy nyitottabbá váljatok, és nagyobb legyen bennetek a hajlandóság arra, hogy új dolgokat fedezzetek a fel a hálószobában.

  1. Kapcsoljátok ki az összes elektronikus eszközt

A digitális eszközök jelenléte, manapság, mind a szakmai, mind a személyes életünk szempontjából fontosabb, mint valaha. Ám, ha túlságosan függsz a telefontól, számítógéptől és tablettől, az rossz hatással lehet a szexuális életedre. Ahhoz, hogy a szexuális életed tuningja sikeres lehessen, szükség van kütyümentes időszakokra, amikor a főszerep egészen másé.

  1. Ne adj zöld utat a visszautasításnak

Persze, vannak olyan napok, amikor egyikőtöknek sincs hangulata a szexhez, a romantikához, de ez teljesen rendben is van. Ám, ha a partnered következetesen elutasítja a közeledésed, valódi ok nélkül, az nem egészséges a kapcsolat szempontjából. Ha túl gyakran történik, akkor elvesztheted az érdeklődésed, dühöt érezhetsz, és ez visszavonulót fújhat a szexben. Nem szabad a bolygók tökéletes együttállására várni a tökéletes szexhez, egyszerűen csak csinálni kell!

  1. Ne hasonlítsd össze a szexuális életed másokéval

A szexuális életed olyan egyéni, akárcsak te, úgyhogy valaki más elvárásainak való megfelelés mindig csalódást okoz. Ez vonatkozik a TV-ben, az interneten látottakra, olvasottakra, vagy a barátaid által elmondott történetekre is. A cél az, hogy a szexuális életed a partnereddel a legtökéletesebb legyen, de mindez úgy, ahogy nektek a legjobb. Ne ítéld el a partnered azért, hogy mit szeret, és mi nem tetszik neki, mivel ezek a vágyak

Ligeti Anna


Barátság extrákkal
Barátság extrákkal
5 furcsaság a szexről – és az igazság
5 furcsaság a szexről – és az igazság
Az ismerkedés 4  törvénye
Az ismerkedés 4 törvénye
Így tartsd meg a szerelmed!
Így tartsd meg a szerelmed!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.