intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szerelmet táplálni kell. Mindig.

A szerelmet táplálni kell. Mindig.

Egyszer csak azon kapod magad, hogy a szerelmetek valahogy nem ugyanolyan, mint a kezdetekkor. Valami nem stimmel. Sajnos a szerelem nem marad meg mindig csak úgy, magától. Azt táplálni kell. De mikor kell riadót fújnod? Mikor kell azt mondanod, hogy állj, most egy kicsit magamba nézek?

1. A romantika kihalófélben van a kapcsolatotokban

Azt szokták mondani, hogy az együtt töltött idő múlásával fordított arányban viselkedik a romantika egy kapcsolatban. A szerelmetek elején sok együtt töltött, romantikus reggel, dél és este tarkította a kapcsolatot. Bókok, kis figyelmességek tették izgalmasabbá az együtt töltött időt. Mára azonban ezek kezdenek eltűnni, és hiányoznak.

2. A céljaitok eltérőek lettek

Ha valami nagyon fontos dolog előtt állsz, kit kérdezel meg először arról, mi a véleménye a dologról? Ha most nem a szerelmed az első gondolatod, akkor valami nem jó úton halad nálatok. A közös célok közös döntéseket feltételeznek, azonban ha a döntéseiteket egyedül hozzátok meg, akkor ott már a célok sem lehetnek közösek. Legyetek újra nyíltak egymással.

3. Macinaci és kinyúlt póló

A külsőségek már nem számítanak, ha az ember évek óta egy valakivel él együtt. Ó, dehogynem. A férfi szívéhez a szemén keresztül vezet az út, és ha mindig slamposan lát (vagy te őt), akkor a láng elkezd kihunyni. Légy mindig jó illatú, és a lehetőségekhez képest csinos. Ez sajnos tényleg ilyen egyszerű.

4. Nem hagyod, hogy ő legyen a férfi

Ha folyton parancsolgatsz, és csak az jó neked és csak úgy jó, ahogy te elképzelted, akkor egy idő után azt veszed észre, hogy a falnak beszélsz. Szó szerint. Ugyanis a pasid egy pillanat alatt lelép, mert a férfiak ki nem állhatják, ha a nő nem nő, hanem egy őrmester. Ha unjátok egymás társaságát, akkor lépnetek kell, mert egy szerelemben az unalom nem opció.

5. Az évfordulót mindketten elfelejtitek

Emlékszel, amikor felhívtad, hogy „Ma van egy hete, hogy járunk!”? Az természetes, hogy évek múltán már nem ünneplitek a heteket és a hónapokat sem, de egy évforduló az csak egyszer van egy évben, azt illik megjegyezni! Igenis jólesik kicsit érezni, hogy fontos neked a másik, hogy érezteted vele, hogy szereted, még mindig vonzónak találod.

6. Sokat veszekedtek

Már minden apróságon összekaptok, ami adódik. Azon, hogy ki vigye ki a szemetet, ki vigye sétálni a kutyát, miért sóztad el az ételt, vagy melyik csatorna menjen a TV-ben. Ezek az apró kis viták, veszekedések felőrlik az idegeiteket, és a végén csak az ellenséget látjátok egymásban.


Tarjáni Rita


A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
A szerelem rabszolgái vagyunk
A szerelem rabszolgái vagyunk
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.