intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen a férfi, akire vágysz

Ilyen a férfi, akire vágysz

  „Ugyan, a férfiak képtelenek hűek maradni” – fakadt ki Hajni barátnőm. Sokat csalódott, és nem tudja elképzelni, hogy a férfiak között is akad olyan szép számmal, aki nagyon is hűséges. Az én tapasztalatom némileg más.

Hajni szemében minden férfi igazi ösztönlény, aki képtelen arra, hogy kitartson, intelligensen végiggondolja, mi a jó neki hosszú távon. A pillanatnak élnek, mindegy, mi történik a következőben, a jelen legyen tökéletes… számukra.

Szerintem nem minden férfi egyforma, ugyanúgy, ahogy a nők is különbözőek. Köztünk is vannak olyanok, akik képtelenek a párkapcsolatra, mások igazi anyatípusok, mindenük a család, nem lehet általánosítani. Azok a nők azonban, akiknek az életében volt már rossz tapasztalat, ezt teszik, általánosítanak.

Mi az, ami számít?

A kérdést feltettem Hajninak is. Szerinte az a fontos, hogy a férfi soha ne nézzen félre, mert az is már hűtlenség, ha más nő egyáltalán egy pillanatra is megfordul a fejében. Azért ez igencsak szűkre szabja a férfi lehetőségeit. Egy párkapcsolatban senki nem fogad vakságot – ahogy azt mondani szokták. Az, hogy megnézünk egy csinos nőt vagy helyes pasit az utcán, még nem jelenti azt, hogy azonnal vele töltjük az éjszakát. Hajni szemében azonban ez így működik, hiszen, ha a férfi fejébe bekerül egy másik nő, akkor már borítékolható a megcsalás. A férfiak hűtlenségének azonban sokféle oka lehet. Egyáltalán nem törvényszerű azonban, hogy azért, mert férfi, már hűtlen is lesz valaki.

A hűség nőknek és férfiaknak mást jelent

A nők szerint egy férfi tekintetében az a legfontosabb, hogy semmilyen körülmények között ne csalja meg a szerelmét. A hűség fogalmát a férfiak és a nők is eltérően értelmezik. A nők többsége szerint a hűség két részből áll ugyan, testi és lelki oldalból, mégis egy nagy egységet alkotnak. Ebből az egységből épülhet fel egy párkapcsolat. Ha valamelyik oldal nem elég erős, esetleg hiányzik, akkor a nő képtelen lesz a párkapcsolatra, mivel nem érzi biztosnak azt. A férfiak szerint azonban a hűség sokrétű dolog. A hűtlenség számukra elsősorban az elvek feladása, azaz az, hogy hűek maradjanak, egy egyszerű döntésen múlik. Az ő saját döntésükön. A hűtlen férfiak sokszor azért lépnek félre, mert azt gondolják, ezzel tudják magukra vonni partnerük figyelmét. Azt gondolják, a rossz kapcsolat is megmenthető, ha a nő észreveszi, hogy más is bejöhet a képbe. Ez viszont többnyire olaj a tűzre.

A férfiak azonban (többnyire, ez sem általános) nehezen adják fel az elveiket. Ha egy férfi úgy gondolja, hogy attól lesz igazi férfi, hogy hűséges és kitartó, tiszteli a nőt és a családot, nehezen adja fel ezeket az elveket. Azonban tény, hogy vannak olyan férfiak, akiknek nem ezek az elvek vezérlik az életüket. Ahogy nők között is vannak ilyen típusok.

 

Ligeti Anna


Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod
5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Csókolózni jó!
Csókolózni jó!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.