intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy

Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy

Húszévesen az ember még teljesen tisztán látja, mi az, ami megfogja egy srácban, mit keres benne. Tudja, mit akar, és azt is, milyen ne legyen a szerelme. Ahogy az idő halad előre, egyre kevésbé közelíti ezt a képet a vágyott ideál. Minden évtizeddel mást és mást akarunk. Te hány éves vagy?

Tinédzser koromban volt egy elképzelésem arról, milyen lesz majd a férfi, aki mellettem lesz életem végéig. Mindig azt szerettem volna, hogy magas, nagydarab srác legyen, akihez jó odabújni, kellően művelt és olvasott, szereti a filmeket, ahogy én is, és sosem fogunk veszekedni. Ebből aztán megvalósult a művelt, olvasott és filmszerető, de a többi nem jött be (na, jó, azért nálam sokkal magasabb). Úgy érzem, nem is lehetnék jobb emberrel, és az álomkép, ami a fiatal énemben létezett, már nagyon-nagyon halvány emlékkép.

Most 42 éves leszek (nemsokára). Ha most kellene társat keresnem, egészen más szerepelne a listám élén, mint egykor. Most olyan tulajdonságok lennének elöl, amelyek inkább a belső értékekre vonatkoznak. Legyen olyan férfi, akihez bármivel fordulhatok, olyan, aki mellett biztonságban érezhetem magam, aki tudja, mitől tudok igazi nő lenni, és aki tudja, hogyan oltsa el a házisárkány tüzét. Legyen fontos számára a család, tudjon bánni a gyerekekkel. Helyezze előtérbe az intimitást, mindig legyen a tarsolyában egy-két kedves gesztus, bók. Persze azért nem baj, ha egy kicsit jóképű, sármos.

Tudjuk, hogy amikor társat keresünk, mindenkinek más a fontos, mást helyez a listája élére. Egy valami azonban biztos: mindenki olyan társat szeretne, aki kiegészíti a saját személyiségét, vagy, ha úgy jobban tetszik, jó partnere az ő személyiségének. Az idő előrehaladtával változtatunk azokon az elvárásokon, amelyeket fiatalon felvázoltunk. ezek az elvárások függnek attól is, hogy meddig voltunk egyedül. Ha a harmincas éveink közepén még nincs pár mellettünk, akkor kicsit lejjebb tesszük azt a bizonyos lécet, hiszen már kisebb tóból meríthetünk. Ebben a korban a férfiak már zömmel találtak partnert, így kissé nehezebb fenntartani a fiatalkori, magas mércét.

Harmincon túl ugyanakkor már sokkal több élettapasztalattal bírunk, így már kicsit másra is vágyunk. Kevésbé lesz fontos az izgalom, a kaland, inkább a biztonságos partnert keressük. A nők ebben a korban a legszenzitívebbek. Már nem vonzó annyira a bulikirály kisfiú, inkább olyan férfira vágyunk, aki pontosan tudja, hogyan kell egy nővel udvariasan viselkedni, hogyan kell kedvesnek lenni. Ilyenkor már azt is nagyon jól tudja egy nő, hogy mi az, amit egyáltalán nem akar.

Ahogy a harmincas éveink végéhez közeledünk, egyre kevésbé bírjuk elviselni a játszmákat, nincs időnk ilyesmire. Sokkal inkább vonzó számunkra az érett, ámde romantikus férfi, akinek kiforrott egzisztenciája és jövője van. A negyvenes nők már mernek kísérletezni, hiszen nem akarnak zsákbamacskát. Ez az a kor, amikor sok nő felismeri, hogy még van esélye, és ki akar lépni a rossz kapcsolatból, hogy boldog lehessen.

Az ötvenes éveitől majdnem minden nő retteg. Sokan azt hiszik, nem adatik már meg, hogy boldogok lehessenek. Vannak, akik teljesen leírják magukat, a szexet kizárják az életükből. Pedig az élet ötvenen túl is sok-sok meglepetést tartogathat. Ilyenkor a párválasztás már lelassul, nem kell úgy pörögni. Már fontosabb egy-egy jó, tartalmas beszélgetés, mint a testi hév, de a szex is tud nagyon izgalmas lenni, hiszen már a nő és a férfi is jól ismeri a saját testét, tisztában van a vágyaival.

Mindegy, hogy hány évesek vagyunk, mindig azt keressük, hogy megbízható legyen a partnerünk, szeressen és szerethessük őt. A többi csak ráadás!


Kovács-Hain Zsuzsa


5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz
5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz
A szerelmet táplálni kell. Mindig.
A szerelmet táplálni kell. Mindig.
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
6 tipp az első randira
6 tipp az első randira
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.