intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?

A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?

Nemcsak mi, nők, hanem a férfiak is igen érzelmesek, bár kimondani biztos nem fogják. Ahogy a nőknek, úgy nekik is szükségük van arra, hogy a párjuk elismerje őket és ezzel megerősítse az önbecsülésüket.

Azt hiszem, az a vágy, hogy elismerjék, hogy fontosak vagyunk, nem annak kérdése, hogy milyen neműek vagyunk, ez emberi dolog. A nők imádják, ha a férfiak kinyilatkoztatják, hogy szükségük van a párjukra, támogatják őket a bókokkal. Ugyanezt igénylik a férfiak is. Ha nem kapják meg, úgy érezhetik, hogy a nőknek nincs eléggé szükségük rájuk, nem érzik magukat eléggé értékesnek.

Lássuk, milyen bókokkal, figyelmességekkel támogathatod a szerelmedet.

Dicsérd az erőfeszítéseit

Jó érzés a szerelmednek, ha a tudtára adod, milyen jó, hogy van neked. Igaz, hogy azok a dolgok, amelyeket nap mint nap megtesz, nem feltétlenül szorulnak dicséretre, de mégis jót tesz az önbecsülésének, ha megköszönöd, kifejezed felé a hálád.

Dicsérd néha a külsejét

Akár hiszed, akár nem, a férfiaknál is előfordul, hogy kétségek közt őrlődnek a külső megjelenésüket illetően. Nem kell mindig bókolni a partnerednek, de néha jólesik, ha megjegyzed, milyen jól áll neki az új ing, vagy milyen jól ment neki az edzés, hiszen látható, mennyit izmosodott.

Mutasd ki a tiszteleted iránta

Az önbecsülést más sem turbózza jobban, mint az, ha a szeretett nő hangot ad a tiszteletének. Ő sosem fogja kérni, jelezni feléd, hogy szüksége lenne egy kis elismerésre, neked kell észrevenned, mikor adsz neki egy kis pluszt a szavaiddal. Ha büszke vagy rá valamiért, mondd el neki, és százszorosára nő a szeretete irányodban.

Adj hangot annak, ha elismered a döntéseit

Azzal, hogy elismered, jól döntött valamiben, megerősíti abban, hogy jó úton halad, és ez számodra biztonságossá teszi a kapcsolatotokat. Azzal, ha megdicséred a döntéseit, segíted, hogy legközelebb is bízzon önmagában, merjen dönteni.

Mondd el neki, hogy miért szereted annyira

Minden elismerés, amit mondasz, csak üres szó, ha nem kíséri szeretet. Ha még a tudtára is adod a szerelmed, nagyon jól fog esni a férfiléleknek. Az önelfogadás a férfiaknak sem egyszerű dolog. Szükségük van arra, hogy megerősítsék őket. Azonban nagyon ritkán jutnak hozzá ilyesfajta bókokhoz. Ne okozzon hát neked problémát az, hogy megfogalmazd, miért szereted annyira. A személyiségéért, a humoráért, a kitartásáért… mindegy is, a lényeg, hogy ő is tudomást szerezzen róla.

A te jutalmad pedig ezekért a bókokért az, hogy láthatod az arcán minden alkalommal a büszkeséget, a szeretetet és a szenvedélyt irántad.

 

Tarjáni Rita


Milyen az orgazmus?
Milyen az orgazmus?
Amikor a nő az idősebb
Amikor a nő az idősebb
Bármit megtettem volna érte…
Bármit megtettem volna érte…
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.