intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

10 kínos szexbaki, amitől neked is elszáll a libidód – Olvasóink meséltek

10 kínos szexbaki, amitől neked is elszáll a libidód – Olvasóink meséltek

Bizonyára a te tarsolyodban is lapul egy-egy kellemetlen történet a hálószobából. Mindenkinek vannak olyan pillanatok a szexuális életében, amelyekre nem olyan szívesen emlékszik vissza. Tíz olvasónk mesélt…

1.   Hugó (26)

„Szerintem ilyen sztorija mindenkinek van a világon! Az első időkben, amikor még csak próbálgattam a szexet, elég béna voltam. A legrosszabb rémálmom volt, hogy az óvszert nem tudom felhúzni, vagy kiszakad. Természetesen nem egyszer volt velem olyan, hogy nem sikerült felhúzni, és az persze derékba törte az egész dolgot.”

2.   Helga (39)

„Hát, ez sem most történt… Egyszer, még kapcsolatunk elején elaludtam szex közben. Iszonyatosan fáradt voltam, már alig bírtam nyitva tartani a szemem. Nagyon sokáig szégyelltem magam emiatt, de a barátommal sikerült megbeszélnünk, és azóta is együtt vagyunk. Megértette, hogy nem vele volt bajom, hanem egyszerűen nem bírtam azt a napot tovább, annyira kivoltam.”

3.   Dávid (24)

„Egészen jó ötletnek tűnt kipróbálni a filmekből már jól ismert jelenetet, amikor jéggel, meg mindenféle kajával vezetik fel a szexet. Na, nekünk ez úgy sikerült, mint a Nagy Durranásban Topper Harley-nak és a csajának. Össze-vissza csúszott minden, a ketchup összekeveredett a csokival, a méz folyt mindenhova. Nagyon röhögtünk, így az egészből nem lett semmi. Később azért bepótoltuk, de még sokáig emlegettük ezt a kis hollywoodi jelenetet.”

4.   Klári (36)

„Nem szívesen emlékszem vissza erre az alkalomra… Az akkori barátommal nem voltunk olyan régóta együtt, amikor történt ez az eset. Épp a szeretkezés közepén voltunk, amikor Katának szólított. Azt hittem, rosszul hallok, utána pedig a dühtől nem láttam. Ő is nagyon elszégyellte magát, de úgy tett, mintha nem történt volna semmi. És ez volt a legrosszabb az egészben. Ezt az esetet még elnéztem volna neki, de nemsokára megtudtam, hogy van egy Kata nevű csaja, akivel rendszeresen megcsal. Erről ennyit.”

5.   Szilárd (21)

„Az előző barátnőmmel történt meg, hogy azt hittem, hogy ő is szereti, ha mocskos szavakat suttogok a fülébe szex közben. Minden lány odavan ezért, így azt gondoltam, nála sem lőhetek mellé ezzel. Óriásit tévedtem. Azt hiszem nem jókor, és nem a jó személynek sütöttem el a csúnya szavakat. Ahogy kimondtam őket, meg is bántam, mert felöltözött, és otthagyott. Azóta nem igazán mertem ilyesmivel próbálkozni senkinél. A mostani barátnőmnél sem.”

6.   Angi (33)

„Egyszer összejöttem egy férfival egy bárban. Soha nem volt előtte még egyéjszakás kalandom, de ez az egy el is vette a kedvem ettől. Az egész együttlét borzalmas volt. Azt hitte a pasi, hogy pornószínész, vagy nem tudom, de végig úgy viselkedett. Nagyon lelombozó volt, és a felénél rákérdeztem, hogy mégis mi a fenét csinál… Nem nagyon értette, hogy mi a bajom, szerinte ez bejön a nőknek. Nekem nem, az biztos.”

7.   Donát (34)

„Annyira rossz, amikor egy nő színleli az orgazmust! Sajnos nekem is volt ilyen színjátékban részem. Nem is egyszer. Szerintem ez nemcsak a férfira nézve kínos, hanem ugyanúgy a nőre nézve is. Ha egy pár ezt nem tudja megbeszélni, ott baj van.”

8.   Györgyi (24)

„Amikor a barátommal végre először maradtunk egyedül náluk, természetesen egyből a tárgyra tértünk. Akkor 18 éves voltam, ő pedig 20. Annyira szerelmesek voltunk, hogy nem csináltunk mást, csak állandóan együtt akartunk lenni. Elég hevesen szeretkeztünk, és bevallom, nem tettünk fel hangtompítót. Egyszer csak csengettek a bejárati ajtónál. A szomszéd állt ott, rettenetesen dühösen. Nem tetszett neki a zaj… Ez azért eléggé lelombozott, mert betojtunk, hogy mit fognak szólni a barátom szülei. Szerencsére a szomszéd nem mondta el nekik, így a mi kis titkunk maradt.”

9.   Gábor (25)

„Az előző barátnőmmel nem voltunk valami szolídak a szexben. Őrült pózokban csináltuk, mindig nagyon vadul. Egyszer azonban ki kellett hívni a mentőt, mert amikor azt akartam, hogy ő legyen alul, lerántottam, és leesett az ágyról. A padlón egy súlyzó hevert, amibe nagyon beverte a fejét. Enyhe agyrázkódása lett. A mentősöknek meg magyarázkodhattam.”

10.   Anett (22)

„Ha erre a sztorira visszagondolok, még mindig nagyon rosszul érzem magam. A pasim teljesen ráfüggött a telefonjára, éjjel-nappal a kezében volt. Egyszer épp szeretkeztünk, azaz csak szeretkeztünk volna, mert ráüzent valamelyik idióta haverja, és ő azonnal nyomkodni kezdte a telóját. Ez annyira kikészített, hogy hónapokig gondoltam azt, hogy a szex nem volt jó neki velem, és ezért csinálta ezt velem. De rájöttem, hogy egyszerűen csak bunkó volt.”

 

Ligeti Anna

 

 

 


Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.