intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kérek egy jegyet a világ végére – csak oda!

Kérek egy jegyet a világ végére – csak oda!

Bizonyára voltál már úgy életedben, hogy elutaztál volna bárhova, lehetőleg csak oda, hogy ne kelljen soha visszajönnöd, szembenézned a problémákkal. Olyan helyre, ahol nem kell foglalkozni az élet kihívásaival. Azonban sajnos el kell, hogy keserítselek, a problémák még egy kolostorba is követni fognak, nem tűnnek el maguktól.

Kérek egy jegyet a világ végére – csak oda!

Gondold végig a dolgot, hidd el, hogy nem kell elutaznod ahhoz, hogy megváltoztasd az életed. A spirituális mesterek megszabadulnak anyagi javaiktól, és teljes elzártságban élnek. Neked mindezt nem kell megtenned, ezek nélkül is lehetsz igazán bölcs lélek ebben a modern világban.

Íme, 5 jó tanács, amivel megváltozhat az életed:

1. Fogadd el a változást!

Sokan azt szeretik, ha az élet kiszámítható, minden állandó. Kevesen vannak, akik hajlandók elfogadni, hogy minden változik. A változás nem rossz, segít abban, hogy erősebb légy, hogy jobban elviseld, amit az élet hoz. A változás tanít meg arra, hogy értékeld azt, ami még előtted áll.

2. Panaszkodj kevesebbet!

Sajnos az életben nagyon sok olyan dolog van, amin nem tudsz változtatni. Ám azon, ahogy reagálsz a dolgokra, azon bizony tudsz változtatni. Magad is be fogod látni, hogy a panaszkodás nem visz előrébb, ezért inkább hálás szívvel tekints előre, és ne panaszkodj. Gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy te te vagy, egyszeri és megismételhetetlen személyiség.

3. Egyszerűsíts!

Úgyis trendi most a minimal life, miért ne alkalmaznád te is az egyszerűsítést a saját életedre. Kezdd azzal, hogy nem halmozol fel olyan sok kötelezettséget, mivel ha ezekből nagyon sok van, nem lesz elegendő időd sem magadra, sem a szeretteidre. Ha pedig ez megtörténik, akkor minden hektikussá válhat. Hidd el, sok múlhat egy-egy elengedésen.

4. Légy elégedett, örülj a kis dolgoknak is!

Ahelyett, hogy arra számítasz, hogy bizonyos eredmények maguktól jönnek, inkább az egész folyamatot lásd magad előtt. Persze, hogy vannak álmaid, elvárásaid és céljaid, de ne kösd magad hozzájuk. Élvezd ki az odavezető utat, mert az elégedetté tesz.

5. Legyen benned együttérzés!

A harag rossz tanácsadó – szól a közhely, de ez igaz. Jobb, ha harag és düh helyett inkább együttérzést táplálsz magadban az embertársaid iránt. Ez csak jó irányba vihet, nem mellesleg a haragtól és a dühtől ráncos leszel.


Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj
Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Nem KELL férjhez menni!
Nem KELL férjhez menni!
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.