intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Kívánlak!” – Csak egy szó, ami mindent megváltoztat

„Kívánlak!” – Csak egy szó, ami mindent megváltoztat

A magány érzése már felülkerekedett rajtam azon az őszi, esős délutánon. Nem akartam kimozdulni, és valójában semmihez sem volt kedvem. Kicsit magamat sirattam, az egyedüllétemet, a társtalanságomat. Mindaddig, amíg jött egy üzenet: „Kívánlak!” 

Egy pillanat alatt elöntött a veríték, fáztam és melegem is volt egyszerre, a gyomrom fel-le liftezett és bizsergett az egész testem. Alig bírtam levegőt venni, és kiszáradt a szám. A szívem a torkomban dobogott.

Halk kopogást hallottam, a bejárati ajtónál vártad, hogy beengedjelek. Nem szóltam és te sem szóltál semmit, csak beléptél, és a karodba zártál. Ebben a pillanatban feloldódtam az időben és a magány eltűnt, mintha soha nem is lett volna itt. Csak egy szó… ennyi kellett ahhoz, hogy egyetlen sóhajjal intsek búcsút az eddigi szomorúságomnak. Ahogy elolvastam, „Kívánlak!”, az orromban éreztem az illatod, a bőrömön az érintésed.

Ennyi kellett csak, hogy a gondolkodás minden formája csődöt mondjon, és csak a test, a vágy irányítson. Nem tudtam biztosan, mit akarok jobban: gyengéd érintéssel teli szeretkezést, vagy vad, őrült szexet. Csak egy valami volt biztos, az, hogy én is akarlak. Nem érdekelt, hogy meddig tart, csak a pillanatban léteztem.

Lemeztelenítve álltam előtted; testben és lélekben is. Egyet akartunk mindketten. Elöntött az őrült vágy, amitől nem akartam szabadulni. Nem akartam más lenni, csak és kizárólag önmagam. Az az ember, akit egész testeddel ölelsz. Olyan jó érzés volt csak létezni az örömben, és nem gondolkodni semmin. Az egész univerzum ebbe az irányba terelt… A gyönyör felé tartottunk mindketten, és belefolytunk a térbe, egybeolvadva, egymásba olvadva.

Csodás érzés; szerelem és bűvölet. Egy közös dobbanás, öröm és eufória. Nincs magány és nincs fájdalom. Ezt átélni mindennél többet jelentett – feledtette a rossz érzéseket. Olyan volt, mintha soha nem lenne vége, csak sodródtunk. Csókok, sóhajok, egymás illata… Nem voltak hibáim és neked sem voltak.

Fogalmam sincs, mennyi ideig tartott… egy órát, kettőt? Vitt magával az érzés, és nem figyeltem semmi másra, csak rád. Te voltál az egész közepe. „Kívánlak!” – visszhangzott bennem ez a szó minden pillanatban, de válaszolni nem tudtam, csak halk sóhajok hagyták el ajkaim. Nagyon jó érzés a tudat, hogy kellek, hogy szeretsz és kívánsz engem. Jó, hogy amikor velem vagy, megszűnik minden más. Légy velem mindig, minden pillanatban, adj magadból minél többet, ne csak egy szót – ami mindent megváltoztat.

 

Ligeti Anna


Légy őszinte a kapcsolatban! A kertelés nem tesz jót az érzékeny bizalomnak
Légy őszinte a kapcsolatban! A kertelés nem tesz jót az érzékeny bizalomnak
Egyenlőség a kapcsolatban - Növekvő szexuális vágy
Egyenlőség a kapcsolatban - Növekvő szexuális vágy
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
Szex a menstruáció alatt – Terhes lehetsz, ha nem védekezel
Szex a menstruáció alatt – Terhes lehetsz, ha nem védekezel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.