intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?

A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?

Nemcsak mi, nők, hanem a férfiak is igen érzelmesek, bár kimondani biztos nem fogják. Ahogy a nőknek, úgy nekik is szükségük van arra, hogy a párjuk elismerje őket és ezzel megerősítse az önbecsülésüket.

Azt hiszem, az a vágy, hogy elismerjék, hogy fontosak vagyunk, nem annak kérdése, hogy milyen neműek vagyunk, ez emberi dolog. A nők imádják, ha a férfiak kinyilatkoztatják, hogy szükségük van a párjukra, támogatják őket a bókokkal. Ugyanezt igénylik a férfiak is. Ha nem kapják meg, úgy érezhetik, hogy a nőknek nincs eléggé szükségük rájuk, nem érzik magukat eléggé értékesnek.

Lássuk, milyen bókokkal, figyelmességekkel támogathatod a szerelmedet.

Dicsérd az erőfeszítéseit

Jó érzés a szerelmednek, ha a tudtára adod, milyen jó, hogy van neked. Igaz, hogy azok a dolgok, amelyeket nap mint nap megtesz, nem feltétlenül szorulnak dicséretre, de mégis jót tesz az önbecsülésének, ha megköszönöd, kifejezed felé a hálád.

Dicsérd néha a külsejét

Akár hiszed, akár nem, a férfiaknál is előfordul, hogy kétségek közt őrlődnek a külső megjelenésüket illetően. Nem kell mindig bókolni a partnerednek, de néha jólesik, ha megjegyzed, milyen jól áll neki az új ing, vagy milyen jól ment neki az edzés, hiszen látható, mennyit izmosodott.

Mutasd ki a tiszteleted iránta

Az önbecsülést más sem turbózza jobban, mint az, ha a szeretett nő hangot ad a tiszteletének. Ő sosem fogja kérni, jelezni feléd, hogy szüksége lenne egy kis elismerésre, neked kell észrevenned, mikor adsz neki egy kis pluszt a szavaiddal. Ha büszke vagy rá valamiért, mondd el neki, és százszorosára nő a szeretete irányodban.

Adj hangot annak, ha elismered a döntéseit

Azzal, hogy elismered, jól döntött valamiben, megerősíti abban, hogy jó úton halad, és ez számodra biztonságossá teszi a kapcsolatotokat. Azzal, ha megdicséred a döntéseit, segíted, hogy legközelebb is bízzon önmagában, merjen dönteni.

Mondd el neki, hogy miért szereted annyira

Minden elismerés, amit mondasz, csak üres szó, ha nem kíséri szeretet. Ha még a tudtára is adod a szerelmed, nagyon jól fog esni a férfiléleknek. Az önelfogadás a férfiaknak sem egyszerű dolog. Szükségük van arra, hogy megerősítsék őket. Azonban nagyon ritkán jutnak hozzá ilyesfajta bókokhoz. Ne okozzon hát neked problémát az, hogy megfogalmazd, miért szereted annyira. A személyiségéért, a humoráért, a kitartásáért… mindegy is, a lényeg, hogy ő is tudomást szerezzen róla.

A te jutalmad pedig ezekért a bókokért az, hogy láthatod az arcán minden alkalommal a büszkeséget, a szeretetet és a szenvedélyt irántad.

 

Tarjáni Rita


Az okos nők és a szerelem
Az okos nők és a szerelem
Mit kell tudni a nők orgazmusáról?
Mit kell tudni a nők orgazmusáról?
A függőség nem szerelem
A függőség nem szerelem
A szerelem ellen nincs orvosság
A szerelem ellen nincs orvosság
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.