intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hamburger, szex, sült krumpli

Hamburger, szex, sült krumpli

A hamburger és a sült krumpli mindig finom, nem igaz? Még akkor is, ha nem teljes az élmény. Ilyen a szex is. Akkor is jó, ha nem annyira jó. Ezt feltételezik a nők a férfiak szexhez való viszonyáról. Ám a férfiak szerint is van rossz szex, és az egész nem olyan egyszerű.

Hamburger, szex, sült krumpli  

De milyen a rossz szex a férfiak szerint? Érzelemmentes, filmszerű, nem őszinte, olyan, amelyben őket használja és használja ki egy nő. Létezik ilyen? Dani története rávilágít arra, hogy a férfiak szexualitása nem olyan, mint a faék. Sokkal érzékenyebbek annál, minthogy elviseljék azt, ami számukra csak egy kompromisszum.

„Nem olyan rég volt egy alkalmi barátnőm. Hosszú combú, csodálatos szépségű nő volt. Olyan, akiről minden férfi csak álmodik. A haverjaim mázlistának gondoltak, hogy együtt vagyok ezzel a szexistennővel. A részleteket azonban ők nem tudhatták. A nő már a kapcsolatunk elején leszögezte, hogy neki folyamatosan szüksége van arra, hogy igen intenzíven élje meg a szexualitását. Minden nap kell neki a szex, ami nem lehet akármilyen. Folyamatosan akarta. Mindenhol. Autóban, liftben, extrémebbnél extrémebb helyeken. Ha taxiban ültünk, a hátsó ülésen akart kielégíteni, vagy ahhoz ragaszkodott, hogy én tegyem ezt. Most bizonyára mindenki azt kérdezi, hogy mégis miért nem tudtam örülni annak, hogy állandóan szexelnem kell, ráadásul egy ilyen nővel. A barátaim csak imádkoztak egy ilyen kapcsolatért, de nekem nem volt ínyemre. Úgy éreztem, az ő részéről semmi más nincs a kapcsolatban, csak az ő igényei, amelyeket minden áron érvényesíteni akar.

Használt engem, amikor neki tetszett, és elvárta, hogy ehhez jó képet vágjak. Én szeretni akartam, szerettem őt, de nem kaptam vissza ugyanezt a törődést. Nagyon sokáig reménykedtem, hogy változik a dolog.

Szex közben ordítozott, az orgazmust úgy élte át, mint valami pornószínésznő, a legfurcsább kérései, vágyai voltak. Más férfiak szerint talán ez a legjobb szex a világon, de nekem csak szimplán kellemetlen volt. Egyszerűen rossz. Nem éreztem közben semmit, csak azt, hogy megaláznak, és nem igazán tudtam tenni ellene semmit. A férfiak úgy "működnek", hogy nem igazán tudják irányítani a testüket, ha egy ilyen szituációban találják magukat. Én sem tudtam tenni semmit. Belekerültem ebbe az őrületbe, és nem tudtam megmagyarázni, hogy miért rossz, de az volt. Menekülni akartam. Olyan volt az egész, mint egy közepes hamburger, ami jó, ha éhes vagy, de tudod, hogy ettél már jobbat is.

Saját magammal kötöttem kompromisszumot. Lemondtam az érzelemről, de nagyot tévedtem. A gyönyörű nő már a múlté, ma egy kevésbé attraktív, de számomra ezerszer szebb nő a párom. A szexuális életünk tökéletes. Figyelünk egymásra, vágyjuk a másikat. Félszavakból, fél mozdulatokból megértjük egymást, és tudjuk, mit akar a másik.

Most már tisztán látom, hogy az exemmel való kapcsolatom értelmetlen volt, nem voltak benne érzelmek, csak testiség. Hiába gondolják azt a nők, hogy a férfiaknak nem kell érzelem, nincs igazuk. A férfiak szívéhez nem a gyomrukon át vezet az út, nem kell a rossz hamburger, ahogy a rossz szex sem. Nem érjük be azzal, ha valami csak "elmegy", főleg nem az érzelmek és az intimitás terén.”

Dani kompromisszumának nagy ára volt. Az évekig tartó lemondás. Lemondás az érzelmekről. Persze mondhatnánk, hogy miért kellett így döntenie. Dani csak szeretni akart és azt, hogy őt is szeresse a társa. A döntése középpontjában nem a szex állt, hanem az, hogy valódi kapcsolatra vágyott.

Hölgyeim, a férfiak érző lények, akik nem érik be a "csak szexszel". Sokan még az egyéjszakás kaland köré is érzelmeket szőnek. Érdemes lenne hát észrevenni ezt. Természetesen vannak kivételek, ahogy a nők között is vannak másképp érzők, másképp gondolkodók.

Tarjáni Rita


5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek
5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek
5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak
5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak
Erogén zónák – érzékeny pontok a testeden
Erogén zónák – érzékeny pontok a testeden
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.