intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Egyedül vagy? Semmi baj!

Egyedül vagy? Semmi baj!

Régóta várakozol. Vársz valakire, aki boldoggá tehetne. De már belefásultál. Már nem nézel körül egy társaságban, hátha van ott egy szingli srác. Egyedül vagy, már hosszú ideje ez az életed. De mi baj van ezzel?

 Az egyedüllét tanít, segít, hogy felismerd azt, nem vagy kevesebb senkinél, és nem lennél attól több vagy más, ha lenne melletted egy férfi. Tudnod kell, hogy nem várhatsz örökké, ugyanakkor azzal, hogy félsz attól, amiben jelenleg benne vagy, sok fontos dologtól fosztod meg önmagad.

Jó, ha felkészülsz arra, hogy az életben a legjobb társ önmagadnak – te vagy. Először önmagad kell megismerned ahhoz, hogy valaki rád találhasson. De nem töltheted azzal az időd, hogy erre a valakire vársz.

A karácsony és a szilveszter közeledik, ami lehet, hogy fájdalommal tölti el a szíved. Egyedül lenni ekkor szörnyűnek tűnhet, de szedd össze magad. Értékeld át a hozzáállásod. Az egyedüllét nem büntetés, amiért sajnálat jár neked a külvilágtól, vagy saját magadtól. A boldogságod nem más emberek függvénye, egyedül a tiéd, te befolyásolod, a problémáidat te oldod meg, nem vársz arra, hogy mások segítsenek.

Az egyedüllét tanít. Abban segít, hogy megtanuld felismerni az emberek jó és rossz oldalát. Ezzel a tudással szelektálni is tudsz, hogy kevesebb csalódás érjen. Az egyedüllét arra is megtanít, hogy ki vagy te igazán. Megismerheted önmagad anélkül, hogy bűntudatot kellene érezned.

És, ha végeztél, kinyithatod a szíved és lebonthatod a téged körülvevő falat. Megismerhetsz olyan embereket, akik majd bearanyozzák az életed és értéket adnak. Olyan értéket, amit magaddal vihetsz, és te is tovább adhatsz majd valakinek, valakiknek.

Megtanulod kizárni azokat az embereket, akik nem adnak értéket, csak bántanak. Az egyedüllét erre is megtanít. És tudnod kell, az egész csak átmeneti, és a te javadat szolgálja. Egy titok van csupán: neked is így kell tekintened erre az időszakra. Ajándékként, ami egy egész életre szóló önismereti lecke. Emberekről és főképp önmagadról szól.

Egyedül vagy? Semmi baj! Erre az évre ez az ajándékod, hiszen ki is lehetne szórakoztatóbb és csodálatosabb, mint te magad?


Kovács-Hain Zsuzsa

 


Így tartsd egészségesen a G-pontod!
Így tartsd egészségesen a G-pontod!
Szex egy hosszú  kapcsolatban
Szex egy hosszú kapcsolatban
7 tipp a jobb szexuális életért
7 tipp a jobb szexuális életért
Nem minden szerelem, ami annak látszik
Nem minden szerelem, ami annak látszik
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.