intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

Bármilyen csodás is egy párkapcsolat, bármennyire is rózsaszín az a bizonyos köd, vannak olyan dolgok, amelyek egy szempillantás alatt keresztbecsapják a felejthetetlennek ígérkező szexuális együttlétet. Azonban van egy jó hírem, ezeket el lehet kerülni, csak oda kell figyelned. Összegyűjtöttünk most neked 5 olyan apróságnak tűnő, ám mégis sorsdöntő dolgot, amit semmilyen körülmények között ne csinálj szex előtt vagy után.

5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

1. –  Ne iszogass az ágyban!

Azonnal kudarcba fulladhat az orgazmus felé folytatott út, ha pisilned kell az együttlét kellős közepén. Hogy ezt elkerüld, idd meg a pohár italod még az asztalnál (kanapén, stb.), és használd a WC-t az ágyba bújás előtt.

2. –  Nem kell meginni az egész üveg bort!

Míg egy pohár isteni nedű segít hangulatba kerülni, a túl sok alkoholos ital orgazmusproblémákat is okozhat. Erre nem vágysz, igaz? A férfiak nehezebben ejakulálnak a nagy mennyiségű alkohol hatására, a nőknek pedig hosszabb időbe, és jóval több stimulációba kerül elérni az orgazmust. Ennek az az oka, hogy az alkohol befolyásolja az idegrendszer azon részét, amelyek az izgalom és az orgazmus szempontjából kulcsfontosságú.

3. – Ne hagyd, hogy a pasid kihagyja a szex előtti zuhanyt!

A férfiak fitymája alatt sok-sok baktérium gyűlhet össze, ezek pedig fertőzéseket okozhatnak. Semmibe sem kerül szex előtt lezuhanyozni, akár együtt is élvezhetitek ezt a szuper időtöltést.

4. Ne fogyassz sok ételt!

Fontos, hogy ne tömd tele a gyomrod, mert a sok étel nyomhatja a gyomrod, ami akár hányingert, hányást is okozhat. Néhány nagyon egészséges étel – például a zöldségfélék, hüvelyesek, teljes kiőrlésű magvak – lehet, hogy szex közben kellemetlen közjátékokat eredményezhetnek. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében inkább ne fogyaszd ezeket, és más magas rosttartalmú ételeket a szex előtt. Ehelyett egyél egy kis csokit, mert az növeli a szerotoninszintet, ami segít a jó hangulat elérésében.

5. Ne használj olyan szexuális játékszert, amit nem tisztítottál meg alaposan!

Megfelelő tisztítás nélkül nőhetnek a fertőzést okozó mikroorganizmusok.

Védd magad, és használj antibakteriális törlőkendőt vagy spray-t. Ezekből már sokféle kapható. Természetesen akkor teszed a legjobban, ha használat után azonnal megtisztítod ezeket a kis játékokat, hogy a következő alkalommal ez már ne okozzon gondot.


Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?
Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
Amikor a lányok a szexről beszélnek
Amikor a lányok a szexről beszélnek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.