intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?

Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?

Mindenkinek más az ízlése. Van, aki a kakaós, van, aki a lekváros palacsintát szereti jobban. Nők terén ugyanez a helyzet, nagyon sokféle nő létezik, és a rájuk áhítozó férfiak is rettentő különbözőek. Megkérdeztünk most hat pasit, hogy ha tehetnék, milyen típusú nőt választanának: a bombanőt, avagy inkább egy jó kedélyű, dundi menyecskét.

András (30)

A feleségem a kettő között van. Nekem a tökéletes testű nőkkel egy bajom van: mással se foglalkoznak, csak azzal, hogy hogyan néznek ki. Közben pedig eltelik az életük. Megijednek, és elkezdenek plasztikai sebészhez járni, és erőszakkal akarják marasztalni a fiatalságot. Azonban a molett hölgyek sem igazán a zsánereim, így aztán inkább az átlagos testalkatú nőket kedvelem, fontosabb számomra a kisugárzás.

Jenő (25)

Természetesen a bombanőre esne a választásom. Azért mondom, hogy természetesen, mert jómagam is testépítéssel foglalkozom, nem igazán kerülök szorosabb kapcsolatba dundi lányokkal. Az én közegemben inkább a testüket tökéletesre formáló nők fordulnak meg, így én velük is érzem jól magam. Ők azok, akik megértik, hogy én hogyan élek. Valószínűleg hosszabb távra is ilyen lányt választanék.

Gergely (19)

Imádom a jó kedélyű lányokat! Biztos, hogy inkább őt választanám. Az, hogy van egy kis pocija, meg feneke, nekem belefér. A tökéletes testű, bombanők nálam nem rúgnak labdába. Nem bírom, ha valaki csak a testével foglalkozik.

Laca (28)

A dundit, egyértelműen. Imádom a dundi lányokat! Szépek, kívánatosak, és nagyon jó velük a szex. Ez van, nekem ez jön be. A bátyámnak viszont csakis a tökéletes, vékony alakú lányok. Különbözőek vagyunk, de ez így van jól. Amúgy a dundi csajok is nagyon bírnak engem. Hát nem vagyok egy szerencsés pasi?

Pál (32)

Nehéz kérdés, mert én elsőre nem is veszem észre, hogy ki milyen külsejű, csakis az érdekel, hogy mi van belül. Na, jó, ne legyen egy bányarém, de ha beszélgetünk, úgyis minden kiderül. Ha van egy kis súlyfeleslege, az nem zavar, de azért adjon magára annyira, hogy ne legyen túl elhízott.

Patrik (20)

A bombanőt és a dundit is! Milyen kérdés ez? Imádom a nőket, és nem is kell választanom, mert ők is imádnak. Azt hiszem, nem az a lényeg, hogy hogy néz ki, hanem az, hogy mit tudunk egymással kezdeni, milyen a kapcsolatunk, hogy működik a kémia, és mennyire tudunk egymás iránt elköteleződni. Én sem vagyok egy Adonisz, de ellensúlyozom a személyiségemmel.

 

Ligeti Anna


Ezekre (is) jó az orgazmus a nőknek
Ezekre (is) jó az orgazmus a nőknek
Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell
Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell
Elég érett vagy már a szexuális élethez? Válaszolj 4 kérdésre, és kiderül!
Elég érett vagy már a szexuális élethez? Válaszolj 4 kérdésre, és kiderül!
Boldog vagy, vagy csak elégedett?
Boldog vagy, vagy csak elégedett?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.