intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlen

A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlen

Csak remélni tudom, hogy hozzád még senki nem volt hűtlen. Eszméletlen fájdalom, amikor megtudod, hogy a szerelmed mással volt együtt. Az pedig, ha esetleg még belé is szeretett, kimondhatatlan.

Sajnos manapság egyre többet hallani hosszú kapcsolatok felbomlásáról, válásokról, családok széthullásáról. Mindezt azért, mert az egyik fél hűtlen volt.

Többnyire van valamilyen jó, frappáns válasza minden hűtlenkedőnek arra a kérdésre, hogy ugyan miért volt szüksége másra. Hogy a megcsalt fél ezt mennyire veszi komolyan… az már más lapra tartozik. Lássuk, mit mond a legtöbb hűtlen, ha felelősségre vonják.

1. „Bocsáss meg, nagyon sajnálom, már megbántam.”

Szánalmas kis próbálkozás! Ha megcsalnak, egy ideig biztos nem tudsz megbocsátani. És nem azért, mert nem tudnál, hanem azért, mert nem akarsz. Előbb kellett volna meggondolnia!

2. „Ez volt az első alkalom, és az utolsó is.”

Honnan tudd, hogy most igazat mond? Nemrég még mással hetyegett, megcsalt, hazudott. Miért pont most mondana igazat? Az első? Ugyan már! Nem most jöttél le a falvédőről. A bizalmadat már elvesztette, így tényleg nem fog többé előfordulni.

3. „Drágám, tudnod kell, hogy nekem nem jelentett semmit!”

Na, álljunk meg egy szóra! Ha nem jelentett semmit, akkor miért volt szüksége rá? Neki lehet, hogy tényleg csak egy numera volt, de innentől kezdve te mi vagy a számára? A Csak szex volt kezdetű mondatnál tudd, hogy bármikor megtenné újra, hiszen számára a szex nem két ember bensőséges viszonya, hanem egy alkalom, amikor a vágyait valaki kielégíti. Ez a személy pedig nem feltétlenül te vagy.

4. „Te sokkal többet jelentesz nekem, szívem!”

Jaj, szegény másik! Ha te csak ennyit jelentesz neki, hogy bárkivel megcsal, akkor az, akivel megcsalt, mennyit érhet?

5. „Olyan ritkán vagy velem, hogy muszáj volt. Hiányzott a szex.”

A „Jaaaj, sose vagy itthon, annyit vagyok egyedüüül” sirámok csak kifogások. Ha valaki sokat van egyedül, akkor színezzen, vagy menjen el futni. Nem a szex az egyedüli megoldás. Az pedig, hogy rádkeni a saját hibáját, több mint felháborító.

 

Ligeti Anna


Kedves
Kedves
Szex és szorongás
Szex és szorongás
„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
A pecsételő vérzés okai
A pecsételő vérzés okai
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.