intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!

Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!

Kicsit ellaposodott a szexuális életed? Hiperszupergyorsan kéne egy kis frissítés, hogy a kapcsolatod ne lássa kárát a problémáknak. Olvass tovább, nézd meg tippjeinket.

 Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!

  1. Tedd a szexet a prioritási listád élére

Ez különösen akkor nagyon fontos, ha már esetleg vannak gyermekek is a családban. Ilyenkor ugyanis az a bizonyos prioritási lista tele van olyan teendőkkel, amelyek megelőzik a szexet: számlák, mindennapi ügyek, a gyerekek problémái. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethettek a kapcsolat ellen. Ha azonban a szex visszakerül a lista élére, akkor mindkét fél, a kapcsolat mindkét résztvevője felelősséget vállal érte.

A szex intimitás megteremtése szempontjából fontos, ráadásul segít abban, hogy tovább élhess.

  1. Bókoljatok gyakran egymásnak

Semmi sem jobb, mint az az érzés és tudat, hogy partnerünk vonzódik hozzánk. A bók arra emlékeztet, hogy a partnered továbbra is vonzónak talál, még akkor is, ha talán te magad nem érzed magad a legjobban. A bók segít jobban érezni magad. Ez újraindítja a forró érzelmeket, minimalizálja a konfliktusokat és a kritikákat. Kezdd azzal, hogy elmondod a partnerednek, hogy mennyire nagyra értékeled őt. Ez kooperatív légkört teremt, és arra ösztönöz, hogy nyitottabbá váljatok, és nagyobb legyen bennetek a hajlandóság arra, hogy új dolgokat fedezzetek a fel a hálószobában.

  1. Kapcsoljátok ki az összes elektronikus eszközt

A digitális eszközök jelenléte, manapság, mind a szakmai, mind a személyes életünk szempontjából fontosabb, mint valaha. Ám, ha túlságosan függsz a telefontól, számítógéptől és tablettől, az rossz hatással lehet a szexuális életedre. Ahhoz, hogy a szexuális életed tuningja sikeres lehessen, szükség van kütyümentes időszakokra, amikor a főszerep egészen másé.

  1. Ne adj zöld utat a visszautasításnak

Persze, vannak olyan napok, amikor egyikőtöknek sincs hangulata a szexhez, a romantikához, de ez teljesen rendben is van. Ám, ha a partnered következetesen elutasítja a közeledésed, valódi ok nélkül, az nem egészséges a kapcsolat szempontjából. Ha túl gyakran történik, akkor elvesztheted az érdeklődésed, dühöt érezhetsz, és ez visszavonulót fújhat a szexben. Nem szabad a bolygók tökéletes együttállására várni a tökéletes szexhez, egyszerűen csak csinálni kell!

  1. Ne hasonlítsd össze a szexuális életed másokéval

A szexuális életed olyan egyéni, akárcsak te, úgyhogy valaki más elvárásainak való megfelelés mindig csalódást okoz. Ez vonatkozik a TV-ben, az interneten látottakra, olvasottakra, vagy a barátaid által elmondott történetekre is. A cél az, hogy a szexuális életed a partnereddel a legtökéletesebb legyen, de mindez úgy, ahogy nektek a legjobb. Ne ítéld el a partnered azért, hogy mit szeret, és mi nem tetszik neki, mivel ezek a vágyak

Ligeti Anna


A tündérmesék léteznek?
A tündérmesék léteznek?
Az őszinteség szex közben is fontos
Az őszinteség szex közben is fontos
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.