intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod

3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod

Van, akinél hosszú évek kellenek ahhoz, hogy ki merje jelenteni, komoly a párkapcsolata. Vannak olyanok is, akiknél minden szinte azonnal klappol, és néhány hónap alatt igazán komolyra fordulnak a dolgok. Igazán mindegy is, hogy te melyik csoportba tartozol, arra mindenképp számíthatsz, hogy mélyebb elköteleződés esetén néhány dolog lekerül az aggódnivalók listájáról.

3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod 

Amíg csak bontogatja a szárnyait egy párkapcsolat, minden olyan bonyolult. Jól kell kinézni minden pillanatban, el kell bűvölni a másikat, mindig figyelni kell, hogy az a bizonyos szikra megmaradjon, vagy inkább kitartson. Amikor már nem azon aggódsz, hogy jól áll-e az épp kiválasztott fehérneműd, hanem inkább az van a fókuszban, hogy mivel tudod feldobni, felturbózni a szexuális életeteket, akkor valóban komoly kapcsolatban élsz. Vannak azonban olyan tabuk, amelyek sokáig tarthatják magukat két ember közt. Ezektől nagyon nehéz megszabadulni, valóban kell hozzá sok-sok bizalom, biztonságérzet, valódi szeretet a másik iránt.

Ha komoly a kapcsolatod, nem kell számolnod a…

  1. …kényszerességgel

Egy friss kapcsolatban általában a férfiak érzik magukat mindig egy gyárban, ahol teljesítmény után fizetnek. A párkapcsolat nem szabad, hogy ilyen legyen. Vannak, akik nagyon nehezen szabadulnak meg a teljesítménykényszertől, vagy annak a kényszerűségétől, hogy szexelni kell. Nem mindig kívánjuk az együttlétet, és ezt egy érett partner el tudja fogadni. A nőknél inkább a külsőségekben jelenik meg a kényszeresség: „vajon jól nézek ki?”, „tetszem neki?”, „jó az illatom?”, stb. Egy komoly kapcsolatban ezek már nem kérdések, hiszen a nő pontosan tudja rájuk a választ.

  1. …sikertelenség érzésével

Ha valami nem megy, akkor nem kell erőltetni. Előfordulhat, hogy épp nincs kedved, erőd neked vagy a partnerednek a szexuális együttléthez. Egy friss, még nem komoly párkapcsolatban ez sikertelenségnek, kudarcnak tűnhet a felek szemében. Azonban egy komoly, érett kapcsolat elbírja, ha nem minden próbálkozás végződik egetrengető orgazmusban. Egymás simogatása, az összebújás sokszor épp elég ahhoz, hogy a napi stressznek és rossz dolgoknak búcsút intsetek. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy komoly kapcsolat kevésbé izgalmas, inkább azt jelenti, hogy sokkal elfogadóbb és megértőbb.

  1. …stresszel

 Egy kapcsolat eleje tömény stressz és aggodalom. Ettől egy komoly kapcsolatban nem kell tartanod. A stressz messzire elkerül majd, és átadhatjátok magatokat a szexualitásnak. Ehhez azonban neked is kell lépéseket tenned, kicsit lazítani, és élvezni, hogy azzal lehetsz, akit szeretsz, és elfogadni, hogy ő úgy kíván, ahogy vagy.

Ligeti Anna


A férjem nem akar szexet
A férjem nem akar szexet
5 ok, amiért egy férfi nemet mondhat a szexre
5 ok, amiért egy férfi nemet mondhat a szexre
„Mi van, ha én nem akarok beállni a sorba?”
„Mi van, ha én nem akarok beállni a sorba?”
Ha nem vagy még kész a szexre, csak mondd el neki!
Ha nem vagy még kész a szexre, csak mondd el neki!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.